Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#346 Post autor: slavo » 31 sie 2006, o 00:14

Pavlique pisze:
Powiem ci jedno Pach - dług spłacony ! Na Cichą nie wracaj !!! Nigdy już nie wracaj !!! Odradzam szczerze !!!

Coś mi sie zdo żeś boł gorącym zwolennikiem tego grajka... jo zreszwom tyż...
Moze nie gorącym ale nie neguję jego umiejętności i uważałem, że gdyby przyszedł byłby wzmocnieniem, nie miałbym też żalu o grę w Zagłębiu, ani o te bramki które przeciwko Ruchowi strzelił bo nie widzę w tym niczego złego w profesjonalnej karierze piłkarza.
Nie mam też w zwyczaju opierać się w ocenie ludzi na fantazjach i domysłach. A te jego słowa padły dopiero dziś i dziś też w moich oczach stracił wszystko.

Mam nadzieję, że wiosną zawita na Cichą (ostatni raz) i wtedy (mimo, że mój imiennik) z pewnością przynajmniej z mego gardła usłyszy: "Sławek p..... Chorzów sprzedał".
Na Cichej dla Judaszy miejsca nie ma !!

slavo
Kontakt:

#347 Post autor: slavo » 31 sie 2006, o 00:17

do ;].
My was nie uważamy tyle za filię Legii (jak mój kolega po szalu tu wspomniał), a raczej coś w rodzaju lennika, wasala, lizusa i zakompleksionego małego usmarkanego brata, który oprócz fałszowanej setki nie ma nic godnego uwagi w historii to leczy kompleksy tuląc się do sukcesów większego brata.
:-)

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#348 Post autor: uRodzony na sektoRze » 31 sie 2006, o 00:22

slavo pisze:My was nie uważamy tyle za filię Legii (jak mój kolega po szalu tu wspomniał), a raczej coś w rodzaju lennika, wasala, lizusa i zakompleksionego małego usmarkanego brata, który oprócz fałszowanej setki nie ma nic godnego uwagi w historii to leczy kompleksy tuląc się do sukcesów większego brata.
Więc moim zdaniem pasuje słowo filia, legia II czy też "prawie ja legia" :lol:
A zresztą to tylko nazewnictwo, każdy wie o co chodzi :wink:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Pavlique
Kontakt:

#349 Post autor: Pavlique » 31 sie 2006, o 00:23

Moze nie gorącym ale nie neguję jego umiejętności i uważałem, że gdyby przyszedł byłby wzmocnieniem, nie miałbym też żalu o grę w Zagłębiu, ani o te bramki które przeciwko Ruchowi strzelił bo nie widzę w tym niczego złego w profesjonalnej karierze piłkarza.
Dokładnie tak jest grajek mo grac tam kaj mu płacom i robić to nojlepij jak umi...
ale już to co godo w wyiadach to sie mu pamiynto, a Judosz zawdy łotworzy ryj yno roz i juz wiadomo kim je... dzisioj tyn mały człowieczek tym co pedzioł postawioł siebie samego w takim miejscu z kerego ni ma powrotu do nos; choby to łodszczekiwoł z 10 razy jo mu tego niy zapomna.... :!:
I'm a man who walks alone

;]

#350 Post autor: ;] » 31 sie 2006, o 00:26

slavo pisze:do ;].
My was nie uważamy tyle za filię Legii (jak mój kolega po szalu tu wspomniał), a raczej coś w rodzaju lennika, wasala, lizusa i zakompleksionego małego usmarkanego brata, który oprócz fałszowanej setki nie ma nic godnego uwagi w historii to leczy kompleksy tuląc się do sukcesów większego brata.
Zbanowany wywołany do tablicy znowu muszę zabrać głos. Zakompleksiony mały usmarkany brat? Zaraz, zaraz ale względem kogo zakompleksiony? Chyba nie względem was. Wiem, wiem 14 mistrzostw Polski, ale to przecież dla Ślązaków nic nie znaczy bo przecież wy nie macie nic wspólnego z Polską, więc czym się tu szczycić. Czy tulimy się do Legii? Wiesz można też tak powiedzieć o was. Liżecie jajka żydkom, bo strach do Łodzi na ŁKS jechać, a tak to Żydki obronią. Głupio gadam nie? Widzisz tak właśnie z mojej perspektywy wygląda twój post. Bez urazy, ale to zgoda między kibicami a nie między klubami i mam w du*** to czy Legia ma sukcesy czy nie. Jakby im odebrali wszystkie tytułu MP i PP to dalej to jest zgoda. Tak jak z B-B i Olimpią. Głupoty gadasz, bo jeśli ktoś tu ma jakiś kompleks to na pewno nie my. A słychać było dzisiaj kto względem kogo. Nie odpisuj już, ok? Chyba, że pw, bo syf się robi na waszym forum, a mimo że zbanowany to ciągle jestem w gościach.

