wiem o czym piszesz.Kkubicki pisze:Wiesz o czym ja w ogole pisze? No wlasnie! Ja nie mam nic do sciagania zawodnikow z innych krancow Polski o ile beda szanowac nasz klub i beda dawac z siebie maxa. Ale nie podoba mi sie sciaganie grajkow wagonami z danego regionu Polski, bo historia pokazala ze to nie zdaje egzaminu! Stanford, Pulkowski (jeszcze go nie przekreslam), Petasz, Pasnik teraz tez strazak...slavo pisze:ktoś tu wspominoł o skrajnościach. Sprawdź sie skąd byli tacy ludzie jak Wrona, Szewczyk, Beniger czy chociażby LorensKkubicki pisze:Nie podoba mi sie ten zaciag z Warszawy! Byl zaciag z Krakowa, z Lodzi, teraz z Warszawy
Andre fakt zaciag z Lodzi dal efekty, ale krotkoterminowe. Madej w ogole sie nie zaaklimatyzowal, Grzelak byl wypozyczony i nie dosc, ze nic za niego nie dostalismy, to jeszcze splacamy zadluzenie Grzelakowi i Ptakowi!
Z Krakowa sciagnelismy wielu ciekawych zawodnikow, ale na lichwiarski procent.
twoja fobia zyczono przybierac karykaturalne kształty
Pasnik ci sie niy sprawdzioł - cóż rozumia, że uważosz sie za lepszego fachowca od Mourinio, Capello i Fergusona razem wziętych.. ale co rozumia w jednym szpilu ci sie niy spodoboł i out.. no i argument koronny - GOROL.
zresztą tym żeś mie rozwaloł: "Madej sie nie zaaklimatyzowoł" !!! - szczególnie był uczulony na zapach bynzyny marki Petro(orlen).
Zaś te całe procenty i długi to wina pewnie tych zawodnikó, niy jakichs Rogali czy inkszych Mleczek.
wyluzuj bo wpadniesz w jakoś obsesja maniakalno czy inkszo nerwica natrectw i dojdzie do tego, że u Kuczmy zaczniesz sie doszukiwać gorolski krwi )))