Sezon 2012/2013
- 19r20
- Kontakt:
Re: Sezon 2012/2013
gejostwo już się pręży że w końcu powróciło do ekstraklasy
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Minimum obiektywizmu... nikt się tam nie pręży!19r20 pisze:gejostwo już się pręży że w końcu powróciło do ekstraklasy
Ale co będzie dalej i jak sobie z tym poradzą - zobaczymy.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mnie, mimo wszystko, szkoda tej GKSy. Tej prawdziwej
ale co zrobić, JW urządził sobie w Ekstraklasie prywatny folwark

In Siemian We Trust
- Tichau88
- Kontakt:
Niy ma prawdziwej gieksy, od zawsze przekręty, Katowice zawsze Ruchem, żałowac to można już by żaboli, panowie, kultura kulturą ale co to za klub GKS Katowice? Żaden, a kibice... hmmm cos sie znajdom, Rozwój dobrze idzie ostatnioZip pisze:A mnie, mimo wszystko, szkoda tej GKSy. Tej prawdziwejale co zrobić, JW urządził sobie w Ekstraklasie prywatny folwark

-
- Kontakt:
NIgdy niy bydzie mi szkoda cy9onów; to je naszo szansa na odbudowani pozycji w Katowicach...
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Śmieszne trocha te teksty, że teraz to będa niebieskie katowice, wierzycie w jakikolwiek bojkot, przecież to są chyba jedyne kibice co protesty są ch warte, najlepszym przykładem jest niby protest kiedy się nazywali dospel, też niby jakieś protesty robili a się okazywało, że frekwencja mieli tako samo jak gks teraz będzie to samo, 5 dni godki jak to się nie zgadzają, a na drugi tydzień to od razu to zaakceptują choć oczywiście oficjalnie nie, przecież dla "decyzyjnych" nich jest ino kasa ważna więc zostaną przekonani, a dla "fanów piłki" jeden kij czy to KP Katowice czy Dospel czy gks czy licencja Polonii czy Dyskobolii czy Amici. Jak jeszcze ktoś wierzy, że jest inaczej to jest fajnie naiwny.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Tylko, że "KP Katowice" będą grali w Krakowie. Wątpie czy z Katowic do Krakowa będzie się chciało jeździć "sympatykom GKS-u".
W ogóle, takim ludziom jak Wojciechowski powinno się zabraniać inwestować w sport.
W ogóle, takim ludziom jak Wojciechowski powinno się zabraniać inwestować w sport.

- Tichau88
- Kontakt:
Ale to i tak padnie po jednym sezonie... max dwóch i ne bydzie gejówheli pisze:Śmieszne trocha te teksty, że teraz to będa niebieskie katowice, wierzycie w jakikolwiek bojkot, przecież to są chyba jedyne kibice co protesty są ch warte, najlepszym przykładem jest niby protest kiedy się nazywali dospel, też niby jakieś protesty robili a się okazywało, że frekwencja mieli tako samo jak gks teraz będzie to samo, 5 dni godki jak to się nie zgadzają, a na drugi tydzień to od razu to zaakceptują choć oczywiście oficjalnie nie, przecież dla "decyzyjnych" nich jest ino kasa ważna więc zostaną przekonani, a dla "fanów piłki" jeden kij czy to KP Katowice czy Dospel czy gks czy licencja Polonii czy Dyskobolii czy Amici. Jak jeszcze ktoś wierzy, że jest inaczej to jest fajnie naiwny.

- Pawel
- Kontakt:
Pewnie geje na deRbach wywieszą trans "Jak się w****my to was też wykupimy" 

-
- Kontakt:
Na derbach z legiom to wywieszom czy z amicom?Pawel pisze:Pewnie geje na deRbach wywieszą trans "Jak się w****my to was też wykupimy"

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
krw.. bez jaj... PZPR-u tez Ci bylo żal?Unhold pisze:Niy ma prawdziwej gieksy, od zawsze przekręty, Katowice zawsze Ruchem, żałowac to można już by żaboli, panowie, kultura kulturą ale co to za klub GKS Katowice? Żaden, a kibice... hmmm cos sie znajdom, Rozwój dobrze idzie ostatnioZip pisze:A mnie, mimo wszystko, szkoda tej GKSy. Tej prawdziwejale co zrobić, JW urządził sobie w Ekstraklasie prywatny folwark
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wystarczy z sezon dwa i nazwa zostanie zmieniona-Uszok zrobi lifting stadionu ,pojawią sie sponsorzy ,większosc zapomni jak sie dostali do ekstraklasy -tak jak teraz jest płacz nad Polonią której tak naprawdę nie ma już od zakupu licencji od Groclinu -czy wszyscy zapomnieli jak sie dostali do ekstraklasy?
Tylko naiwniacy mogą wierzyc że powstanie sytuacja jak kiedys z Hydrobudową w Bydgoszczy.
Syf i tyle na razie wydaje sie to dla nas korzystne ale jestem pewien że nie na długo.
Tylko naiwniacy mogą wierzyc że powstanie sytuacja jak kiedys z Hydrobudową w Bydgoszczy.
Syf i tyle na razie wydaje sie to dla nas korzystne ale jestem pewien że nie na długo.
-
- Kontakt:
Ozor, to czas pokaże. Ja uważam, że to coś padnie. Im brakuje przede wszystkim oddanych ludzi, zdolnych do efektywnego działania.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
własnie zadziałali - wbrew temu co większosc teraz mysli i odchodząc czy to jest uczciwe czy nie myslę że jest to szerszy pomysł i mający szansę powodzenia o wiele większą jak w WarszawiescaneRboy pisze:Ozor, to czas pokaże. Ja uważam, że to coś padnie. Im brakuje przede wszystkim oddanych ludzi, zdolnych do efektywnego działania.
Ale zgadzam sie czas pokaże tylko zapamiętaj co pisałem

-
- Kontakt:
Liczysz na to, ze na KP bedzie chodzilo wiecej ludzi niz na Polonie? Na pierwszych meczaqch moze bedzie wiecej kibicow, pozniej pilkarze nie dostana kasy i zaczna w kulki leciec, wynikow bedzie tez piknikow. Moze i fanatycy sie nie zhanbia tym tworem. Jesli ktos ma bardziej dlugofalowy plan, to uwazam, ze ciezka droga przed nim. Skad kasa na pensje, oni ledwo w I lidze placili (jesli placili)? Nie wierze, ze pieniedzy z canal+ wystarczy.....Dziwnych czasow dozylismy. Dobrze, ze nie ma juz Wojciechowskiego, bo to samo zlo i patologia w polskiej pilce. Niestety ma nadal prawo do znaku Polonia Warszawa, wiec moze jeszcze kiedys wrocic. Oby nie.....A KP zeby w razie niepowodzenia nnie skonczylo w innym miejscu z innym wascicielem pod inna nazwa...Ozor pisze:własnie zadziałali - wbrew temu co większosc teraz mysli i odchodząc czy to jest uczciwe czy nie myslę że jest to szerszy pomysł i mający szansę powodzenia o wiele większą jak w WarszawiescaneRboy pisze:Ozor, to czas pokaże. Ja uważam, że to coś padnie. Im brakuje przede wszystkim oddanych ludzi, zdolnych do efektywnego działania.
Ale zgadzam sie czas pokaże tylko zapamiętaj co pisałem
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!