PIAST -RUCH
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dugi Piekary Śl. pisze:Dziwią mnie wpisy z Gliwic że doping za***isty dla obu drużyn !
Po dzisiejszym meczu można stwierdzić że Piast ma najgorszych kibiców - przy stanie 2:0 dla Ruch-u przestają kibicować a za chwile cały stadion wrzeszczy:
"zero ambicji, GKS zero ambicji"
To nie kibice - to debile.
Piłkarze chcą kibiców na stadionie po to aby im dopingować a nie wyzywać. Najlepsze że zawodnicy Piasta walczyli do końca a ta banda debili pierw ich wyzywała a po meczu wołają "chodzcie do nas" - piłkarze ich olali i poszli do szatni - i to było najlepsze !!!
Doping Ruch-u super przez cały mecz - dużo naszych na stadionie poza klatką.
kiedy my ich wyzywalismy .... skoro okreslenie " zero ambicji" jest dla ciebie wyzwiskiem to naprawde gratuluje inteligencji ..... bez napinki ale kurcze sorki bo chyba ktos tu czegos nie rozumie ... nie walczyli , nie wykorzystywali sytuacji .... dopiero po tym jak zaczelismy im to miec za zle ... zaczeli grac taka prawda ... gratz zwyciestwa ...
PS
skoro my mamy najgorszych kibicow jak nazwiesz kibicow legi oklepujacych kumpli po szalu po tym jak mimo protestu udali sie na mecz?? albo drozyny ktore oklepuja swoich grajkow ??? bardzo mnie to ciekawi ale jednak na odpowiedz czekam na PRV bo nie ma sensu zasmiecac forum ... bez odbioru
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
te al eto jest temat o meczu, a nie o sztamach,
tak jak było na Pieście to powinna być normalność, bo wiekszosć klubów jest obojętna, wiec po co bluzgać, i dopóki nikt taki ni eobrażo naszego klubu, to mo mój szacunek, a jak ktoś zaczyno, to znaczy, że nie szanuje Ruchu, a to znaczy, ze nie szanuje nas kibiców, ale to nie znaczy, że od razu mo być jakoś sztama.
Zresztą najwiecej o sztamach pewnie piszą ci, co ani z tej sztamy by nic nie mieli, ani tej sztamie by nic nie dawali od siebie.
Trocha kurczowo sie trzymamy systemu z jednym wielkim i z jednym małym z przodu, a jak Miki jest w słabszej dyspozycji, a Misiura chory, ale zresztą i tak nie jest wcale lepszy od Mikiego, to może warto było spróbować, grać dwoma małymi. Ale w całym meczu byliśmy lepsi, a nerwowość w końcówce, trocha sami sobie zafundowaliśmy, bo jednak przy bramkach obrońcy nie byli bez winy. Ale są trzy punkty, a kilka drużyn może nei z tej ścisłej czołówki, ale z tego tuż za nami punkty pogubiło. ważny bedom teraz te szpile u siebie, jak byłby w nich komplet, łącznie z wygraną z Zawiszą to było by super.
tak jak było na Pieście to powinna być normalność, bo wiekszosć klubów jest obojętna, wiec po co bluzgać, i dopóki nikt taki ni eobrażo naszego klubu, to mo mój szacunek, a jak ktoś zaczyno, to znaczy, że nie szanuje Ruchu, a to znaczy, ze nie szanuje nas kibiców, ale to nie znaczy, że od razu mo być jakoś sztama.
Zresztą najwiecej o sztamach pewnie piszą ci, co ani z tej sztamy by nic nie mieli, ani tej sztamie by nic nie dawali od siebie.
Trocha kurczowo sie trzymamy systemu z jednym wielkim i z jednym małym z przodu, a jak Miki jest w słabszej dyspozycji, a Misiura chory, ale zresztą i tak nie jest wcale lepszy od Mikiego, to może warto było spróbować, grać dwoma małymi. Ale w całym meczu byliśmy lepsi, a nerwowość w końcówce, trocha sami sobie zafundowaliśmy, bo jednak przy bramkach obrońcy nie byli bez winy. Ale są trzy punkty, a kilka drużyn może nei z tej ścisłej czołówki, ale z tego tuż za nami punkty pogubiło. ważny bedom teraz te szpile u siebie, jak byłby w nich komplet, łącznie z wygraną z Zawiszą to było by super.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Widzisz nawet twoi koledzy po szalu z Chorzowa i innych miejscowości olali twoje 2 ŻAłOSNE I KOMPLEKSIARSKIE wpisy.dylo pisze:A jak dla mnie je*** piasta bo pedalstwo sie rozrasta Wazne 3 punkty.
Od siebie powiem Tchorzom godomy rauss.
Ogólnie derby były na wspaniałym poziomie i życze by jednak następne takie odbyły się juz w 1 lidze. Choć mój klub raczej będzie miał z tym duże problemy żeby dołączyć do ekstraklasy.
-
- Kontakt:
Co niy ftorzy niych skonczom dupcyc o obnizce cen biletow,bo polowa przylazi na szpil najebano abo po kilku piwkach,a po tym niy majom siyly spiywac.Tak bylo w gliwicach,poru najebanych,poru innych nacpanych i stojom jak koly,pyski zawarte i n iy wiedzom kaj som
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
Nie olali ino niekerzy nie wiedzą co Twoje gliwickie kolegi mu ostatni zrobili. A dobrze wiedzieli , że je Chorzowski. To czim pysk, jak nie wiesz czemu to pisze.raster pisze:Widzisz nawet twoi koledzy po szalu z Chorzowa i innych miejscowości olali twoje 2 ŻAłOSNE I KOMPLEKSIARSKIE wpisy.dylo pisze:A jak dla mnie je*** piasta bo pedalstwo sie rozrasta Wazne 3 punkty.
Od siebie powiem Tchorzom godomy rauss.
Ogólnie derby były na wspaniałym poziomie i życze by jednak następne takie odbyły się juz w 1 lidze. Choć mój klub raczej będzie miał z tym duże problemy żeby dołączyć do ekstraklasy.