Ale chyba mo jednak racjo...RudaSlaska7 pisze:bsnkamil pisze:jak mosz jako lepsz to sprzedej kup sie 3310 (za 40zł ,bo na hu* ci te aparaty mp3 itp), i bydziesz miol i komora i karnetRudaSlaska7 pisze:mie nie stac
mom komora,mom internet ale na wydanie 135 zl na karnet mie nie stac - nie dostaja kieszonkowego od starszych bo nie maja z czego, a nie powiem chyba mamie "mom na karnet bo zech komora sprzedol" bo by mie zaro tyz sprzedala
![]()
pozdRo
latwo sie godo
Kolejna podwyżka
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
racja mo ale nie popadejmy w skrajnosci nie byda sprzedowol telefonu co zech dopiero co na wiosna na urodziny dostol bo to nie fair,jak to takie latwe to sprzedejcie swoje skody kupcie ticoLelo pisze:Ale chyba mo jednak racjo...RudaSlaska7 pisze:bsnkamil pisze:jak mosz jako lepsz to sprzedej kup sie 3310 (za 40zł ,bo na hu* ci te aparaty mp3 itp), i bydziesz miol i komora i karnetRudaSlaska7 pisze:mie nie stac
mom komora,mom internet ale na wydanie 135 zl na karnet mie nie stac - nie dostaja kieszonkowego od starszych bo nie maja z czego, a nie powiem chyba mamie "mom na karnet bo zech komora sprzedol" bo by mie zaro tyz sprzedala
![]()
pozdRo
latwo sie godo

tako ciekawostka : w zabrzu klub w zamian za darmowe karnety zatrudnio ludzi do roboty,wystarczy posprzatac na stadionie,umyc krzeselka,lawki,pozbierac papiorwki i klub dowo karnet, szkoda ze u nos tak nie ma bo na pewno bych sie przeszol

Prośba do zarządu!
Powieście sobie gdzieś na widocznym miejscu kartkę z nazwiskiem osoby która wymyśliła taką strategię przy ustalaniu cen biletów-by było od razu wiadomo do kogo mieć pretensje o spadającą frekwencję na meczach.Ruch zgodnie z marzeniem pana Gerarda miał być klubem rodzinnym-gdzie na meczach spotykają się całe rodziny.Przy braku zachęty(w postaci cen biletów)wyganiamy matki z dziećmi z naszego stadionu.Nie wszystkie rodziny stać na - jakby na to nie patrzeć - spory wydatek co dwa tygodnie.Brawa za ekonomiczne myślenie dla któregoś z działaczy (nie wiem gdzie uczą że podnoszenie cen zawsze przynosi większy zysk) - szkoda tylko,że rozminął się ze zdrowym rozsądkiem.
Powieście sobie gdzieś na widocznym miejscu kartkę z nazwiskiem osoby która wymyśliła taką strategię przy ustalaniu cen biletów-by było od razu wiadomo do kogo mieć pretensje o spadającą frekwencję na meczach.Ruch zgodnie z marzeniem pana Gerarda miał być klubem rodzinnym-gdzie na meczach spotykają się całe rodziny.Przy braku zachęty(w postaci cen biletów)wyganiamy matki z dziećmi z naszego stadionu.Nie wszystkie rodziny stać na - jakby na to nie patrzeć - spory wydatek co dwa tygodnie.Brawa za ekonomiczne myślenie dla któregoś z działaczy (nie wiem gdzie uczą że podnoszenie cen zawsze przynosi większy zysk) - szkoda tylko,że rozminął się ze zdrowym rozsądkiem.
- Bytom20
- Kontakt:
Lech ma odpowiednia promocja, stadion, organizowane wizyty w szkole bo tam się wychodzi do ludzi i mają 11 000 karnetów sprzedanych.jabolgo pisze:Lutz
prosza cie o jedno napisz im wiela kosztuje karnet w raichu na jakikolwiek klub
(lub zoboczcie sie wiela kosztuje karnet na KOLEJORZA!)
bo tutej wszyscy by chcieli promocji, plakatow, stadionu jak chelsa, mcdonalda na trybunach, wizyt w szkole grajków, LM pucharu UEFA i ciul wie czego
ALE jak trza wydać 135 zł na roz za karnet to już wom za wiela !
I nie dupcie mi tu o frekwencji 10 000 bo wiela z tych 10 000 było jak my grali o utrzymanie w 2 lidze!
Myśla se że połowa z tych co tu najbaży pyszczy o ceny to byli na ostatnich dwóch szpilach jak my do OE włazili!!! i to były jedne 2 szpile na kerych byli
A ludzie co łażom na Niebieskich co szpil majom karnet a ta dyskusja w życi!
