Peskovic-Djokic Grodzicki Stawarczyk Szyndrowski-Janoszka Malina Straka Zieńczuk-Niedzielan Jankowski
Wszyscy do Kielc !!

nie ma szans, on Diaza popchał i bORSKI miał prawo dać.19seba20 pisze:co do kartki Arka, to powinni sie odwolywac to je moje zdanie
Roni2580 pisze:no jak ty nie widziałeś jak Wisła siadła kondycyjnie w czasie dogrywki to znaczy, że nie znasz się na piłce, jak nie widziałeś akcji Lewczuka, dośrodkowania Straki? po którym był karny to znaczy, że jesteś ślepy to sie działo przy 2:0 dla Wisły w tym czasie Wisła się tylko broniła. Nasi zagrali dziś chujnie ale jak tylko mocniej przycisneli to Wisła się broniła, problem w tym , że jak mieli korzystny wynik to grali jak ci***, nie oznacza to jednak,że jeden ciul z drugim ma tutaj pisać że żałuję Wisły, oglądając ten mecz z telewizorka. Ruch jest w finale, a taki mecz tylko dodał temu dramaturgii i ja się cieszę.HBSiwy pisze:Przepraszam ale o jakim meczu mowisz? Chyba nie o tym dzisiejszym bo ja dominacji nie widzialem.Roni2580 pisze:Co do tych wszystkich narzekaczy, nasi piłkarze po prostu nie potrafią utrzymywać wyniku, zobaczcie kto dominował przy wyniku 3:1 i 2:0 my !
P.S Ciekawy jestem jak te barany co teraz jadą po piłkarzykach będą śpiewały jak wygramy derby. Dawać bany za takie pi***olenie.
Podziękowała im pewnie za "pozdrowienia"Elmer pisze:PS2. Co tam Patrycja Małecka szeptała po karnym do naszych kibiców?
Małecki powinien mieć ksywę SZAJBUSMirek pisze:Podziękowała im pewnie za "pozdrowienia"Elmer pisze:PS2. Co tam Patrycja Małecka szeptała po karnym do naszych kibiców?
Obejrzyj mecz od stanu 2:0 do 2:1 i wyciągnij wnioski kto wtedy atakował a kto bronił się. Grali fatalnie ale prawda jest taka że jak wynik był dla nas niekorzystny (2:0 i 3:1) to Wisła wtedy nie zagrażała naszej bramce, po za jedną akcją z końcówki dogrywki. Zresztą nieważne cieszmy się finałemHBSiwy pisze:Roni2580 pisze:no jak ty nie widziałeś jak Wisła siadła kondycyjnie w czasie dogrywki to znaczy, że nie znasz się na piłce, jak nie widziałeś akcji Lewczuka, dośrodkowania Straki? po którym był karny to znaczy, że jesteś ślepy to sie działo przy 2:0 dla Wisły w tym czasie Wisła się tylko broniła. Nasi zagrali dziś chujnie ale jak tylko mocniej przycisneli to Wisła się broniła, problem w tym , że jak mieli korzystny wynik to grali jak ci***, nie oznacza to jednak,że jeden ciul z drugim ma tutaj pisać że żałuję Wisły, oglądając ten mecz z telewizorka. Ruch jest w finale, a taki mecz tylko dodał temu dramaturgii i ja się cieszę.HBSiwy pisze:Przepraszam ale o jakim meczu mowisz? Chyba nie o tym dzisiejszym bo ja dominacji nie widzialem.Roni2580 pisze:Co do tych wszystkich narzekaczy, nasi piłkarze po prostu nie potrafią utrzymywać wyniku, zobaczcie kto dominował przy wyniku 3:1 i 2:0 my !
P.S Ciekawy jestem jak te barany co teraz jadą po piłkarzykach będą śpiewały jak wygramy derby. Dawać bany za takie pi***olenie.
Jezeli dosrodkowanie Straki albo akcja Igora to dominacja to pozal sie Boze![]()
No ale masz miec nie znam sie na pilce noznej. Cale zycie gralem w Curling a mecze Ruchu zaczolem ogladac dzisiaj od 2 polowy.Prosze wybacz mi stary.
Bardzo ciesza sie ze zagromy w Finale.
Chwala wom chopcy!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Dorcia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC, OLSZA, Rickenn10 i 86 gości