[13 kolejka] Polonia Warszawa - Ruch Chorzów; 13.11.2010

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [13 kolejka] Polonia Warszawa - Ruch Chorzów; 13.11.2010

#361 Post autor: arango-mokre » 14 lis 2010, o 12:01

ostatnie 3 mecze muszymy przynajmniej 5 punktow zrobic

Awatar użytkownika
zoltoniebieski
Kontakt:

#362 Post autor: zoltoniebieski » 14 lis 2010, o 12:02

Druga połowa bezsensowna jeśli przez 8min tracimy 2bramy to jest skandal!!!Brakowało Sadloka jakby un był byśmy mogli nawet wygrać ten mecz musimy w ostatnich 3 meczach zdobyć te 6 punktów jak nie zdobędziemy to bedzie lipa.W tym sezonie nie wiadomo kto zostanie mistrzem ani kto spadnie będzie walka do ostatniej kolejki więc trzeba walczyć na Lech nie warto się patrzyć że są przed ostatni bo oni zakończą pewnie na 6-7 miejscu.odejdzie Sadlok odejdzie Pilarz klub musi koniecznie wzmocnić drużynę jeśli chce żeby Ruch nie spadł konieczny jest porządny napastnik i taki talencik na obronie jak Sadlok!!!Według mnie to Sobiech to jest kawał ch..a i szui dosyć że powiedzioł że jo nie odchodzę to wyjeboł przed startem rozgrywek jeszcze ta kontuzja Olszara i skandaliczne osłabienie drużyny.Myślołem że Sobiech jest inny że zostanie w klubie dzięki Ruchowi może zawdzięczać swoją super kariere bo wiele piłkarzy chciałoby tyle zarabiać co on.Zero szacunku dla klubu co go wychowoł zobaczymy na cichej Sobiech!!!!!!!

1920&1910

#363 Post autor: 1920&1910 » 14 lis 2010, o 12:06

i muszymy brac pod uwaga to, ze gromy z niezlym slaskiem, bardzo dobra jaga i tez wystajaca ponad sredia lechia... wiec latwo nie bedzie, wczoraj jajk btylo 1:0 to jeszcze sie ludzilek, ze moze jak bydom juz tak blisko podium to powalczemy o puchary, tak jak rok temu... a tak to...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#364 Post autor: Lutz » 14 lis 2010, o 12:07

jeszcze ta kontuzja Olszara
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Nostympny zbawca :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jak to je napastnik co nos mo w lidze utrzymać to jo je Bill Clinton.
95 meczy tak w Polszcze jak i Austyji 16 bramek :super:
Napastnikiem to łon może by chcioł być i tak mo w papiórach napisane, ale tyż nic wiyncy.

orbiter
Kontakt:

#365 Post autor: orbiter » 14 lis 2010, o 12:18

Panowie, jeśli nie zdobywa się punktów z przeciętną Arką to czego Wy oczekujecie? To stracone dwa punkty, które Nas by oddaliłyby od strefy spadkowej, a tak to napisze krótko. Mamy nóż na gardle i zimę w strefie spadkowej. Śląsk na fali, Jagiellonia poza zasięgiem, no może Lechia, ale Oni też potrafią grać . Możemy tylko liczyć na przegrane innych. Szkoda wyniku wczoraj. Ehh to będzie zima do przemyśleń. Zarządowi dziękujemy za pomyślną politykę transferową.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

TomSky
Kontakt:

#366 Post autor: TomSky » 14 lis 2010, o 12:21

zrozumcie wreszcie, że my dziś nie mieliśmy tam prawa zdobyć punktu, ten mecz poszedł w pakiecie z Sobiechem i Sadlokiem
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#367 Post autor: jabolgo » 14 lis 2010, o 12:23

TomSky pisze:zrozumcie wreszcie, że my dziś nie mieliśmy tam prawa zdobyć punktu, ten mecz poszedł w pakiecie z Sobiechem i Sadlokiem
Też tak myślę i mam nadzieję, że rewanż nie został ujęty w umowach. :zalamany:
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#368 Post autor: gerhat » 14 lis 2010, o 12:26