Awatar użytkownika
MiSieK.
Kontakt:

#351 Post autor: MiSieK. » 31 sie 2006, o 00:35

gorole to sa takie wredne stworzenia ze jak sie je przez drzwi wyrzuca to oknem wlaza tak jak ten " ;] " !!! szkoda tego meczu ale trudno musimy dalej walczc o kolejne punkty !!! liczy sie tylko RUCH i jego historia o ktorej zagłąbie sosnowieś moze tylko pomazyc !!!

;]

#352 Post autor: ;] » 31 sie 2006, o 00:38

;))) Nie, nie ja sam wychodzę, tylko wy mnie zatrzymujecie, cieszy mnie to, że mimo tak krótkiej obecności ciągle coś chcecie do mnie napisać ;]]] Nie piszcie już nic do mnie bo sobie nie pójdę :)

Ps. zagłąbie sosnowieś? hiehiehie dobre dobre, jak ci to ma w czymś pomóc to masz
zagłąbie sosnowieś

Przeszło już? Aaaa już puknąłeś i wysysasz wydzielinę słomką z klawiatury?

DOBRA KONIEC PANOWIE NIE PISAĆ DO MNIE JUŻ. OLEWAJCIE TAKIE DZIECI NEO I INTERNETOWYCH NAPINACZY Z AZJI.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2006, o 00:43 przez ;], łącznie zmieniany 1 raz.

slavo
Kontakt:

#353 Post autor: slavo » 31 sie 2006, o 00:42

Wzruszyłem się twoją troską o porządek na forum, łzy trochę utrudniają mi pisanie ale do rzeczy.

Porównanie do wyjazdów do Łodzi nie wiem na jakiej podstawie tobie się uroiło bo jakoś nie wydaję mi się bym swym uzasadnieniu waszego serwilizmu powoływał sie na układy kibicowskie oraz na fakt, że potrzebujecie Legii żeby nie dostać oklepu od KSP jak was całe 30 chłopa pojedzie tam na wyjazd. Chodzi mi o waszą lizusowską fascynację Legią na tle emocjonalnym (sprawdź sobie na waszym forum czy nie istnieje tam temat "Legia Warszawa", który służy głównie do włażenia do tyłka wiadomo komu)
Co do waszych kompleksów to dobitnie ilustruje ten kompleks ten wasz śmieszny naciągany jubileusz. Który żeby ogłosić zdolni jesteście nawet doszukiwać się tożsamości i łączności historycznej z rezerwami jakiejś drużyny z Leningradu :-).
A kompleksy macie właśnie pod względem historii, tradycji i osiągnieć, które są mizerne biorąc pod uwagę potencjał CAŁEGO Zagłebia Dąbrowskiego (bo przecież innego cokolwiek znaczącego klubu nie macie, nie mieliście i nigdy miec nie będziecie) i sprowadzają się do duzo bardziej zamierzchłej przeszłości niż ostatnie sukcesy Ruchu, a zwykle sprowadząją się do jakichś pojedynczych zwycienstw 2:1, 1:0, o których piszecie "ale baty im spuściliśmy"..., "...rywal poniósl klęske", itp :-)

Awatar użytkownika
MiSieK.
Kontakt:

#354 Post autor: MiSieK. » 31 sie 2006, o 00:42

a wydupiej kto cie trzymo ?? co koledzy z zagłąbia nie lubią cie ze tu szukasz kolegów ??? kto cie zatrzymuje ?? powiem ci grzecznie wy***rdalaj i nie zasmiecaj forum !!!

