Niebiescy w barwach narodowych
-
- Kontakt:
Re: Niebiescy w barwach narodowych
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... ja-nawalki
prawie to samo, ale na portalu ogólnopolskim
prawie to samo, ale na portalu ogólnopolskim
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poczekać, aż ta zabrska dzika przyjedzie na Cichą. Później ładnie wykrzyczeć Filip Starzyński! Dalej c*el c*el nawalka!
Filip jesteśmy z Tobą!!!!!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Filip jesteśmy z Tobą!!!!!
- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Figo ma grać a nie komentować decyzje trenera, więc zamiast udzielać wywiadów i żalić się prasie niech udowodni na boisku, że zasługuje na grę - o czym jestem akurat przekonany.
Nawałka zachował się - delikatnie mówiąc - dziwnie, i jeżeli sprawa nie ma drugiego dna, to mojej sympatii nie będzie miał do końca swojej trenerskiej kariery.
Hejt zostawmy "ekspertom" :-)
Nawałka zachował się - delikatnie mówiąc - dziwnie, i jeżeli sprawa nie ma drugiego dna, to mojej sympatii nie będzie miał do końca swojej trenerskiej kariery.
Hejt zostawmy "ekspertom" :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam się, Figo na pewno jest mocniejszy na boisku niż w gębie i niech nie bierze przykładu z Murańki tylko grą pokaże Nawałce jak się mylił.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A po eliminacjach

*
[za: http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/]
I nic nie zostanie tylko "faken, faken" w tle
/
*tak, obrazek wstępnie mały, bo się boję pozwów
.

*
[za: http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/]
I nic nie zostanie tylko "faken, faken" w tle

*tak, obrazek wstępnie mały, bo się boję pozwów

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Przecież to jest Polska piłka, tu od małego jak ktoś jest kreatywny to się go je***, bo najważniejsze to tylko siła, wybieganie i warunki fizyczne, a potem nas leją jeden za drugim. Bo grają chopy co o ile jeszcze są w stanie bez piłki wejść w przeciwnika, to jak już ją mają to nie wiedzą co mają z nią zrobić i panika i sytuacje zaczynając od obrońców w górę. Teraz naprawdę do ME będzie trudno nie awansować, ale szczerze dla nich nic nie jest nie możliwe.
Przeciętniactwo było, jest i jeszcze długo, a może zawsze będzie.
Przeciętniactwo było, jest i jeszcze długo, a może zawsze będzie.
-
- Kontakt:
Nawet Gorole(Nawałka) kere na chwila zawitają do klubu GENDER zabrze szybko nasiąkają tamtą atmosferą i stylem zachowania.
Przypomna ,że Gender jako jedyny pogratulowoł Legii PP jak my z nim przegrali w finale.
Przypomna ,że Gender jako jedyny pogratulowoł Legii PP jak my z nim przegrali w finale.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
ch** z naWAŁKIEM,ch** z tą reprezentacją. Filip niech robi swoje w drużynie,a tym cwelem w kamizelce i jego grupą wzajemnej adoracji niech sie w ogóle nie przejmuje.
jedynie martwi mnie to co pedzioł Kocian,ale mom nadzieja ze mu wyklaruje co i jak i Figo niy weźnie sie tego braku debiutu za bardzo do gowy. Z resztą,on zasługuje na debiut w prawdziwej kadrze,a nie w zlepku szczeusuów,damskich bokserów i innych wynalazków,kerym jakiś pedał w kamizelce doł koszulki z orłem i powzolił pograć z 3 składem Norwegii i Mołdawii- To nie jest dobre dla jego psychiki, że wszyscy piłkarze z pola zagrali, a tylko on nie wszedł na boisko. Byłem przekonany, że Filip zagra dla Polski. Nie wiem, dlaczego trener Nawałka tak postąpił - mówi Jan Kocian.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

