Puchar Polski 2014/2015
-
Re: Puchar Polski 2014/2015
Spokojnie w przyszłym roku Smagorowicz buduje z Ruchu "Barcelonę" na Śląskim jak wspominał ,tylko ciekawe kto będzie taką "Barcelonę " na tym stadionie w 1 lidze oglądał chyba on i jego rodzinka !
- atleticomadryt
- Kontakt:
W Derbach co najwyzej remis z taka postawa, ale jeszcze mecz z Zawisza, ktora odpada z pucharu przegrywajac u siebie 0:2 z PBB i ostatni trening z kibicami przed Derbami.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
Coś mi się wydaje że jak Ruch przegra w derbach to Smagorowicz tego pożałuje że tak się dzieje w klubie bo kibice nie wytrzymają tego i będzie zadyma !!!
Najbardziej prawdopodobny teraz to konflikt na linii zawodnicy zarząd,może chodzi o finanse lub kontrakty nowych i starych zawodników.
Najbardziej prawdopodobny teraz to konflikt na linii zawodnicy zarząd,może chodzi o finanse lub kontrakty nowych i starych zawodników.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeszcze tak z 20 postów o Smagorze napisz i wieczór będzie ok.
-
- Kontakt:
Mamy strzelby 8mm i lilka nabojow. Problem w tym, ze naboje sa 9,5mmadamo_R pisze:Nie mamy amunicji ? Nasze strzelby nie mogą odpalić. Przyjście Visnakovsa nie wiele zmieniło, poza jednym epizodem w Danzig. Wyjście na jednego napastnika, źle, na dwóch źle. Cyrk.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
K..A MAĆ.
Zaczyna się. Era Zielińskiego. Myślałem że TO nigdy nie powróci....

Zaczyna się. Era Zielińskiego. Myślałem że TO nigdy nie powróci....

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Sa dwie opcje:HKSADIK pisze:Jeszcze tak z 20 postów o Smagorze napisz i wieczór będzie ok.
1. Smagor dupi mu baba - malo prawdopodobne.
2. Jest z PO - prawie pewne
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Tylko ze Ci sami ostatnio strzelali 8mm, szczególnie Kuświk. Patrz na całokształt drużyny i jak ona sie prezentuje, a prezentuje sie słabo. A nie mieć tylko problem z napastnikami.
Nie mamy takiego piłkarza co przy słabej grze weźmie to na siebie i odmieni grę, strzeli i wygramy. Przy napastnikach jest problem, ze nie wykorzystują pół sytuacji, ale jeśliby tak było to nie graliby w Ruchu.
Nie wierze ze nagle im umiejętności odjęło.
Nie mamy takiego piłkarza co przy słabej grze weźmie to na siebie i odmieni grę, strzeli i wygramy. Przy napastnikach jest problem, ze nie wykorzystują pół sytuacji, ale jeśliby tak było to nie graliby w Ruchu.
Nie wierze ze nagle im umiejętności odjęło.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2014, o 22:14 przez adamo_R, łącznie zmieniany 1 raz.
- Duszello
- Kontakt:
z kim mo przedłużać? z Surmą? Zieńczukiem? Maliną? przeca łoni są już za starzy na ten sport zaczynają dychać rynkawami ale to normalno kolej rzeczy. Dziwniel? to cień chłopa z tamtego sezonu. Starzyński? 2 szpile poloto kolejne 3 szpile łazi po boisku. Dali mom wymieniać? chyba ino KAmyka mi by było szkoda. Chodz nie wiem jak się ten nasz nabytek nowy sprawuje. Bramkarzy zawsze my mieli dobrych. A reszta hmmmmm dzisiel pokozali jak to warto z nimi kontrakty przedłużać.arturos2002 pisze:Coś mi się wydaje że jak Ruch przegra w derbach to Smagorowicz tego pożałuje że tak się dzieje w klubie bo kibice nie wytrzymają tego i będzie zadyma !!!

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W zeszłym sezonie i sezonach za Fornalinka jak nie szło to był stały fragment gry i wynik potrafił się odmienić. Teraz tego nie ma. Rywale nie dopuszczają nas do takich sytuacji.
W Bydgoszczy trzeba zagrać innymi...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tymi co grali z Bielskiem?HullCityFC pisze:W zeszłym sezonie i sezonach za Fornalinka jak nie szło to był stały fragment gry i wynik potrafił się odmienić. Teraz tego nie ma. Rywale nie dopuszczają nas do takich sytuacji.
- SODA
-
- Kontakt:
W ciągu miesiąca piłkarzyki wykluczyły siebie i nas z gry w Lidze Europy, Pucharze Polski i gre o czołówke Ekstraklasy
nieźle, przy ew wpadzie z żabolami licze że gorycz się przeleje

Batory Fans
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no to terozki Amika mo autobana 

-
Te nowe nabytki powinien już dawno wkomponować w drużynę ale nie na ostatnie 15-20 minut,a ich troje:Surma,Zieńczuk,Malina to powinni mieć następców i grać ale nie całe mecze bo kondycję na pewno mają już nie tą. Starzyński czy Dziwniel nie zapomnieli gry w piłkę tylko mają jakiegoś "wirusa" jak inni i trzeba dojść do tego co to za "wirus że tak słabo grają ."Duszello pisze:z kim mo przedłużać? z Surmą? Zieńczukiem? Maliną? przeca łoni są już za starzy na ten sport zaczynają dychać rynkawami ale to normalno kolej rzeczy. Dziwniel? to cień chłopa z tamtego sezonu. Starzyński? 2 szpile poloto kolejne 3 szpile łazi po boisku. Dali mom wymieniać? chyba ino KAmyka mi by było szkoda. Chodz nie wiem jak się ten nasz nabytek nowy sprawuje. Bramkarzy zawsze my mieli dobrych. A reszta hmmmmm dzisiel pokozali jak to warto z nimi kontrakty przedłużać.arturos2002 pisze:Coś mi się wydaje że jak Ruch przegra w derbach to Smagorowicz tego pożałuje że tak się dzieje w klubie bo kibice nie wytrzymają tego i będzie zadyma !!!