Stroje
- dominiq44
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Stroje
dla Dortmundu puma zrobiła aż 500.000 artykułów związanych z BVB
na BVB jest zapotrzebowanie w wysokości 90 000 karnetów!
ludzie nie ten kaliber
ludzie nie ten kaliber
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Nie rozumiem cię. Stwierdzasz oczywistości. No tak właśnie jest, że u nas są 2 tys. karnetów, a u nich jak twierdzisz 90 tys. Oni mają zapotrzebowanie na 500 tys. gadżetów, a my może sprzedamy 500 koszulek. Ale dlaczego nie zrobić małego, na naszą chorzowską miarę, promocyjnego festynu z piwem, kiełbaską i prezentacją koszulki? Sądzisz, że Adidas by się obraził, że to byłaby zła promocja, że przekracza to nasze możliwości finansowe?arcio pisze:dla Dortmundu puma zrobiła aż 500.000 artykułów związanych z BVB
ludzie nie ten kaliber
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- forrest
- Kontakt:
no napewno nie będą mieli rękowów do przedramion strasznie mnie to wkurzo to wyglądo tak choby chopcy trenowali rugby a adidasowi sie kluby pojebały apropo prezentacji koszulki to pewnie wszystko będzie na prwzentacji drużyny z resztą kto by chcioł kupić sie koszulka z adasia a tydzień później przyszoł by nowy sponsor i już koszulka nieaktualna
GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
nje godejcie gupot koszulki bedo w grzybku do kupienia za180zlotych a borusia dortmund sponsoruje nie puma a kappa
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
u nas sponsorzy przychodzom co 2 tygodnie, ale co do reszty sie zgodzomforrest pisze:no napewno nie będą mieli rękowów do przedramion strasznie mnie to wkurzo to wyglądo tak choby chopcy trenowali rugby a adidasowi sie kluby pojebały apropo prezentacji koszulki to pewnie wszystko będzie na prwzentacji drużyny z resztą kto by chcioł kupić sie koszulka z adasia a tydzień później przyszoł by nowy sponsor i już koszulka nieaktualna
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
miałem na myśli rozkminki nt dlaczego u nas nie ma nowych, dedykowanych strojówWitek46 pisze:Nie rozumiem cię. Stwierdzasz oczywistości. No tak właśnie jest, że u nas są 2 tys. karnetów, a u nich jak twierdzisz 90 tys. Oni mają zapotrzebowanie na 500 tys. gadżetów, a my może sprzedamy 500 koszulek. Ale dlaczego nie zrobić małego, na naszą chorzowską miarę, promocyjnego festynu z piwem, kiełbaską i prezentacją koszulki? Sądzisz, że Adidas by się obraził, że to byłaby zła promocja, że przekracza to nasze możliwości finansowe?arcio pisze:dla Dortmundu puma zrobiła aż 500.000 artykułów związanych z BVB
ludzie nie ten kaliber
u nas mają cały czas problem z prezentacjami - jak pokazanie zawodników na trybunie można nazwać prezentacją...
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Tak masz racja a ja to namalowałem w Paint'cie:przemek.72 pisze:nje godejcie gupot koszulki bedo w grzybku do kupienia za180zlotych a borusia dortmund sponsoruje nie puma a kappa
http://farm9.staticflickr.com/8423/7505 ... b6e3_b.jpg
-
- Kontakt:
Ta koszulka Lechii wydaje mi się tak mało realna jak ta Korony Kielce;):Bania pisze:Lechia "prawie" jak Real![]()
no można było by sie o taki krój pokusić na ligę![]()

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Szczerze marzyla mi sie tako koszulka jak mo Korona ino w naszych barwach....Trudno te tyz je oki i napewno sie ja kupia .. ale wydaje mi sie ze ten kroj jest fajniejszy niz nasz ale to ino mi sie wydaje
Dziwi mnie tez napis adidas tak wysoko prawie na obojczyku hmm ... chyba som my jedyni co tak maja

Dziwi mnie tez napis adidas tak wysoko prawie na obojczyku hmm ... chyba som my jedyni co tak maja

Ostatnio zmieniony 5 lip 2012, o 22:02 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

- Matex
- Kontakt:
No Korona i Lechia maja naprawde fajne stroje!!! Nasze ze wszystkich klubow Ekstraklasy i 1 ligi zwiazanych z adidasem najgorsze ale dobra juz nic nie mozna zmienic!! Trzeba te stroje zaakceptowac za to Druzyne mamy dobra 

Czekom na 15 Gwiazdka.
-
- Kontakt:
Matex a co jest takiego cieszkiego do zrozumienia w tym ze nikt jeszcez niewie jak nasze beda wygladac a te co teraz sa sa tylko na LE kto wie moze nasze beda takie same jak ma Lechia i Korona wiec dopoki nic nie wiadomo to sie powstrzym trocha z tym wysmiewianiem bo mnie pomalu wkuriosz
-
- Kontakt:
Na 99% stroje Ruchu na ekstraklasę będą wyglądać tak jak na LE. Z tego co ja zrozumiałem Węglokoks jest sponsorem Ruchu na LE. Jeśli chodzi o ekstraklasę narazie nie było rozmów na ten temat z klubem.
-
- Kontakt:
dodominico1 a co ty nie rozumiesz w tym jak napisalem ze mam Oficjalne info ze te koszulki sa tylko na LE a na lige beda calkiem inne ???
-
wyślijcie te zdjęcia koszulek Lechii i Korony na piłkarzach bo na razie to wygląda jak projekt zrobiony przez kibiców.