P.S.
Co do wychowania modych Niebieskich oni tyż mogom sie kupic karnet za 45 zł
P.S. 2
I nie zapominejcie kto ostatnio prowadzi doping na Ruchu nie mlyn kaj niby siedzi te nasze młode pokolynie ino 10!!!!
[ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ]na karnecie za 135 zł jes 3,6amra pisze:jo tyż je za karenatmi ale niy ino 1 szpil freeszpilu za friko
na reszcie karnetów jes wincy
U Nas co jest ? Powiem Ci co jest dziadostwo organizacyjne sprzed paru lat. Wszędzie prócz poloni bytom gdzie tez orgzanizacja szwankuje podane są ceny biletów + podane są ceny na ten mecz wchodzicie za tą cene a na ten za tą.
Źle myślisz bo ja łaże już od wielu lat i widze od wielu lat to samo dziadostwo organizacyjne. Byłem na meczach jak my Rogali machali białymi chusteczkami byłem i stałem jak my jeszcze ziców nie mieli na krawężnikach.
Ja się nie dziwie że taka była frekwencja że przychoidziło wtedy tyla ludzi ile przychodziło bo ludzie mieli już dość padliny na boisku, dziadostwa i złodziejstwa. Sam z kumplemi jak oglądałem te szpile gdzie Nasi grajkowie na 4 metry piłki po ziemi celnej nie umieli podać mówiłem sobie "Kurna gdzie ja jestem to już ostatni szpil na którym byłem" i wielu tak mówiło ale przychodziliśmy nadal.
Teraz gra się poprawiła, ludzie pomyśleli coś się zmieniło, zaczynamy spłacać długi.
Tyle że pod względem organizacyjnym (przykład niedawnej licencji) jesteśmy jeszcze ho ho ho daleko za murzynami. Nie bede pisać o marketinu bo takiego nie ma. Gdyby nie paru chłopców kibiców (szacunek im za to) to by nawet tych plakatów przed szpilami nie było.
To jest właśnie tragedia bo kibiców My mamy i to nie tylko na dobre ale i na złe tyle że marketing mamy słaby. Nie każdy ma neta i nie każde sobei moze wejść na forum i przeczytać że są karnety do zakupu które siebardziej opłacają. Skad ten kibic który nie ma neta lub nie odwiedza stron Ruchu ma wiedzieć o tym ?
My jesteśmy daleko za Lechem ale Kolejarzowi jeszcze daleko do Europy.
Zgłaszam swoją kandydature na człoweika od marketingu

Ostatnio zmieniony 1 sie 2007, o 12:51 przez Bytom20, łącznie zmieniany 3 razy.
- Patrykk
ku***, niy moga !!!
Nojbiydniejsi sie tu niy wypowiydzom bo niy majom neta !!!
Bestusz ftoś za nich musi walczyc chocby tu, wirtualnie. Niy kozdy fto je biedny, abo go niy stać dać 25 zł je wulc !!!!
A ci kierzy godajom ze to ich problym, że po ch** nom tacy kibice (biydoki), itp itd powinni na szpilu z Sosnofcym dostac klapsa i dożywotni zakaz.
Wy pasujecie ale na Legia, w jedym rzyndzie z walterem, kierymu niy podobo sie wszystko co związane z kibicami, a nastawio sie chocby po trupach tylko na zysk, jak typowy smierdzoncy coskiem żyd
Nojbiydniejsi sie tu niy wypowiydzom bo niy majom neta !!!
Bestusz ftoś za nich musi walczyc chocby tu, wirtualnie. Niy kozdy fto je biedny, abo go niy stać dać 25 zł je wulc !!!!
A ci kierzy godajom ze to ich problym, że po ch** nom tacy kibice (biydoki), itp itd powinni na szpilu z Sosnofcym dostac klapsa i dożywotni zakaz.
Wy pasujecie ale na Legia, w jedym rzyndzie z walterem, kierymu niy podobo sie wszystko co związane z kibicami, a nastawio sie chocby po trupach tylko na zysk, jak typowy smierdzoncy coskiem żyd
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
Bluefil jak mosz w piatki wolne od np 15 czy 16 to nie mosz problemu z meczami.
Ale jak ktoś robi na zmiany i jeszcze musi dojechac to jest na starconej pozycji.
Tak wyszło że jak Ruch jest gospodarzem to robia albo na 14.00 albo na 22.00 co przy transmisji w canal+ nie daje mi szansy zoboczyc meczu na stadionie.