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#355 Post autor: fRyta » 31 sie 2006, o 00:46

MiSieK1920 pisze:a wydupiej kto cie trzymo ?? co koledzy z zagłąbia nie lubią cie ze tu szukasz kolegów ??? kto cie zatrzymuje ?? powiem ci grzecznie wy***rdalaj i nie zasmiecaj forum !!!

Na meczu nie byl i teraz krzyczy :lol:
PozdRo zioom :)

Nie odpisujcie mu w ogole i po problemie.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

NiebieskiSłoń

#356 Post autor: NiebieskiSłoń » 31 sie 2006, o 00:48

tak sie napino że chopcy o legii spiywali i że oni o RTS nic nie śpiewali... ale właściwie ciekawi mnie jedno... czy to jakiś bajtel czy co że niewie że w całyj polsce na nikogo tak nie jadą jak na legia? czy nie wie że Legia to taki wróg publiczny nr 1. do wszystkich tych co z nią sztama mają? moim zdaniem to ze uważo że momy kompleksy to jest chore... bo niewiem czy klub który mo 14 majstrów i jako jedyny z klubów występujących pod szyldem PZPN w europejskich pucharach wyeliminowoł bayern monachium (w 1934 roku żeby nie było) moim zdaniem pisanie tutej o tym że my momy kompleksy to jest tuszowanie własnych chorych niespełnionych ambicji kolejnego gorola...

domin11hks
Kontakt:

#357 Post autor: domin11hks » 31 sie 2006, o 00:49

slavo <wow>

;]

#358 Post autor: ;] » 31 sie 2006, o 00:50

heh a co ty wróżem jakimś jesteś, że wiesz ilu nas pojedzie na Polonie? Chłopak porównaj sobie wyjazdy do obydwu ekip chociażby z ostatniego sezonu? Nie mówię, że jesteśmy lepsi, bo wiadomo wypadały środy, były jakieś zakazy, ale typie nie pisz, że nas będzie tam 30. Przecież będziemy musieli wylizać du9sko Legii ;]]] Co do kompleksów na tle historii, tradycji to mam inne zdanie, ale nie będę się rozpisywał. Ty wiesz i ja wiem, że nie dogadamy się tutaj bo każdy patrzy ze swojego punktu widzenia. Tyle.

Awatar użytkownika
MiSieK.
Kontakt:

#359 Post autor: MiSieK. » 31 sie 2006, o 00:51

Piotruś pisze:
MiSieK1920 pisze:a wydupiej kto cie trzymo ?? co koledzy z zagłąbia nie lubią cie ze tu szukasz kolegów ??? kto cie zatrzymuje ?? powiem ci grzecznie wy***rdalaj i nie zasmiecaj forum !!!

Na meczu nie byl i teraz krzyczy :lol:
PozdRo zioom :)

Nie odpisujcie mu w ogole i po problemie.
no nie byl nie byl bo niemogl o czym wiesz :wink: ale to nie zmieno faktu ze jestem poddenerwowany przegrana :( pozdRo PiotRuś 8)

bluefil
Kontakt:

#360 Post autor: bluefil » 31 sie 2006, o 00:52

A wiecie jaka jest najbardziej na poludnie wysunieta dzielnica wawy? Oczywiscie sosnowies:)

Wyjazd slaby, ale nasza liczba jak na srode i zbiorke o 14 bardzo dobra. Mysle, ze jakby to byla sobota to mamy wieksza frekwencje niz na Polonii. Szkoda wyniku, ale dzisiaj byl widoczny brak zaangazowania. Misiura, hmmm, moze sie jeszcze powstrzymam od opinii.....

Co sie tyczy przyspiewki na Legie, tez mnie to wkurza, bo moge zaspiewac raz lub dwa, ale pozniej to chce moj klub dopingowac. Coz, Legia to jednak najbardziej znienawidzony klub w Polsce i jak jest tylko okazja na nich pojechac to kazdy wykorzystuje:)

co sie tyczy sztam kibicow, to wy jestescie typowo malym bratem Legii (delikatnie to ujmujac), a patrzac na nas i Widzew, raczej my jestesmy bardziej utytulowani, kibicowsko jestesmy zblizeni wiec hasla typu lizecie jaja zydom, sa raczej bezzasadne. Mysle, ze ani my im, ani oni nam nic nie lizemy. Najwyzej sie czasami piwem podzielimy:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ODPOWIEDZ