kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#331 Post autor: slavo » 3 gru 2005, o 12:55

Kkubicki pisze:
slavo pisze:
Kkubicki pisze:Nie podoba mi sie ten zaciag z Warszawy! Byl zaciag z Krakowa, z Lodzi, teraz z Warszawy :[
ktoś tu wspominoł o skrajnościach. Sprawdź sie skąd byli tacy ludzie jak Wrona, Szewczyk, Beniger czy chociażby Lorens
Wiesz o czym ja w ogole pisze? No wlasnie! Ja nie mam nic do sciagania zawodnikow z innych krancow Polski o ile beda szanowac nasz klub i beda dawac z siebie maxa. Ale nie podoba mi sie sciaganie grajkow wagonami z danego regionu Polski, bo historia pokazala ze to nie zdaje egzaminu! Stanford, Pulkowski (jeszcze go nie przekreslam), Petasz, Pasnik teraz tez strazak...
Andre fakt zaciag z Lodzi dal efekty, ale krotkoterminowe. Madej w ogole sie nie zaaklimatyzowal, Grzelak byl wypozyczony i nie dosc, ze nic za niego nie dostalismy, to jeszcze splacamy zadluzenie Grzelakowi i Ptakowi!
Z Krakowa sciagnelismy wielu ciekawych zawodnikow, ale na lichwiarski procent.
wiem o czym piszesz.
twoja fobia zyczono przybierac karykaturalne kształty
Pasnik ci sie niy sprawdzioł - cóż rozumia, że uważosz sie za lepszego fachowca od Mourinio, Capello i Fergusona razem wziętych.. ale co rozumia w jednym szpilu ci sie niy spodoboł i out.. no i argument koronny - GOROL.

zresztą tym żeś mie rozwaloł: "Madej sie nie zaaklimatyzowoł" !!! - szczególnie był uczulony na zapach bynzyny marki Petro(orlen).
Zaś te całe procenty i długi to wina pewnie tych zawodnikó, niy jakichs Rogali czy inkszych Mleczek.

wyluzuj bo wpadniesz w jakoś obsesja maniakalno czy inkszo nerwica natrectw i dojdzie do tego, że u Kuczmy zaczniesz sie doszukiwać gorolski krwi )))

KK
Kontakt:

#332 Post autor: KK » 3 gru 2005, o 15:38

Heh... Nie boj sie nie wpadne w zadna obsesje, bo nie mam zamiaru glosic w propagandowy sposob w kazdym temacie swoich prawd i przekonan, co Ty wraz z kilkoma kolegami czynicie.
Na koniec tej dyskusji, jako ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, napisze Ci jasno i wyraznie, ze nie mam pretensji do Madeja, Pasnika, czy innego zawodnika. Uwazam tylko, ze POLITYKA sciagania na raz po kilku zawodnikow z jednego regionu/klubu nie zdala egzaminu, z czego powinnismy wyciagnac wnioski.

PS. Starowicz zaprezentowal sie dzis z niezlej strony

salas
Kontakt:

#333 Post autor: salas » 3 gru 2005, o 16:33

Starowicz ,Markiewicz i 15 i 25 spoko sie zaprezentowali a czyżby Petasz miał zostac??
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Luke

#334 Post autor: Luke » 3 gru 2005, o 18:54

salas pisze:czyżby Petasz miał zostac??
Byłoby za***iście gdyby tak sie stało!Choć dziś w sparze z Gawin K.W. niczego specjalnego nie pokazał ale dla mnie i tak była to miła niespodzianka że wziął udział w tym meczu i dałbym mu osobiście jeszcze jedną szansę... :shock: :shock: :D

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#335 Post autor: Goscioo » 3 gru 2005, o 19:42

Jo mom ino nadzieja ze jak puszczymy Petasza to nie za free w koncu chop mo kontrakt do 2007, ale i tak tyz bych wolol zeby zostol

Panewniki
Kontakt:

#336 Post autor: Panewniki » 3 gru 2005, o 19:46

Nojlepiej jakby Petasz zostol a jak juz mo isc kaj indziyj to jedynie na wypozyczenie :!: :!: :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#337 Post autor: fRyta » 3 gru 2005, o 19:52

Moim zdaniem to ten cały Petasz to straszne drewno :roll: , jedynie potrafi dobrze uderzyc z roznego albo czasem dosrodkuje.
Zreszta zaden z niego niebieski i jak dostanie dobra oferte to odfrunie.
Stawiajmy na chorzowska mlodziez Wawrzynczoka Foszmanczyka....z tych chopcow cos bedzie.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

