Jakoś jestem coraz bardziej spokojny o wyniki tych wyborów

Może jestem nadmiernym optymistą, ale wolę w ten sposób funkcjonować, za kilka dni wszystko będzie jasne.
Elmer pisze: ↑2 kwie 2024, o 14:09A ten cały selekcjoner niech może lepiej zajmie się swoim Bytomiem czy Zabrzem.
https://www.facebook.com/story.php/?id= ... 2149877419
Ja mam bana na wszystkich od kotali nawet tych co nigdy nie komentowalem. Dlugo nie bylem u Michalika zablokowany dopoki nie zadalem pytania jak pan wiceprezydent kontrolowal przeplyw pieniedzy gdy zarzadzal Smagorowicz i co sie stalo z tymi 16 mln. Przeciez byl wrefy w radzie nadzorczej. Lekko zasugerowalem, ze polozyl rwke na kasie
kulturalnie spytałem tego lysola właśnie o jego aktywność i szybko poszło z banemRoch1920 pisze: ↑4 kwie 2024, o 15:00Od dłuższego czasu jestem wręcz bombardowany przez reklamy łysego błazna na Facebooku. Pomimo, że nie mogę głosować w Chorzowie, bo nie jestem mieszkańcem i nigdy nie byłem.
Po prostu olewam.
Ale dzisiaj na profilu KPR Ruch Chorzów pojawił się post polecający sevkovicza. Nie wytrzymałem. Zapytałem o interpelacje i osiągnięcia w minionej kadencji oraz o program. Za co dostałem bana. W taki sposób szanują osoby, które uczęszczają na ich mecze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 63 gości