Ruch na Stadionie Śląskim
-
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
Z tego co widzę otwarli kolejny sektor
-
- Kontakt:
Dla niezdecydowanych można udostępnić materiały z RuchTV, mega prezentacja! Warto być już 2 godziny przed meczem a na trybunach najpóźniej 19:20! 

-
- Kontakt:
Panowie, jesteście wstanie pomóc z jakimś parkingiem? Chyba w okolice stadionu nie ma co się pchać, mimo że chce być tam przed 19, bo ul.Chorzowska już wtedy będzie pewnie zabita. Myślę, czy nie lepiej byłoby przyjechać od Bytomia A1 i gdzieś poszukać miejsca w centrum Chorzowa czy na Klimzowcu i przejść z buta. Tylko nie bywam w tamtym rejonach i nie wiem czy są tam gdzieś jakieś parkingi, mogą być płatne. Poradzicie coś, bo czuje że będzie z parkingami i dojazdem mega lipa
-
- Kontakt:
albo na Gałeczki, albo na Lompy, może gdzieś w Chorzowie Starym obok Lidla. ale to już zarezerwować sobie co najmniej 20 minut pieszo jak nie więcej.NiebieskiKibic95 pisze: ↑26 paź 2023, o 20:07Panowie, jesteście wstanie pomóc z jakimś parkingiem? Chyba w okolice stadionu nie ma co się pchać, mimo że chce być tam przed 19, bo ul.Chorzowska już wtedy będzie pewnie zabita. Myślę, czy nie lepiej byłoby przyjechać od Bytomia A1 i gdzieś poszukać miejsca w centrum Chorzowa czy na Klimzowcu i przejść z buta. Tylko nie bywam w tamtym rejonach i nie wiem czy są tam gdzieś jakieś parkingi, mogą być płatne. Poradzicie coś, bo czuje że będzie z parkingami i dojazdem mega lipa
-
- Kontakt:
najbezpieczniej z parkingiem w okolicy netto na Racławickiej, ewentualnie okolice Ruchu i spacer 20minutowy. Klimzowiec, Tauzyn i okolice stadionu to armagedon w czasie dużych imprez. Katowicka zakorkowana od Wesołego miasteczka zazwyczaj, wtedy najbezpieczniej od strony Katowic jechać DTŚ i zjechać dopiero przy Ruchu. Omijać z daleka Gałeczki zjazd bo utkniecie w korkach. Broń Boże nie kierować sie na Wojska Polskiego. Parking przy Carefouur jest płatny i zazwyczaj kilka godzin przed koncertami nabity. Tutaj będziemy mówic o frekwencji powiedzmy 1/4 tego co na Rammstein. Wtedy korki po koncercie 4h niektórzy wyjezdzali spod stadionu
za Tobą pójde w ogień, wode..
- Rickenn10
- Kontakt:
Okolice Kauflandu na Kościuszki. Jedyny bezpłatny parking w okolicy na markecie. I jakieś miejsce wzdłuż Kościuszki w stronę starego.
Okolice Piotra Skargi od tyłu w stronę sztygarki jest osiedlowa droga do góry na sztygarke tam wzdłuż drogi można śmiało parkować.
Tam na pewno w okolicy znajdziecie masę miejsca spokojnie kilkadziesiąt miejsc. Stamtąd na stadion macie 15min spokojnego spacerku.
Okolice Piotra Skargi od tyłu w stronę sztygarki jest osiedlowa droga do góry na sztygarke tam wzdłuż drogi można śmiało parkować.
Tam na pewno w okolicy znajdziecie masę miejsca spokojnie kilkadziesiąt miejsc. Stamtąd na stadion macie 15min spokojnego spacerku.
-
- Kontakt:
Przepraszam, troche nie na temat, ale patrząc na jakąś nieprawdopodobną (dla nas) sprzedaż wejściówek- myślę sobie o tych 15 tys miejsc projektu nowego stadionu....
Przecież to jakaś kosmiczna pomyłka.
Przecież to jakaś kosmiczna pomyłka.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak ultrasi ogarną dobrze nagłośnienie na cały młyn to nie wyobrażam sobie nie spróbować zrobić niebieskiej ciuchci.
10k osób idących lewo, prawo - to będzie spektakularnie wyglądać. Powtórzyć nasze show co było na Austrii Wiedeń w 2010 tylko teraz na większą skalę!
10k osób idących lewo, prawo - to będzie spektakularnie wyglądać. Powtórzyć nasze show co było na Austrii Wiedeń w 2010 tylko teraz na większą skalę!
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
-
- Kontakt:
Póki co to jeszcze łopata nie została wbito i jakoś nie chcę mi sie wierzyć że tyn stadion powstanie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Spokojnie. Kotala podziela Twoja opinie. Ekscytujac sie tym SŚ dajecie dowod, ze nowa c6 to jakas kosmiczna pomylka
...
-
- Kontakt:
Za wcześniej na takie wnioski.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Scypion lornetka juz mosz ?

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Mom, moga ci pozyczyc bo nie ida na mecz. Ps. Ogladam tak sobie materialy przedmeczowe i nie widza by cos dzialo sie na swietej biezni.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2023, o 21:33 przez Scypion, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Pamiętaj o tym, że my tę frekwencję budujemy na fali entuzjazmu po trzech awansach. Ten entuzjazm kiedyś opadnie. Niemniej, jak będziemy mieli średnią powyżej 10k na nowym stadionie to będzie dobry wynik. Na pewno nie możemy ograniczać się do roli ligowego dżemiku który co roku walczy o utrzymanie, tylko poprzeczka musi iść do góry, na razie gramy na noże o utrzymanie ligi, ale za parę lat kto wie... są kluby które mają fajne nowe stadiony jak Tychy czy Bielsko, ale one świecą pustkami, nie ma się co dziwić, skoro te kluby zmierzają donikąd nie celują wysoko. To po co ich oglądać?
- Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobra opcja to duży parking w Silesii i okolicach Legendii, a stamtąd baną - bana w korkach nie stoi więc szybki dojazd.NiebieskiKibic95 pisze: ↑26 paź 2023, o 20:07Panowie, jesteście wstanie pomóc z jakimś parkingiem? Chyba w okolice stadionu nie ma co się pchać, mimo że chce być tam przed 19, bo ul.Chorzowska już wtedy będzie pewnie zabita. Myślę, czy nie lepiej byłoby przyjechać od Bytomia A1 i gdzieś poszukać miejsca w centrum Chorzowa czy na Klimzowcu i przejść z buta. Tylko nie bywam w tamtym rejonach i nie wiem czy są tam gdzieś jakieś parkingi, mogą być płatne. Poradzicie coś, bo czuje że będzie z parkingami i dojazdem mega lipa
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)