Pytania do rzecznika prasowego
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
[quote="jaca22"]204.Czy i w jakim stopniu kibic Ruchu Chorzów może mieć wgląd w sprawozdanie finansowe klubu? Na Ile przeciętny kibic Ruchu może wiedzieć co dzieje się z pieniędzmi jakie wpływają i wypływają z naszego klubu.
Czy przecietny uzytkownik Windowsa ma taki wglad w akta microsoftu? Zejdz na ziemie.
Czy przecietny uzytkownik Windowsa ma taki wglad w akta microsoftu? Zejdz na ziemie.
- Korfanty
- Kontakt:
206.Kiedy powstanie oficjalny sklep kibica z prawdziwego zdarzenia,ponieważ to co teraz jest w nowym budynku klubowym ciężko nazwać sklepem.
Ps.Jeżeli zarząd nie ma w planach takiej inwestycji to niech przywróci prawo herbu dla "nieoficjalnego sklepu"
Ps.Jeżeli zarząd nie ma w planach takiej inwestycji to niech przywróci prawo herbu dla "nieoficjalnego sklepu"
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Kontakt:
207. Czy pani prezes też ma jakiekolwiek zaległości w wypłacaniu sobie pensji czy tylko piłkarzom sie dostaje żadziej? I czy mozna wiedziec ile zarabia miesiecznie prezes klubu?
[img]http://img512.imageshack.us/img512/733/rydultowypt5.jpg[/img]
Mimo wszystko, wciąż tu Jesteśmy! Rydułtowy KS Ruch Chorzów
Mimo wszystko, wciąż tu Jesteśmy! Rydułtowy KS Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
189) Nie znikneły na zawsze. Po pojawieniu się nowej szaty graficznej wystąpiło sporo błędow, za ktore odpowiedzialna była firma graficzna obsługująca naszą stronę.
190) Oczywiście, że można głosować z telefonu zagranicznego.
191) List do Atletico w jeżyku hiszpańskim i angielskim już przygtowałem. Wyślemy je osobiście kurierem, ale też przekażemy kibcom wybierającym się do Hiszpanii. Jest temat, który warto znów nawiązać.
192)Akurat z tym jest mały problem, więcej informacji można znaleźć na stronie organizatorów konkursu.
193) Spokojnie, niepotrzebna elementy znikną, ale lepiej chyba, jak strona jest zapełniona niż miałaby być pusta. Widzę, że koledze wszystko przeszkadza.
194) Już wspominałem, że są to błędy techniczne wynikające ze zmiany szaty. Z biegem czasy wszystkie błędy będą usuwane.
195) Nad zegarem pracujemy.
196) Jedyną rzecz, jaką mogę zrobić to odstęp między jednym pytaniem i odpowiedzią a drugim.
197) Proszę czytać oficjalną stronę, takie rzeczy będą się pojawiać.
198) Spokojnie, nie jest źle, to że logo zniknęło nic nie oznacza, w końcu nie ma nowej umowy. W połowie lutego wszystko powinno się wyjaśnić. Bądźcie dobrej myśli.
[ Dodano: Czw 04 Lut, 2010 ]
199) Nie znam dokładnie rządu wielkości, a nawet gdyby, to nie mogę ujawnić. Na jednej sprzedawanej puszce zyskł był dwadzieścia parę groszych. Tyle w temacie.
200) Kolega uważa mnie za człowieka niekompetentnego?
201) Na prasę nie mamy wpływu, wolność słowa, ale zapewniam, że na naszej strone są tylko wiarygodne informacje!
202) Tak, w rundzie wiosennej dalej obowiązują identyfikatory, dopiero od nowego sezonu ma wejść system "kart kibica".
203)????????
204) Na stronie oficjalnej jest coś takiego, jak raport bieżacy i okresowy, zapraszam kolegę do zapoznania się z tematem.
205) Już mówiłem, że porozmawiam o tym z Zarządem. Jak będę miał informacje to je przekaże.
206) Proszę przejrzeć archiwum , mówiłem na ten temat wielokrotnie.
207) Sorry, ale zadajesz niekompetentne pytania, na które nigdy nie dostaniesz odpowiedzi. To są tajemnice handlowe kolego.
Witam serdecznie
Nie wiedziałem, gdzie dać tą wiadomość, ale może znajdą się tacy, którzy będą w stanie mi pomóc. Jak wiecie obchodzimy 90 lat i maksymalnie muszę się w zaangażować w ten jubileusz (muzeum, itp), nawet w późnych godzinach nocnych! Szukam do wynajęcia mieszkania w Chorzowie na dłuższy czas i od teraz, a właściwie od 1 marca! Poważna sprawa, czasu niewiele, mam nadzieję, że znajdą się osoby i pomogą. Jak coś pisać do mnie na priv. PozdRo.
Rzecznik Prasowy Ruchu
190) Oczywiście, że można głosować z telefonu zagranicznego.
191) List do Atletico w jeżyku hiszpańskim i angielskim już przygtowałem. Wyślemy je osobiście kurierem, ale też przekażemy kibcom wybierającym się do Hiszpanii. Jest temat, który warto znów nawiązać.
192)Akurat z tym jest mały problem, więcej informacji można znaleźć na stronie organizatorów konkursu.
