PIAST -RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#331 Post autor: fRyta » 9 wrz 2006, o 22:56

Warto zauwazyc jedna rzecz: Mamy obecie najskuteczniejsza druzyne w 2 lidze pod wzgledem strzelonych bramek 8)
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

SODA

#332 Post autor: SODA » 9 wrz 2006, o 23:04

Patton pisze:Tak - mamy sztame <jupi> Zagramy razem na kurniku?? Temat powoli sie wyczerpuje...
sztama pewno :shock: i skonczcie pi***olic o biletach

bajtel_R

#333 Post autor: bajtel_R » 9 wrz 2006, o 23:12

szczerze wola sztama z Piastym jak z Widzewym

Panewniki
Kontakt:

#334 Post autor: Panewniki » 9 wrz 2006, o 23:13

_R_ohman pisze:szczerze wola sztama z Piastym jak z Widzewym
To mosz pecha :roll: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Krzysiek-Piast

#335 Post autor: Krzysiek-Piast » 9 wrz 2006, o 23:25

Dugi Piekary Śl. pisze:Dziwią mnie wpisy z Gliwic że doping za***isty dla obu drużyn !
Po dzisiejszym meczu można stwierdzić że Piast ma najgorszych kibiców - przy stanie 2:0 dla Ruch-u przestają kibicować a za chwile cały stadion wrzeszczy:
"zero ambicji, GKS zero ambicji"
To nie kibice - to debile.
Piłkarze chcą kibiców na stadionie po to aby im dopingować a nie wyzywać. Najlepsze że zawodnicy Piasta walczyli do końca a ta banda debili pierw ich wyzywała a po meczu wołają "chodzcie do nas" - piłkarze ich olali i poszli do szatni - i to było najlepsze !!!
Doping Ruch-u super przez cały mecz - dużo naszych na stadionie poza klatką.

kiedy my ich wyzywalismy .... skoro okreslenie " zero ambicji" jest dla ciebie wyzwiskiem to naprawde gratuluje inteligencji ..... bez napinki ale kurcze sorki bo chyba ktos tu czegos nie rozumie ... nie walczyli , nie wykorzystywali sytuacji .... dopiero po tym jak zaczelismy im to miec za zle ... zaczeli grac taka prawda ... gratz zwyciestwa ...

PS

skoro my mamy najgorszych kibicow jak nazwiesz kibicow legi oklepujacych kumpli po szalu po tym jak mimo protestu udali sie na mecz?? albo drozyny ktore oklepuja swoich grajkow ??? bardzo mnie to ciekawi ale jednak na odpowiedz czekam na PRV bo nie ma sensu zasmiecac forum ... bez odbioru

dylo
Kontakt:

#336 Post autor: dylo » 10 wrz 2006, o 00:50

A jak dla mnie je*** piasta bo pedalstwo sie rozrasta Wazne 3 punkty.
Od siebie powiem Tchorzom godomy rauss.

dylo
Kontakt:

#337 Post autor: dylo » 10 wrz 2006, o 00:51

dylo pisze:A jak dla mnie je*** piasta bo pedalstwo sie rozrasta Wazne 3 punkty.
Od siebie powiem Tchorzom godom rauss.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#338 Post autor: MkF » 10 wrz 2006, o 01:33

:arrow: http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=145839

Grzybek Grzybek KS Ruch !! :D :brawa:

domin11hks
Kontakt:

#339 Post autor: domin11hks » 10 wrz 2006, o 03:33

Tylko Widzew i Ruch !! pozdRo ziomki z Łodzi !!
Reszta sie nie liczy jest nas dwuch Widzew Ruch ;]
nio i oczywiscie ApatoR Elena Myszkow Janow i reszta :)

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#340 Post autor: heli » 10 wrz 2006, o 09:45

te al eto jest temat o meczu, a nie o sztamach,

tak jak było na Pieście to powinna być normalność, bo wiekszosć klubów jest obojętna, wiec po co bluzgać, i dopóki nikt taki ni eobrażo naszego klubu, to mo mój szacunek, a jak ktoś zaczyno, to znaczy, że nie szanuje Ruchu, a to znaczy, ze nie szanuje nas kibiców, ale to nie znaczy, że od razu mo być jakoś sztama.

Zresztą najwiecej o sztamach pewnie piszą ci, co ani z tej sztamy by nic nie mieli, ani tej sztamie by nic nie dawali od siebie.

Trocha kurczowo sie trzymamy systemu z jednym wielkim i z jednym małym z przodu, a jak Miki jest w słabszej dyspozycji, a Misiura chory, ale zresztą i tak nie jest wcale lepszy od Mikiego, to może warto było spróbować, grać dwoma małymi. Ale w całym meczu byliśmy lepsi, a nerwowość w końcówce, trocha sami sobie zafundowaliśmy, bo jednak przy bramkach obrońcy nie byli bez winy. Ale są trzy punkty, a kilka drużyn może nei z tej ścisłej czołówki, ale z tego tuż za nami punkty pogubiło. ważny bedom teraz te szpile u siebie, jak byłby w nich komplet, łącznie z wygraną z Zawiszą to było by super.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

salas
Kontakt:

#341 Post autor: salas » 10 wrz 2006, o 09:52

gramy z miedzia,lomza hydrotworem u siebie potem jeden wyjazd i zas 2 szpile u siebie wiec wystarczy je wygrac i bedzie za***iscie!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

raster

#342 Post autor: raster » 10 wrz 2006, o 11:25

dylo pisze:A jak dla mnie je*** piasta bo pedalstwo sie rozrasta Wazne 3 punkty.
Widzisz nawet twoi koledzy po szalu z Chorzowa i innych miejscowości olali twoje 2 ŻAłOSNE I KOMPLEKSIARSKIE wpisy.

Ogólnie derby były na wspaniałym poziomie i życze by jednak następne takie odbyły się juz w 1 lidze. Choć mój klub raczej będzie miał z tym duże problemy żeby dołączyć do ekstraklasy.

JEDI_V
Kontakt:

#343 Post autor: JEDI_V » 10 wrz 2006, o 11:35

Co niy ftorzy niych skonczom dupcyc o obnizce cen biletow,bo polowa przylazi na szpil najebano abo po kilku piwkach,a po tym niy majom siyly spiywac.Tak bylo w gliwicach,poru najebanych,poru innych nacpanych i stojom jak koly,pyski zawarte i n iy wiedzom kaj som
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Esiu.

#344 Post autor: Esiu. » 10 wrz 2006, o 12:42

raster pisze:
Widzisz nawet twoi koledzy po szalu z Chorzowa i innych miejscowości olali twoje 2 ŻAłOSNE I KOMPLEKSIARSKIE wpisy.

Ogólnie derby były na wspaniałym poziomie i życze by jednak następne takie odbyły się juz w 1 lidze. Choć mój klub raczej będzie miał z tym duże problemy żeby dołączyć do ekstraklasy.
Nie olali ino niekerzy nie wiedzą co Twoje gliwickie kolegi mu ostatni zrobili. A dobrze wiedzieli , że je Chorzowski. To czim pysk, jak nie wiesz czemu to pisze.

maRs

#345 Post autor: maRs » 10 wrz 2006, o 13:19

kto chce sztamy z piastem jest ciulniety !!
co za ekipe ma piast ?? sama polonia !! a piastusie siedza w kacie!!

Widzew I RUCH !!!
Widzew konkret ekipa na nich mozna liczyc !!!

Zablokowany