KK
Kontakt:

#338 Post autor: KK » 3 gru 2005, o 19:58

Piotruś pisze:Moim zdaniem to ten cały Petasz to straszne drewno :roll: , jedynie potrafi dobrze uderzyc z roznego albo czasem dosrodkuje.
Nie zgodze sie. Jest to jeden z najlepiej wyszkolonych technicznie graczy, z obecnej kadry Ruchu.
Piotruś pisze:Zreszta zaden z niego niebieski i jak dostanie dobra oferte to odfrunie. Stawiajmy na chorzowska mlodziez Wawrzynczoka Foszmanczyka....z tych chopcow cos bedzie.
Niebieski byc nie musi. Wystarczyloby, zeby mial poukladane pod sufitem...
Co do Wawrzynczoka i Foszmanczyka, jakos trace wiare, ze chlopaki wzbija sie powyzej III ligi...

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#339 Post autor: fRyta » 3 gru 2005, o 20:01

Kkubicki pisze:
Piotruś pisze:Moim zdaniem to ten cały Petasz to straszne drewno :roll: , jedynie potrafi dobrze uderzyc z roznego albo czasem dosrodkuje.
Nie zgodze sie. Jest to jeden z najlepiej wyszkolonych technicznie graczy, z obecnej kadry Ruchu.
Piotruś pisze:Zreszta zaden z niego niebieski i jak dostanie dobra oferte to odfrunie. Stawiajmy na chorzowska mlodziez Wawrzynczoka Foszmanczyka....z tych chopcow cos bedzie.
Niebieski byc nie musi. Wystarczyloby, zeby mial poukladane pod sufitem...
Co do Wawrzynczoka i Foszmanczyka, jakos trace wiare, ze chlopaki wzbija sie powyzej III ligi...
No cóż ale wyszkolenie techniczne to niestety nie wszystko. Tak czy siak jakis jest drewniany.
A ja wierze w tych chlopakow i zycze im jak najlepiej, do Petasza niestety nie jestem przekonany.
Ale mam nadzieje ze sie myle i on rowniez pokaze sie z dobrej strony.

wychowany na cichej

#340 Post autor: wychowany na cichej » 4 gru 2005, o 16:51

A może Boguś Kalus uchyli rąbka tajemnicy kto ma szanse wzmocnić "niebieskich" zimą bo coś mi się wydaje, że jest nieźle zorientowany w tym temacie! Oczywiście chodzi mi o te "potężne wzmocnienia", o których mówi się w mediach. Pozdro Boguś.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#341 Post autor: Simone » 4 gru 2005, o 16:58

A po co ma uchylac rabka tajemnicy na publicznym forum . Zeby ktos robil pod gorke ?

Ja mam tylko nadzieje ze te zapowiadane POTEZNE wzmocnienia to nie slowa rzucane na wiatr .

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#342 Post autor: fRyta » 4 gru 2005, o 21:25

Mam pytanie, czy ktos sie orientuje kiedy do gry wraca Darek Mrozek??

ishateR

#343 Post autor: ishateR » 4 gru 2005, o 21:29

Piotruś pisze:Mam pytanie, czy ktos sie orientuje kiedy do gry wraca Darek Mrozek??
ponoc na wiosna bydzie gotowy...
a tak poza tym lubia goscia :) zyskoł sie przydomek "BAGIETA" :D

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#344 Post autor: fRyta » 4 gru 2005, o 21:38

sadik pisze:
Piotruś pisze:Mam pytanie, czy ktos sie orientuje kiedy do gry wraca Darek Mrozek??
Pamietam jak ktos na prostej kiedys ryczal "ciagnij bagieta ciagnij" :lol:
Tez goscia lubia, fajnie gral a jego wzrost robil wrazenie :)

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#345 Post autor: Goscioo » 4 gru 2005, o 21:58

Piotruś pisze:
sadik pisze:
Pamietam jak ktos na prostej kiedys ryczal "ciagnij bagieta ciagnij" :lol:
Tez goscia lubia, fajnie gral a jego wzrost robil wrazenie :)
jo sie ino boja ze Darek bydzie bez formy po takiej przerwie ale w koncu jest profesionalista to muszymy od niego wymagac, jak bydzie grol jak przed kontuzja to napewno bydzie wzmocnieniem
a co do jego ksywy to mysla ze nikt nie chciol zeby na niego godali bagieta, a ze Darek chyba jest lubiany przez wiekszosc kibicow to moze cza by pomyslec nad jakas inna ksywka dla niego...

Zablokowany