Kolejna podwyżka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#361 Post autor: L-o » 1 sie 2007, o 11:53

RudaSlaska7 pisze:
bsnkamil pisze:
RudaSlaska7 pisze:mie nie stac
mom komora,mom internet ale na wydanie 135 zl na karnet mie nie stac - nie dostaja kieszonkowego od starszych bo nie maja z czego, a nie powiem chyba mamie "mom na karnet bo zech komora sprzedol :)" bo by mie zaro tyz sprzedala :zdegustowany:
pozdRo
jak mosz jako lepsz to sprzedej kup sie 3310 (za 40zł ,bo na hu* ci te aparaty mp3 itp), i bydziesz miol i komora i karnet ;)

latwo sie godo :)
Ale chyba mo jednak racjo...

RudaSlaska7
Kontakt:

#362 Post autor: RudaSlaska7 » 1 sie 2007, o 11:58

Lelo pisze:
RudaSlaska7 pisze:
bsnkamil pisze:
RudaSlaska7 pisze:mie nie stac
mom komora,mom internet ale na wydanie 135 zl na karnet mie nie stac - nie dostaja kieszonkowego od starszych bo nie maja z czego, a nie powiem chyba mamie "mom na karnet bo zech komora sprzedol :)" bo by mie zaro tyz sprzedala :zdegustowany:
pozdRo
jak mosz jako lepsz to sprzedej kup sie 3310 (za 40zł ,bo na hu* ci te aparaty mp3 itp), i bydziesz miol i komora i karnet ;)

latwo sie godo :)
Ale chyba mo jednak racjo...
racja mo ale nie popadejmy w skrajnosci nie byda sprzedowol telefonu co zech dopiero co na wiosna na urodziny dostol bo to nie fair,jak to takie latwe to sprzedejcie swoje skody kupcie tico :)
tako ciekawostka : w zabrzu klub w zamian za darmowe karnety zatrudnio ludzi do roboty,wystarczy posprzatac na stadionie,umyc krzeselka,lawki,pozbierac papiorwki i klub dowo karnet, szkoda ze u nos tak nie ma bo na pewno bych sie przeszol :)

bratley

#363 Post autor: bratley » 1 sie 2007, o 12:07

Prośba do zarządu!
Powieście sobie gdzieś na widocznym miejscu kartkę z nazwiskiem osoby która wymyśliła taką strategię przy ustalaniu cen biletów-by było od razu wiadomo do kogo mieć pretensje o spadającą frekwencję na meczach.Ruch zgodnie z marzeniem pana Gerarda miał być klubem rodzinnym-gdzie na meczach spotykają się całe rodziny.Przy braku zachęty(w postaci cen biletów)wyganiamy matki z dziećmi z naszego stadionu.Nie wszystkie rodziny stać na - jakby na to nie patrzeć - spory wydatek co dwa tygodnie.Brawa za ekonomiczne myślenie dla któregoś z działaczy (nie wiem gdzie uczą że podnoszenie cen zawsze przynosi większy zysk) - szkoda tylko,że rozminął się ze zdrowym rozsądkiem.

scanerboy

#364 Post autor: scanerboy » 1 sie 2007, o 12:26

Poczytajcie sobie pewien stary temat:

http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... 91&start=0

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#365 Post autor: Bytom20 » 1 sie 2007, o 12:30

jabolgo pisze:Lutz
prosza cie o jedno napisz im wiela kosztuje karnet w raichu na jakikolwiek klub
(lub zoboczcie sie wiela kosztuje karnet na KOLEJORZA!)
bo tutej wszyscy by chcieli promocji, plakatow, stadionu jak chelsa, mcdonalda na trybunach, wizyt w szkole grajków, LM pucharu UEFA i ciul wie czego
ALE jak trza wydać 135 zł na roz za karnet to już wom za wiela !
I nie dupcie mi tu o frekwencji 10 000 bo wiela z tych 10 000 było jak my grali o utrzymanie w 2 lidze!
Myśla se że połowa z tych co tu najbaży pyszczy o ceny to byli na ostatnich dwóch szpilach jak my do OE włazili!!! i to były jedne 2 szpile na kerych byli
A ludzie co łażom na Niebieskich co szpil majom karnet a ta dyskusja w życi!
P.S.
Co do wychowania modych Niebieskich oni tyż mogom sie kupic karnet za 45 zł
P.S. 2
I nie zapominejcie kto ostatnio prowadzi doping na Ruchu nie mlyn kaj niby siedzi te nasze młode pokolynie ino 10!!!!

[ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ]
amra pisze:jo tyż je za karenatmi ale niy ino 1 szpil free
na karnecie za 135 zł jes 3,6 :) szpilu za friko
na reszcie karnetów jes wincy
Lech ma odpowiednia promocja, stadion, organizowane wizyty w szkole bo tam się wychodzi do ludzi i mają 11 000 karnetów sprzedanych.
U Nas co jest ? Powiem Ci co jest dziadostwo organizacyjne sprzed paru lat. Wszędzie prócz poloni bytom gdzie tez orgzanizacja szwankuje podane są ceny biletów + podane są ceny na ten mecz wchodzicie za tą cene a na ten za tą.
Źle myślisz bo ja łaże już od wielu lat i widze od wielu lat to samo dziadostwo organizacyjne. Byłem na meczach jak my Rogali machali białymi chusteczkami byłem i stałem jak my jeszcze ziców nie mieli na krawężnikach.
Ja się nie dziwie że taka była frekwencja że przychoidziło wtedy tyla ludzi ile przychodziło bo ludzie mieli już dość padliny na boisku, dziadostwa i złodziejstwa. Sam z kumplemi jak oglądałem te szpile gdzie Nasi grajkowie na 4 metry piłki po ziemi celnej nie umieli podać mówiłem sobie "Kurna gdzie ja jestem to już ostatni szpil na którym byłem" i wielu tak mówiło ale przychodziliśmy nadal.
Teraz gra się poprawiła, ludzie pomyśleli coś się zmieniło, zaczynamy spłacać długi.
Tyle że pod względem organizacyjnym (przykład niedawnej licencji) jesteśmy jeszcze ho ho ho daleko za murzynami. Nie bede pisać o marketinu bo takiego nie ma. Gdyby nie paru chłopców kibiców (szacunek im za to) to by nawet tych plakatów przed szpilami nie było.
To jest właśnie tragedia bo kibiców My mamy i to nie tylko na dobre ale i na złe tyle że marketing mamy słaby. Nie każdy ma neta i nie każde sobei moze wejść na forum i przeczytać że są karnety do zakupu które siebardziej opłacają. Skad ten kibic który nie ma neta lub nie odwiedza stron Ruchu ma wiedzieć o tym ?

My jesteśmy daleko za Lechem ale Kolejarzowi jeszcze daleko do Europy.

Zgłaszam swoją kandydature na człoweika od marketingu ;) Przy nie dużych nakładach na marketing gwarantuje Wam teraz byśmy mieli conamniej 5 000 karnetów sprzedanych. skąd Kowalski nie kupujący nigdy karnetu kibic Nibieskich bez internetu ma wiedzieć że dźwigli ceny biletów i że karnet się bardziej opłaca ?
Ostatnio zmieniony 1 sie 2007, o 12:51 przez Bytom20, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Patrykk

#366 Post autor: Patrykk » 1 sie 2007, o 12:34

ku***, niy moga !!!
Nojbiydniejsi sie tu niy wypowiydzom bo niy majom neta !!!
Bestusz ftoś za nich musi walczyc chocby tu, wirtualnie. Niy kozdy fto je biedny, abo go niy stać dać 25 zł je wulc !!!!
A ci kierzy godajom ze to ich problym, że po ch** nom tacy kibice (biydoki), itp itd powinni na szpilu z Sosnofcym dostac klapsa i dożywotni zakaz.
Wy pasujecie ale na Legia, w jedym rzyndzie z walterem, kierymu niy podobo sie wszystko co związane z kibicami, a nastawio sie chocby po trupach tylko na zysk, jak typowy smierdzoncy coskiem żyd

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#367 Post autor: gerhat » 1 sie 2007, o 12:56

patrykk może byś tak wytonowoł naparzeńcu, a żydów to se poszukej w ...
twoje wypowiedzi są na poziomie kloaki

i antysemitę poznać po nosie... węszącym

Awatar użytkownika
Patrykk

#368 Post autor: Patrykk » 1 sie 2007, o 12:59

gerhat pisze:patrykk może byś tak wytonowoł naparzeńcu, a żydów to se poszukej w ...
twoje wypowiedzi są na poziomie kloaki

i antysemitę poznać po nosie... węszącym
a twoje na poziomie waltera z mycką za 20000zł

scanerboy

#369 Post autor: scanerboy » 1 sie 2007, o 13:08

Gerhat cwaniaku ;)

specjalnie podpuszczasz Patrykka, żeby rozwalić temat?

Każdy na forum wie, koto jest narwany a kto nie.