Gdyby nasi grali w soboty to pikuś, nie zmuszą mnie do roboty iść w sobota,ale w piątek musza.
Na 100% byda z Sosnowcem a reszta byda jedynie jak spasuje mi termin(niestety) i kupując karnet za 135 zapłaciłbych za jeden mecz 135zł
Ale jak ktoś robi na zmiany i jeszcze musi dojechac to jest na starconej pozycji.
Tak wyszło że jak Ruch jest gospodarzem to robia albo na 14.00 albo na 22.00 co przy transmisji w canal+ nie daje mi szansy zoboczyc meczu na stadionie.
Gdyby nasi grali w soboty to pikuś, nie zmuszą mnie do roboty iść w sobota,ale w piątek musza.
Na 100% byda z Sosnowcem a reszta byda jedynie jak spasuje mi termin(niestety) i kupując karnet za 135 zapłaciłbych za jeden mecz 135zł
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
- L.G
- Kontakt:
typowe bolszewicke hasło. W tym samym stylu zaczynali Marx, Lenin czy StalinPatrykk pisze:Nojbiydniejsi sie tu niy wypowiydzom bo niy majom neta
Bestusz ftoś za nich musi walczyc chocby tu, wirtualnie.
A czyj ? Społeczyństwa ? Polska solidarno ? ble ble ble. To ich problym i problym ich starych. Wiync z pretynsjami do tych co sie utrzymują z becikowego. Jo mom tyla dzieci na wiela mie stać. Kampoania wyborczo to sie urządzej w listopadzie i moze w inkszym miejscu.Patrykk pisze:A ci kierzy godajom ze to ich problym,
wszysko ?? Ciebie by sie pewno podobało, jakbyś z własny kapsy wsadzoł kasa w klub, a setka pojebów wy***ała cie na pora milionów i jeszcze by rżnyła niywiniątka.Wy pasujecie ale na Legia, w jedym rzyndzie z walterem, kierymu niy podobo sie wszystko co związane z kibicami
Ciebie pewno ja boś ty je ...... społecznik..... za cudze piniądze

słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- milanos
- Kontakt:
Potwierdzam. Ja dziś zamówiłem karnet dla siebie i siedmioletniego siostrzeńca na sektor 9, mój brat i jego laska również zamówili karnet na sektor 9 bez problemów.Niebieska pisze: Dzwoniłam dziś do klubu i sprawa póki co wygląda tak. Kobiety i dzieci mogą kupić karnet na sektor 1 lub 9 (już nie dzieci na 9 a kobiety na 1 - krok do przodu), no i karnet za 135 zł można też kupić na 1, więc tu jest ok.
Czekam tylko na sprostowanie tej informacji na stronie głównej.
Wynika z tego że sektor rodzinny już nie będzie na jedynce tylko na dziewiątce.
Dodam jeszcze że po odbiór mam przyjść w czwartek dzień przed meczem. Polecam tym którzy chcą kupić karnet niech się spieszą aby nie było problemów z wejściem na mecz piątkowy z Zagłębiem Sosnowiec.
- anyfor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tylko male info dla dzialaczy: PODNIESIENIE CEN BILETOW NIE ZAWSZE PRZYNOSI WIEKSZE ZYSKI!!!!! powinniscie sobie chyba to przemyslec i zastanowic sie jesze raz przed nastepna taka dupiata decyzja bo osobiscie uwazam ze ten mecz jeszcze przejdzie gdyz kibica sa tak spragnieni OE i przy ewentualnej zdobyczy punktowej na cracovi kibice zapelnia stadion i przeboleja te 25zl ale kolejny mecz w takiej cenie moze nie przejsc....
wiec zastanowcie sie czy chcecie zachecac ludzi tak aby po jednej wizycie nie mogli odmowic sobie kolejnego przyjsca czy stwierdzenia przez wiekszosc ze przy biletach po 25zl to pojdziemy jak bedzie grala legia lub gornik czyli to sie ograniczca do wizyty na cichej w ciagu roku MAXSYMALNIE 3 RAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZY TAKICH KIBICOW OCZEKUJECIE??????
STADIONU SWIECACEGO PUSTKAMI??????
wiec zastanowcie sie czy chcecie zachecac ludzi tak aby po jednej wizycie nie mogli odmowic sobie kolejnego przyjsca czy stwierdzenia przez wiekszosc ze przy biletach po 25zl to pojdziemy jak bedzie grala legia lub gornik czyli to sie ograniczca do wizyty na cichej w ciagu roku MAXSYMALNIE 3 RAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZY TAKICH KIBICOW OCZEKUJECIE??????
STADIONU SWIECACEGO PUSTKAMI??????