PIAST -RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#346 Post autor: vinc84 » 10 wrz 2006, o 14:08

niekierym sie w gowach popierd....momy za***iste zgody i uklady
GŮRNY ŚLŮNSK

dylo
Kontakt:

#347 Post autor: dylo » 10 wrz 2006, o 14:42

raster pisze: Widzisz nawet twoi koledzy po szalu z Chorzowa i innych miejscowości olali twoje 2 ŻAłOSNE I KOMPLEKSIARSKIE wpisy.
.
Możesz mi to powiedzieć w 4 oczy w Gliwicach. Chętnie wymienię poglądy.

Przepraszam za rozwalanie tematu.

ojciec

#348 Post autor: ojciec » 10 wrz 2006, o 14:43

...co mu w gliwicach zrobili...smiech na sali...jezeli bedziesz mial w chorzowie osobe spiewajaca w knajpie na caly ryj piaaaaast gliwice....piaaaaast gliwice itp..(byl ruch ale to alternatywne rozwiazanie abyscie mogli zrozumiec sytuacje) i ktos mowi mu ze nie jest u siebie wiec niech uszanuje to a gosc zaczyna sie spinac to co bys zrobil?( po czym pada po uderzeniu jednej osoby nie paru -i przestan opowiadac kolega z chorzowa jak to Cie katowano itp bo smiechu to jest warte poprostu- a co do pedalstwa to wlasnie wymyslanie tych bajek jak to poszkodowany byles itp bo na propozycje wyjscia na zewnatrz nie odpowiedziales i proponowala Ci to jedna osoba i nikt sie by w to nie mieszal -pedalstwo to jest wlasnie tego typu zachowanie jezeli to Ty jestes osoba z "Tajemniczego Ogrodu" i koniec tematu. A do ludzi myslacych-czyli wiekszosci na tym forum - wpierw przanalizujcie sytuacje a potem wyciagajcie wnioski -bo gdyby nie zachowanie tej osoby nie bylo by calej akcji

Sh
Kontakt:

#349 Post autor: Sh » 10 wrz 2006, o 15:16

Jaga-Polonia 2:2 :)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2006, o 15:30 przez Sh, łącznie zmieniany 1 raz.
WSZYSCY NA WYJAZDY

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#350 Post autor: Fanatyk z Rudy » 10 wrz 2006, o 16:08

19kama20 pisze:Jaga-Polonia 2:2 :)
3:2 :?

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#351 Post autor: KOSTA » 10 wrz 2006, o 16:18

:arrow: temat :Piast -RUCH
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#352 Post autor: KOSTA » 10 wrz 2006, o 16:32

i na tym zakonczmy ten temat moze... pozdRo Lysy , Dylo
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

gregor
Kontakt:

#353 Post autor: gregor » 10 wrz 2006, o 21:42

Zoboczie relacji na ComTv a wszczegulności zachowanie KLIMKA w szatni po szpilu, Tyn facet jest całym sercem NIEBIESKI.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

dylo
Kontakt:

#354 Post autor: dylo » 11 wrz 2006, o 00:03

ojciec pisze:...co mu w gliwicach zrobili...smiech na sali...jezeli bedziesz mial w chorzowie osobe spiewajaca w knajpie na caly ryj piaaaaast gliwice....piaaaaast gliwice itp..(byl Ruch ale to alternatywne rozwiazanie abyscie mogli zrozumiec sytuacje) i ktos mowi mu ze nie jest u siebie wiec niech uszanuje to a gosc zaczyna sie spinac to co bys zrobil?( po czym pada po uderzeniu jednej osoby nie paru -i przestan opowiadac kolega z chorzowa jak to Cie katowano itp bo smiechu to jest warte poprostu- a co do pedalstwa to wlasnie wymyslanie tych bajek jak to poszkodowany byles itp bo na propozycje wyjscia na zewnatrz nie odpowiedziales i proponowala Ci to jedna osoba i nikt sie by w to nie mieszal -pedalstwo to jest wlasnie tego typu zachowanie jezeli to Ty jestes osoba z "Tajemniczego Ogrodu" i koniec tematu. A do ludzi myslacych-czyli wiekszosci na tym forum - wpierw przanalizujcie sytuacje a potem wyciagajcie wnioski -bo gdyby nie zachowanie tej osoby nie bylo by calej akcji
Łżesz i popytaj neutralnych piastoli co tam byli to po 1.
Po drugie ja proponowałem że się spotkam z tymi co tam byli i to kilka razy wiec mi nie pi***ol.
I o to też możesz swoich zapytac więc mi tu nie pi***ol .
Koniec tematu

Zablokowany