193) Spokojnie, niepotrzebna elementy znikną, ale lepiej chyba, jak strona jest zapełniona niż miałaby być pusta. Widzę, że koledze wszystko przeszkadza.
194) Już wspominałem, że są to błędy techniczne wynikające ze zmiany szaty. Z biegem czasy wszystkie błędy będą usuwane.
195) Nad zegarem pracujemy.
196) Jedyną rzecz, jaką mogę zrobić to odstęp między jednym pytaniem i odpowiedzią a drugim.
197) Proszę czytać oficjalną stronę, takie rzeczy będą się pojawiać.
198) Spokojnie, nie jest źle, to że logo zniknęło nic nie oznacza, w końcu nie ma nowej umowy. W połowie lutego wszystko powinno się wyjaśnić. Bądźcie dobrej myśli.
199) Nie znam dokładnie rządu wielkości, a nawet gdyby, to nie mogę ujawnić. Na jednej sprzedawanej puszce zyskł był dwadzieścia parę groszych. Tyle w temacie.
200) Kolega uważa mnie za człowieka niekompetentnego?
201) Na prasę nie mamy wpływu, wolność słowa, ale zapewniam, że na naszej strone są tylko wiarygodne informacje!
202) Tak, w rundzie wiosennej dalej obowiązują identyfikatory, dopiero od nowego sezonu ma wejść system "kart kibica".
203)????????
204) Na stronie oficjalnej jest coś takiego, jak raport bieżacy i okresowy, zapraszam kolegę do zapoznania się z tematem.
205) Już mówiłem, że porozmawiam o tym z Zarządem. Jak będę miał informacje to je przekaże.
206) Proszę przejrzeć archiwum , mówiłem na ten temat wielokrotnie.
207) Sorry, ale zadajesz niekompetentne pytania, na które nigdy nie dostaniesz odpowiedzi. To są tajemnice handlowe kolego.
Witam serdecznie
Nie wiedziałem, gdzie dać tą wiadomość, ale może znajdą się tacy, którzy będą w stanie mi pomóc. Jak wiecie obchodzimy 90 lat i maksymalnie muszę się w zaangażować w ten jubileusz (muzeum, itp), nawet w późnych godzinach nocnych! Szukam do wynajęcia mieszkania w Chorzowie na dłuższy czas i od teraz, a właściwie od 1 marca! Poważna sprawa, czasu niewiele, mam nadzieję, że znajdą się osoby i pomogą. Jak coś pisać do mnie na priv. PozdRo.
Rzecznik Prasowy Ruchu
MG
-
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
210.
co z odwołaniem się Ruchu do kar nałożonych za mecz z Wisłą za race one były palone za stadionem więc kara nie mogła być nałożona było zapewnienie że Ruch będzie się odwoływał a ja anie nic nie widze ani nie słyszę. może dla takiego lecha legi czy wisły to groszowe sprawe ale myśle ze lepiej np zapłacić 2000zł jednemu z grajkąw jako premie niż płacić ekstraklasie czy tam pzpn.
co z odwołaniem się Ruchu do kar nałożonych za mecz z Wisłą za race one były palone za stadionem więc kara nie mogła być nałożona było zapewnienie że Ruch będzie się odwoływał a ja anie nic nie widze ani nie słyszę. może dla takiego lecha legi czy wisły to groszowe sprawe ale myśle ze lepiej np zapłacić 2000zł jednemu z grajkąw jako premie niż płacić ekstraklasie czy tam pzpn.
-
- Kontakt:
211. Jak jest liczony wiek kibica uprawniający do zakupu karnetu ulgowego, tzn. czy młodzieniec urodzony np. w listopadzie 1996r. czyli nie mający jeszcze 14 lat może kupić karnet ulgowy 
212 Czy jest możliwość, aby w kasach przed każdym meczem (także w przedsprzedaży) były do kupienia również bilety na pozostały mecze do końca rundy. Kibice, którzy nie jeżdżą na wszystkie mecze, będąc na stadionie mogli by wtedy już kupić bilety na inne następne mecze i może wtedy zmobilizuje ich to do częstszego przyjazdu na Cichą, gdyż bilety będą już mieć w kieszeni.

212 Czy jest możliwość, aby w kasach przed każdym meczem (także w przedsprzedaży) były do kupienia również bilety na pozostały mecze do końca rundy. Kibice, którzy nie jeżdżą na wszystkie mecze, będąc na stadionie mogli by wtedy już kupić bilety na inne następne mecze i może wtedy zmobilizuje ich to do częstszego przyjazdu na Cichą, gdyż bilety będą już mieć w kieszeni.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeżeli kolega coś pisze, a potem się z tego nie wywiązuje to tak, uważam że taka osoba jest niekompetentna. Tyle że to raczej uwaga dotycząca większej ilości pracowników klubu, którzy sowicie sobie na taką opinię zapracowali.Rzecznik Prasowy pisze: 200) Kolega uważa mnie za człowieka niekompetentnego?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
216. Można przybliżyć kulisy dlaczego Balaż tak usilnie chce odejść z klubu względnie klub chce zrezygnować z Balaża?
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html
Panie Mariuszu, dobra robota, dzieki!!
Panie Mariuszu, dobra robota, dzieki!!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.