juz sie nie udzielej na tym foRumhagi pisze:tak to byly czsy Mariana i slyne zgascie słońce ( mecz GKS -ksg rozgrywany o 12 00) kibicow gornika a potem slynny mecz w warszawie co jak co ale zabskim ukradli wtedy majstra.( tak troche jest mi ich zol)![]()
To jeszcze nic.Tydzien temu spora grupa chciala zwolnic Fornalika.Teraz wystarczy zoboczyc wczorajszo liga +Radlin pisze: A jeszcze pare miesiecy temu wiekszosc narzekala po co sciagali starego Maline z odry,Grzibka wysylali na emeryture.Ach ci kibice.
hagi pisze:tak to byly czsy Mariana i slyne zgascie słońce ( mecz GKS -ksg rozgrywany o 12 00) kibicow gornika a potem slynny mecz w warszawie co jak co ale zabskim ukradli wtedy majstra.( tak troche jest mi ich zol)![]()
hagi niy wiym czy ty mosz na drugie szczewo czy opa abo fater na Ruswelta opylali spirytus za zygarki, ale skończ sam pisac te teksty bo zalatuje rusym z daleka.hagi pisze:Mysle ze trzeba na to zwrocic uwage ze Gornik przyjechał do nas grac w pilke
a tak od serca to bardzo chciolbych zaspiewac zabolom "kto tak gra,kto tak gra...."
ku*** hagi przez cały okres jak jestem na forum tolerowałem Twoje posty , nie reagowałem na to kiedy źle pisałeś o nas kibicach, o Ruchu itp. ale w tym momencie jak pożaliłeś się na szczewa jest mi Ciebie żal i wstyd chłopie określ się, albo jesteś kibicem Ruchu Chorzów, albo jesteś kibicem Śląskiej piłki.hagi pisze:tak to byly czsy Mariana i slyne zgascie słońce ( mecz GKS -ksg rozgrywany o 12 00) kibicow gornika a potem slynny mecz w warszawie co jak co ale zabskim ukradli wtedy majstra.( tak troche jest mi ich zol)![]()
A jo mioł ani cienia niepewności, wątpliwości, byłech 100 % pewny że wygromy i przed szpilem jeszcze pedziołech kumplowi - ani po zero, żodne 1:0 ino worek bram bydzie do nos i moszJanektzn pisze:W piątek cały dzień niepewności,
hagi pisze:Nie rozumiecie.powiem tylko ze to ma znaczenie dosłowne ale i ironiczne. Kto ma troche oleju w gowie i pamieta dawniejsze czasy ten moze skuma
no mam olej i pamietam dawne czasy i nie kumam. Nie sciemniaj, bo od dawna były odnośnie ciebie podejrzenia, teraz sie oficjalnie ujawniłeś...hagi pisze:Nie rozumiecie.powiem tylko ze to ma znaczenie dosłowne ale i ironiczne. Kto ma troche oleju w gowie i pamieta dawniejsze czasy ten moze skuma
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, HullCityFC, jajo, KikoMaćki, Mavo1920, pko, Rickenn10, stasiu1971, tynbydziedobry i 81 gości