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#370 Post autor: Amela » 1 sie 2007, o 13:13

Bluefil jak mosz w piatki wolne od np 15 czy 16 to nie mosz problemu z meczami.
Ale jak ktoś robi na zmiany i jeszcze musi dojechac to jest na starconej pozycji.
Tak wyszło że jak Ruch jest gospodarzem to robia albo na 14.00 albo na 22.00 co przy transmisji w canal+ nie daje mi szansy zoboczyc meczu na stadionie.
Gdyby nasi grali w soboty to pikuś, nie zmuszą mnie do roboty iść w sobota,ale w piątek musza.
Na 100% byda z Sosnowcem a reszta byda jedynie jak spasuje mi termin(niestety) i kupując karnet za 135 zapłaciłbych za jeden mecz 135zł
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#371 Post autor: L.G » 1 sie 2007, o 13:39

Patrykk pisze:Nojbiydniejsi sie tu niy wypowiydzom bo niy majom neta
Bestusz ftoś za nich musi walczyc chocby tu, wirtualnie.
typowe bolszewicke hasło. W tym samym stylu zaczynali Marx, Lenin czy Stalin
Patrykk pisze:A ci kierzy godajom ze to ich problym,
A czyj ? Społeczyństwa ? Polska solidarno ? ble ble ble. To ich problym i problym ich starych. Wiync z pretynsjami do tych co sie utrzymują z becikowego. Jo mom tyla dzieci na wiela mie stać. Kampoania wyborczo to sie urządzej w listopadzie i moze w inkszym miejscu.
Wy pasujecie ale na Legia, w jedym rzyndzie z walterem, kierymu niy podobo sie wszystko co związane z kibicami
wszysko ?? Ciebie by sie pewno podobało, jakbyś z własny kapsy wsadzoł kasa w klub, a setka pojebów wy***ała cie na pora milionów i jeszcze by rżnyła niywiniątka.
Ciebie pewno ja boś ty je ...... społecznik..... za cudze piniądze :znudzony:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#372 Post autor: milanos » 1 sie 2007, o 13:47

Niebieska pisze: Dzwoniłam dziś do klubu i sprawa póki co wygląda tak. Kobiety i dzieci mogą kupić karnet na sektor 1 lub 9 (już nie dzieci na 9 a kobiety na 1 - krok do przodu), no i karnet za 135 zł można też kupić na 1, więc tu jest ok.
Czekam tylko na sprostowanie tej informacji na stronie głównej.
Potwierdzam. Ja dziś zamówiłem karnet dla siebie i siedmioletniego siostrzeńca na sektor 9, mój brat i jego laska również zamówili karnet na sektor 9 bez problemów.
Wynika z tego że sektor rodzinny już nie będzie na jedynce tylko na dziewiątce.

Dodam jeszcze że po odbiór mam przyjść w czwartek dzień przed meczem. Polecam tym którzy chcą kupić karnet niech się spieszą aby nie było problemów z wejściem na mecz piątkowy z Zagłębiem Sosnowiec.
Obrazek

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#373 Post autor: anyfor » 1 sie 2007, o 14:05

jabolgo pisze:Lutz
prosza cie o jedno napisz im wiela kosztuje karnet w raichu na jakikolwiek klub

jo ci napisza boch kupiol uostatnio na MSV---140€ na cołki sezon
to chyba nojtonszy karnet w Buli

znom polske realia , ale co by tu niygodac to w polsce malkontyntow niy brakuje !
Obrazek

eku
Kontakt:

#374 Post autor: eku » 1 sie 2007, o 14:05

jo mysla ze te 25zl jes do zaakceptowanio ino w przypadku 3 meczy w sezonie:
sosnowiec
Legia
gornik

co innego ze powinny byc ulgowe do 18 roku zycia

aniol148

#375 Post autor: aniol148 » 1 sie 2007, o 14:29

tylko male info dla dzialaczy: PODNIESIENIE CEN BILETOW NIE ZAWSZE PRZYNOSI WIEKSZE ZYSKI!!!!! powinniscie sobie chyba to przemyslec i zastanowic sie jesze raz przed nastepna taka dupiata decyzja bo osobiscie uwazam ze ten mecz jeszcze przejdzie gdyz kibica sa tak spragnieni OE i przy ewentualnej zdobyczy punktowej na cracovi kibice zapelnia stadion i przeboleja te 25zl ale kolejny mecz w takiej cenie moze nie przejsc....
wiec zastanowcie sie czy chcecie zachecac ludzi tak aby po jednej wizycie nie mogli odmowic sobie kolejnego przyjsca czy stwierdzenia przez wiekszosc ze przy biletach po 25zl to pojdziemy jak bedzie grala legia lub gornik czyli to sie ograniczca do wizyty na cichej w ciagu roku MAXSYMALNIE 3 RAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZY TAKICH KIBICOW OCZEKUJECIE??????
STADIONU SWIECACEGO PUSTKAMI??????

ODPOWIEDZ