Korupcja
- Rickenn10
- Kontakt:
Re: Korupcja
Teraz mecz z Lechem u nos wyladol podobnie jak cala ta historia....Jedna wielko korupcja
-
- Kontakt:
tak właśnie wygląda wielka historia obecnego lecha poznań. tworzyła się z pieknych zameczkach za w lasach wielkopolski gdzie tamtejsze piękności do dziś pewnie mają choroby weneryczne po spędzonych tam nocach z sędziami i obserwatorami. potęga zbudowana za pochłaniacze i lodówki a prawdziwy Lech Poznań ten który grał w europejskich pucharach z Barceloną został za pare groszy spłukany w sraczu przez działaczy a co gorsza przez swoich kibiców! brawo.
-
jo juz niy wiym, co tyn lato odpier***o, narazie nie ma zmian, bo gorzej byc niy moglo, korupcja jest, ale jej nie "widac" chociaż "decyzja" sedziego w meczu z jegiellonia to jest juz taki objaw
Złoty klub KS Ruch!
-
- Kontakt:
wymieniają mecz Ruch - Amica. Pamiętam to spotkanie bardzo dobrze i wyczyny sędziego R.ębilasa. Nie uznał nam gola odgiwzdując faul na bramkarzu mimo, że Stróżński nie miał żadnego kontaktu z naszym zawodnikiem przy rzucie rożnym. Gdzieś mam to nawet w archiwach. Ostatecznie skończyło się na 0:0 co Amice dawało coraz pewniejsze utrzymanie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Pamiyntom tyn szpil. Wtedy bodajze Wlodarczyk szczelol z kepy prawidlowo brama, a syndzia odgwizdol faul na tormanie i skonczylo sie bezbramkowo.
Tez pamietom ten szpil. 1/3 meczu spiewalismy "ch** ci na imie, Rebilas ch** ci na imie"
-
http://www.90minut.pl/news/131/news1314 ... pilce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Dzisiaj rano agenci Centralnego Biura Antykorupcyjnego zatrzymali obserwatora piłkarskiej ekstraklasy, który jednocześnie jest przewodniczącym kolegium sędziów śląskiego związku piłki nożnej. Działacz sportowy jest 146. osobą zatrzymaną w związku ze śledztwem dotyczącym korupcji w polskiej piłce nożnej."
http://www.90minut.pl/news/135/news1354 ... z-CBA.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stanisław Grzesiczek
http://www.90minut.pl/news/135/news1354 ... z-CBA.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stanisław Grzesiczek
-
- Kontakt:
Polska The Times stawia pytanie?
Czy obecny trener Lecha Poznań Jacek Zieliński jest zamieszany w korupcję?
Chodzi o lata 2003-04 kiedy był trenerem Górnika Łęczna i miał zbierać wśród piłkarzy kasę na śędziego 100 tyś . Tylko sędzia nie wziął.
I czy po pomówieniach działacze też wywalą trenera tak jak zrobili w przypadku Reissa?
Czy obecny trener Lecha Poznań Jacek Zieliński jest zamieszany w korupcję?
Chodzi o lata 2003-04 kiedy był trenerem Górnika Łęczna i miał zbierać wśród piłkarzy kasę na śędziego 100 tyś . Tylko sędzia nie wziął.
I czy po pomówieniach działacze też wywalą trenera tak jak zrobili w przypadku Reissa?
- Kulka.
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trener poznańskiego Lecha nie musi się obawiać wizyty CBA w swoim domu. Jak dowiedział się futbolnews.pl Jacek Zieliński nie jest zamieszany w aferę korupcyjną. - Szkoleniowiec może spać spokojnie - zapewnia Jerzy Kasiura z wrocławskiej prokuratury.
We wtorek jedna z gazet podała, że w aktach wrocławskiego śledztwa dotyczącego korupcji w piłce nożnej znajdują się informacje, że obecny trener Lecha Poznań Jacek Zieliński w przeszłości przekazywał część swojej premii na łapówki dla sędziów. Chodzi o lata 2003-2004, kiedy szkoleniowiec mistrza Polski był trenerem Górnika Łęczna.
Ktoś na siłę szuka sensacji. Nawet nie chcę komentować tych rewelacji - mówi Kasiura. - Pan Jacek Zieliński już dawno został przesłuchany w charakterze świadka. Podkreślam - świadka, a nie podejrzanego. Od tego czasu nie ma żadnych nowych wątków dotyczących jego osoby. Ktoś coś źle zobaczył lub usłyszał i na siłę próbuje rozkręcić aferę - mówi Kasiura.