Godejcie co chcecie ale napewno nie można pedzieć że drużyna przeszła obok meczu. Pomoc zagrała o niebo lepiej niż w wikszości meczów, zwłaszcza wyjazdowych. Mecz przegralismy przez karygodne błędy w obronie, a zwłaszcza jednego gościa o którymś ktos tu napisał "kwadratowy łeb". Od siebie dodam że tyn kwadratowy łeb Derbicha był nie tylko w sensie fizycznym. Niech mi ktoś wytłumaczy jak zawodnik który walczy o miejsce w składzie może zagrać coś takiego! Mogł wybic tyn bal na trzy sposoby - do przodu, na aut albo na róg, ale jak można zagrać na trzeci metr przed bramkę w gąszcz nóg na placu pełnym malty jak na budowie autobany? Jak taki Grodzicki mo wybić bal w marasie jak nie od dziś wiadomo że ze względu na warunki fizyczne zwrotnością przypomino słonia. Cza mieć rihtig kwadratowy łeb żeby taki bal zagrać Grodzickiemu. Drugo brama to błąd Nykiela, kery wczoraj grał bardzo bajaźliwie i niepewnie w obronie a trzecia to juz konsekwencja wcześniejszych błedów i gry w osłabieniu.

Moim zdaniem przegraliśmy pechowo przez indywidualne błędy i nie mam większych pretensji do trenera poza zwlekaniem ze zmianami ale do tego już się tak przyzywycziłem i nie liczyłem że Waldek zrobi to szybciej, a szkoda.

jugador
Kontakt:

#369 Post autor: jugador » 14 lis 2010, o 12:26

Jasne jasne , Jagiellonia poza zasiegiem.Napewno nie na Cichej.Skonczcie juz takie bzdury wypisywac.Polonia jest kadrowo mocniejsza od Jagiellonii.Lech tez byl poza zasiegiem wedlug niektorych po City.
Wczoraj gdyby nie idiotyczne indywidualne bledy spokojnie bylby punkt albo i moze 3 pkt.
Taka Legia pojechala do przecietnej Wisly i dostala czworke i co ? Maja klub likwidowac.Proponuje kubel zimnej wody na glowy.
Ze Slaskiem i pozniej z Jaga i Lechia walczymy o pelna pule.Minimum do konca rundy to 4 pkt ale ja wierze w 6-7 pkt.
Bo czemu by niby nie ?
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, o 12:30 przez jugador, łącznie zmieniany 3 razy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

TomSky
Kontakt:

#370 Post autor: TomSky » 14 lis 2010, o 12:29

dokładnie - kazdy może wygrac z każdym w tym sezonie, pomiędzy 3 a 15 drużyną w tabeli jest tylko 6 punktów różnicy jak już pisałem w innym temacie,
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#371 Post autor: Ozor » 14 lis 2010, o 12:31

Lutz pisze:
Napastnikiem to łon może by chcioł być i tak mo w papiórach napisane, ale tyż nic wiyncy.
Jeszcze dodam ze nie grał Jakubowski bo jak by był to ho ho itd itp

zeqqq
Kontakt:

#372 Post autor: zeqqq » 14 lis 2010, o 12:33

Ozor pisze:
Lutz pisze:
Jeszcze dodam ze nie grał Jakubowski bo jak by był to ho ho itd itp

No to jo dodom, że nasze nowe wzmocnienie, też nie było gotowe do gry.
Oczywiście chodzi o Szczydrowskiego czy jak mu tam jest. Mom info, że jest filarem obrony, jakby on był nie padła by żadna bramka, a może by coś strzelił, bo zadatki ofensywne ma podobno także bardzo dobre ;) :hyhy: :hyhy:

jugador
Kontakt:

#373 Post autor: jugador » 14 lis 2010, o 12:37

Mozecie sobie kpic ale Olszar w formie bardzo by sie przydal.Gralby na szpicy a na lewej moglby zagrac przebojowy Jankowski a nie emeryt Zajac , ktoremu sie ewidentnie juz nie chce.Swoja droga moglby dostac propozycje rozwiazania umowy za 60-70% tej kasy co dosatnie do konca sezonu.Moze woli miec spokoj i siedziec juz w Lodzi.
Niestety mamy kontuzje na newralgicznych pozycjach , najslabiej obsadzonych.Lewa obrona,lewa pomoc,atak.
To i srodek obrony to zadanie dla zarzadu na nowa runde.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#374 Post autor: Ozor » 14 lis 2010, o 12:44

Pretensje należy kierować pod inny adres do tych co dbają o finanse bo oni załatwiają napastników którzy bramek strzelają jak na lekarstwo oraz obrońców z kwadratowymi głowami wszystkie nasze nabytki to co najwyżej uzupełnienia i to jest mocno naciagane stwierdzenie
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, o 12:46 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#375 Post autor: Mirek » 14 lis 2010, o 12:46

Ozor myślisz, że zimą bedzie lepiej jeśli chodzi o nabytki? Bo ja szczerze w to wątpię.

Zablokowany