Przegląd Sportowy pisze:Kocian: Nawałka ma chyba kompleks Ruchu!
- Starzyński zamiast harować z nami, pojechał na wycieczkę do Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Dla mnie to skandal! Po co go trener Nawałka zabierał? - mówi poirytowany trener Ruchu Jan Kocian.
Leszek Błażyński: Filip Starzyński nie zagrał nawet minuty w reprezentacji Polski podczas dwóch meczów towarzyskich, z Norwegią i Macedonią, rozgrywanych w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Na oficjalnej stronie internetowej klubu powiedział pan” „Gdybyśmy wiedzieli, że tak będzie to Filip nie jechałby na kadrę, tylko trenowałby z nami w Kamieniu”. Mocne słowa.
Jan Kocian, trener Ruchu: Filip to dobry zawodnik, ale również piłkarz, który potrzebuje treningu siłowego. Musi wzmocnić się fizycznie. Nad tym właśnie pracowaliśmy podczas zgrupowania w Rybniku-Kamieniu, a Starzyński zamiast harować z nami, pojechał na wycieczkę do Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Dla mnie to skandal! Po co go trener Nawałka zabierał? Skoro uważa go za dobrego piłkarza, to powinien dać mu szansę. Byli tam gracze, którzy później dołączyli do reprezentacji i oni wybiegli na murawę. Filip na wakacje do Emiratów mógł sobie polecieć latem, a nie w trakcie przygotowań do sezonu ligowego. Nie rozumiem decyzji selekcjonera.
Czy rozmawiał Pan z Nawałką na ten temat?
Jan Kocian: Nie miałem okazji. Faktem jest, że trener kadry narodowej zaszkodził Starzyńskiemu i Ruchowi. Filip mógł przecież w tym czasie przebywać z nami. Miałby z tego korzyści. Poza tym taki wyjazd mógł go zdołować. Wszyscy grali poza nim i Dariuszem Trelą, a chłopak nie jest wcale gorszy od wielu z tych graczy, którzy otrzymali szansę. Może Nawałka ma kompleks Ruchu? Był przecież długo trenerem Górnika Zabrze. Nie pasują mu również piłkarze z Gliwic, bo Trela nie grał (śmiech). Teraz żartuję.
Selekcjoner ma jednak prawo stawiać na takich zawodników, jacy mu pasują.
Jan Kocian: Może powoływać kogo chce, nawet bramkarza z pierwszej ligi. Ustawiać drużynę po swojemu. Nie potrafię jednak pojąć, dlaczego wziął tak daleko na zgrupowanie wyróżniającego się piłkarza ekstraklasy i nie wpuścił go nawet na chwilę. Starzyński wcale nie był kontuzjowany.
Był pan trenerem kadry narodowej Słowacji. Nigdy nie zdarzyło się, że powołany przez pana zawodnik z pola cały sparing przesiedział na ławie?
Jan Kocian: Gdy podczas obozu były zaplanowane dwa mecze towarzyskie, zawsze każdy z piłkarzy był przeze mnie sprawdzany. Inaczej było w przypadku rozgrywania jednego sparingu oraz meczów eliminacyjnych, ale to już inna kwestia.
Czy jeśli opiekun kadry narodowej ponownie powoła jakiś graczy Ruchu na mecze towarzyskie, rozgrywanie poza terminem FIFA, przystanie pan na to?
Jan Kocian: Nikomu nie będę zakazywał gry w reprezentacji. To nie w moim stylu.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
Brak powołania dla ,,Dziwnego" już na to wskazywał. Tak jak pisałem. Polska piłka nigdy nie będzie mocna, jeśli pozostanie taka mentalność.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
brawo dla Kociana, w końcu mamy trenera z jajami.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Polsat, wiadomości sportowe. Większość "kadrowiczów" wyjechała na zgrupowania do swoich zespołów, zostało tylko 9 piłkarzy (w tym Filip) którzy truchtali sobie wokół palemek. Coś Figo nie miał zbyt zadowolonej miny.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Aby jeden co się nie pi***oli ino godo co mo na jezyku bo Smagor to cicho siedzi
BARDZO DOBRZE PANIE TRENERZE KOCIAN!!!!!!!!!!!!!!
BARDZO DOBRZE PANIE TRENERZE KOCIAN!!!!!!!!!!!!!!

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Smagor sie nie odzywa bo poszedł budować wielki Ruch