We wtorek jedna z gazet podała, że w aktach wrocławskiego śledztwa dotyczącego korupcji w piłce nożnej znajdują się informacje, że obecny trener Lecha Poznań Jacek Zieliński w przeszłości przekazywał część swojej premii na łapówki dla sędziów. Chodzi o lata 2003-2004, kiedy szkoleniowiec mistrza Polski był trenerem Górnika Łęczna.
Ktoś na siłę szuka sensacji. Nawet nie chcę komentować tych rewelacji - mówi Kasiura. - Pan Jacek Zieliński już dawno został przesłuchany w charakterze świadka. Podkreślam - świadka, a nie podejrzanego. Od tego czasu nie ma żadnych nowych wątków dotyczących jego osoby. Ktoś coś źle zobaczył lub usłyszał i na siłę próbuje rozkręcić aferę - mówi Kasiura.
-
- Kontakt:
Damian B. Prezez Polonii Bytom.
http://sport.interia.pl/raport/korupcja ... ba,1538506" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.interia.pl/raport/korupcja ... ba,1538506" onclick="window.open(this.href);return false;
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to znając polskie życie, miała Polonia prezesa, miała mieć prezydenta miasta no i stadion.
"Damian B. - oprócz pełnienia funkcji prezesa klubu - jest także kandydatem na prezydenta Bytomia.
Zatrzymany przez CBA został także b. działacz bytomskiego klubu Wacław K. - Po złożeniu wyjaśnień on także został zwolniony do domu. Zastosowano wobec niego środek zapobiegawczy w postaci poręczenia majątkowego w wysokości 10 tys. zł oraz dozór policji - dodał Kasiura.
Policjanci z wydziału do walki z korupcją Komendy Wojewódzkiej we Wrocławiu zatrzymali z kolei b. zawodnika Zagłębia Lubin Sławomira P. i byłego piłkarza ŁKS-u Jacka K.
- Pierwszy z mężczyzn został zatrzymany w woj. mazowieckim, a drugi w pomorskim. Obaj zostali przewiezieni do Wrocławia, a następnie doprowadzeni do prowadzącej śledztwo Prokuratury Apelacyjnej - dodał Kamil Rynkiewicz z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu."
to z interii
Wygląda, że Sławomir P. to Pach, a ten były działacz Polonii, to jej były kierownik druzyny, starszy gościu taki, nie pamietam nazwiska.
"Damian B. - oprócz pełnienia funkcji prezesa klubu - jest także kandydatem na prezydenta Bytomia.
Zatrzymany przez CBA został także b. działacz bytomskiego klubu Wacław K. - Po złożeniu wyjaśnień on także został zwolniony do domu. Zastosowano wobec niego środek zapobiegawczy w postaci poręczenia majątkowego w wysokości 10 tys. zł oraz dozór policji - dodał Kasiura.
Policjanci z wydziału do walki z korupcją Komendy Wojewódzkiej we Wrocławiu zatrzymali z kolei b. zawodnika Zagłębia Lubin Sławomira P. i byłego piłkarza ŁKS-u Jacka K.
- Pierwszy z mężczyzn został zatrzymany w woj. mazowieckim, a drugi w pomorskim. Obaj zostali przewiezieni do Wrocławia, a następnie doprowadzeni do prowadzącej śledztwo Prokuratury Apelacyjnej - dodał Kamil Rynkiewicz z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu."
to z interii
Wygląda, że Sławomir P. to Pach, a ten były działacz Polonii, to jej były kierownik druzyny, starszy gościu taki, nie pamietam nazwiska.
-
- Kontakt:
Nie róbmy z podejrzanego winnego. Właśnie to, że prezes B. zaledwie przed tygodniem zapowiedział start w wyborach samorządowych, a dziś jest już podejrzanym, nakazuje ostrożność w formułowaniu sądów. Ale scenariusz z Twojego pierwszego zdania jest bardzo prawdopodobny.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie robię winnego, bo nie wiem co tam było, ale tak jak napisałem znając polskie zycie i obyczaje facet jest skończony.
Inna sprawa - ilu jeszcze będzie?
edit: Witek 46 nie odebrałem tego do siebie:) wiem o co Ci chodzi, mam takie samo zdanie.
pozdRo
Inna sprawa - ilu jeszcze będzie?
edit: Witek 46 nie odebrałem tego do siebie:) wiem o co Ci chodzi, mam takie samo zdanie.
pozdRo
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2010, o 14:40 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
To nie była uwaga do Ciebie lecz ogólna. A że facet jest raczej skończony, to inna sprawa.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo