Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#346 Post autor: spyru » 10 mar 2007, o 16:03

Jeśli jest użyty bęben to powinien on nadawać rytm do śpiywki, niestety koleś kery w niego klupie nie mo wyczucia rytmu przez co efekt jest taki sobie, dziesiona konczy spiewać a młyn jest w połowie spiywki
Zgadzam sie w 100%. Tak po prawdzie wczoraj używany był bęben wyjazdowy. W tym większym trzeba naciągnąć membrane. Natomiast walenie w niego to inna sprawa. Były do tego wyznaczone pewne osoby, a grały inne. Wiecej sie to nie powtórzy :)
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Murzyn

#347 Post autor: Murzyn » 10 mar 2007, o 16:07

zj***li z tym młynem, moze lepiej wyglada bo napewno lepiej sie nie oglada!!!
hu** widac, sie czuje jakby w sektorze gosci.
Wiecej ludzi bedzie na prosta i na 10 chodzic niż na ten śmieszny młyn.

loveparadee

#348 Post autor: loveparadee » 10 mar 2007, o 16:34

smieszny to ty jestes..... murzynku :lol:

PDK
Kontakt:

#349 Post autor: PDK » 10 mar 2007, o 16:35

Wrazenia po wczorajszym meczu mam takie:
1. W 1 połowie nasz doping słabiutki...
2. 2 najebanych 15-sto latków którzy min 5 razy się wy***ali (dobrze że potem zostali wyciepnięci z młyna)
3. Straszne zimno
4. Byle są 3 pkt 8)

Pozdro dla tych co byli, myślałem że bedzie nas więcej!

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#350 Post autor: Grzegorz » 10 mar 2007, o 20:17

A co myslicie o Jezierskim? Niby brama strzelił ale jakos mnie nie przekonał do siebie, w ruchach taki "bizakopodobny".

Mnie sie wydaje ze dwóch małych -Pepe i Jezierski to nie najlepsze ustawienie.

olej
Kontakt:

#351 Post autor: olej » 10 mar 2007, o 20:56

chorzowskaR pisze:3 pkt. i jadymy dalyj.
A teroz do paru prymitywnych jelopow z sektora 10 !!!!! JAK WOM SIE DUPIĆ CHCE TO SE DUPCIE SWOJE BABY A JAK ICH NIE MOCIE TO SA JESZCZE BURDELE !!!!! to jest skandal zeby takie fajne frelki co poswiecaja sie w taki zimny wieczor prawie po nagu tancuja tworza ta atmosfera a jaden z drogim je odrazaja , wkurwio mnie takie cos :twisted: :twisted:
popierom

Raulito
Kontakt:

#352 Post autor: Raulito » 10 mar 2007, o 21:14

Megowiec pisze:A co myslicie o Jezierskim? Niby brama strzelił ale jakos mnie nie przekonał do siebie, w ruchach taki "bizakopodobny".

No nie zgodzilbym sie :) mi Jezierski przynajmniej zaimponował walecznoscia ! staral sie, walczyl o kazda pile a wyniki tego bylo widac gdy w 2 polowie wyszedl sam na sam gdy juz praktycznie nie mial siły biec :) jak dla mnie duzy + :) wlasciwie mnie troche Pepe zawiódł moze i chcial ale troche mu nie wychodzily koncowe podania....i Miki tez nic nie pokazal.....
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#353 Post autor: radzion » 10 mar 2007, o 21:29

Megowiec pisze:A co myslicie o Jezierskim? Niby brama strzelił ale jakos mnie nie przekonał do siebie, w ruchach taki "bizakopodobny".

kas ty u niego widziol bizakopodobne ruchy????

bo mie bizakopodobne ruchy kojarza sie ino z rozklodaniem rak, rekoma na biodrach, ewentualnie z reka podniesiona do gory, w najlpeszym wypadku jakims koleczku:))

Jezierski zagrol w miara dobre zawody, strzelol zwyciesko brama a od napastnikow wymago sie wlasnie tego!
a co 2 twojego zdania, to zgadzom sie , z tymze tych wielkoludow to akurat za duzo nie momy! janoszka tyz nie wysoki no i umiejetnosci jeszcze nie te, serce do walki ja, miki?moze i ja, jest jeszcze peter crouch, ale to juz wogole niewiadoma

mikro14
Kontakt:

#354 Post autor: mikro14 » 10 mar 2007, o 21:32

Raulito pisze:

No nie zgodzilbym sie :) mi Jezierski przynajmniej zaimponował walecznoscia ! staral sie, walczyl o kazda pile a wyniki tego bylo widac gdy w 2 polowie wyszedl sam na sam gdy juz praktycznie nie mial siły biec :) jak dla mnie duzy + :) wlasciwie mnie troche Pepe zawiódł moze i chcial ale troche mu nie wychodzily koncowe podania....i Miki tez nic nie pokazal.....
Mnie sie Jazierski fyst podoboł tak jak pedzioł Raulito walczył...a co do Mikiego i Ćwielonka to mysla że Miki ni mioł okazji sie pokazać ni dość ze wszoł na 15 minut to jeszcze pił praktycznie nie dostoł fajnych no ale to tyż nei zmienio faktu że ni było go prawie widać na boisku przyz tyn czas co był na boisku a Pepe no myśle że troszke zawiódł starałs ei ale choby jakos blokada mioł... i nie wiem jak wasze odczucie ale mnie osobiście ni podoboł sie Pulkowski sporo strat mioł i dużo ni dokładnych podań ... ale ważne że 3 punkty a zgranie przyjdzie przy lepszych warunkach jak sie treocha pogoda poprowi :)

P.S. Raulito zaroz na Gran Dyrby ;)) HALA MADRID!!! 8)
[img]http://i15.tinypic.com/68bb49e.gif[/img]

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#355 Post autor: Grzegorz » 10 mar 2007, o 21:41

Piszac o ruchach bizakopodobnych u Jezierskiego miałem na mysli takie bezmyślne bieganie , przepychanie sie z którego mało co wynika.

Ale fakt - strzelił chłop brama - był tam gdzie trzeba było i chwała mu za to. Zobaczymy co pokaze w nastepnych meczach

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#356 Post autor: klauduŚ » 10 mar 2007, o 22:30

Mógłby ktoś wciepnąć tyn filmik na jakiś inkszy serwer? :roll:
Obrazek

Elmer
Kontakt:

#357 Post autor: Elmer » 10 mar 2007, o 22:45

Mi gra Jezierskiego nie podobała się. Powiem więcej, nie podobała mi się gra większości zawodników za wyjątkiem pierwszej połowy w wykonaniu Ćwielonga i całego meczu Pulkowskiego. Za to podoba mi się Janoszka. Wszedł wprawdzie tylko na 4 minuty, ale pokazał, że będzie wiosną dobrym zmiennikiem i kilka goli na pewno strzeli.

Nie ma chyba zespołu który rozpocząłby sezon od bardzo wysokiej formy. Pociag o nazwie Ruch się rozpędza. Właśnie opuścił dworzec i rozpędza się. Ostatnia stacja w sezonie 2006/2007 nazywa się OE
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

jaruch
Kontakt:

#358 Post autor: jaruch » 10 mar 2007, o 23:07

jeszcze co do wciepywania do puszek !
bawi mnie to jak kolesie wręcz uciekają , odwracaja wzrok od tych puszek żrąc w między czasie wurszta ;-) . A po prawdzie jakby każdy wciepł 20 gr ze wszystkich co byli na spielu i tak było by dobrze !
ale to chyba jakiś odruch wyćwiczony na cy9anach ( dospelach :-) ) że im tak ciężko wciepnąć pare groszy !! dla chopców co robią DOBRĄ ROBOTĘ !!!
Co do speilu . Już wcześniej sioę spodziewałem że lekko nie będzie ! i wynik cieszy !
szkoda że kolejny raz zawiódł Pepe ! Chop musi troche pomyśleć o grze a nie o karierze , bo zdaje mi się że buja za wysoko w chmurach !

Harpo

#359 Post autor: Harpo » 10 mar 2007, o 23:18

Paweł 19R20 pisze:
Polkowic jak mi zdaje niy było... a na sektor gości (znaczy sie zaroz obok) byli wpuszczeni Ci co sie niy zmieścili na Sektor Rodzinny... jak sie myla to mie poprowcie :wink:
dziwne, przeciez na 1 bylo troche wolnego miejsca,... myslealem, ze ci na 2 to z Polkowic - przeciez pod ich sektorem zaroilo sie od gliniarzy, hmmm

simeone: zazdroszcze Twojego oka - lepsze niz sokole :lol: (PS: na glownej podaja 6500, no ale przeca bylo 8tys - sory, mialo nie byc o widowni ;) )
gerhat - fakt: precz z grillem na Ruchu! :D
Ostatnio zmieniony 10 mar 2007, o 23:29 przez Harpo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bara2
Kontakt:

#360 Post autor: bara2 » 10 mar 2007, o 23:20

albina pisze:CHYBA NIE WIESZ CO SIE DZIALO KAJS 40 MIN PRZED MECZEM WIEC NAPEWNO WEJSCIE NA STADION NIE BYLO SPRAWNE
my wlazili o o 17:55 ... dokladnie pamietom i problemu z wejsciem nie bylo ... 2-3 min ? wiec ocb ... ?

ODPOWIEDZ