Sparingi RUCHU 2009
- ch-R
Brakowało mi w tych sparach jakiegoś konkretnego przeciwnika. Jedynym takim był Widzew ale to było bo tym zgrupowaniu w Niechorzu wiec ciężko coś powiedzieć . Szkoda że tam w Turcji kogoś nie nagrali bardziej konkretnego . Teroz momy jedno wielko niewiadomo 

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wlasnie spyru spogladajac na nazwe tematu nie mozesz miec do niego pretensji ; ]
Po zimowych sparingach nic nie wiemy - konkluzja : )
Po zimowych sparingach nic nie wiemy - konkluzja : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
na moje wcale nie musiałeś zmieniacspyru pisze:To zmieniłem temat żeby nie było wiecej wątpliwości.
Nie interesuje mnie to jak grają nasi byli piłkarze. Jak ktoś chce to niech sie zarejestruje na forum białej gwiazdy czy kogokolwiek innego i tam komentuje gre byłych grajków Ruchu.

Oficjalne Forum Kibiców Ruchu Chorzów Strona Główna » Forum kibiców: » Ruch Chorzów » Sparingi RUCHU 2009
ale co wazniejsze:
wg mie lepi nie grac, lepi zeby nie zlapali kontuzji... [/quote]Mirek Mosór pisze: - Nie wiem, czy do derbów rozegramy jeszcze jakieś spotkanie, nie wiemy nawet, czy warunki atmosferyczne na to pozwolą. Jesteśmy jednak bardzo zadowoleni z obozu w Turcji
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i co teraz powiecie, ku*wa specjaliści od sparingów? Żadnego normalnego sparingu my nie wygrali, z żadnym silnym przeciwnikiem nawet my nie zagrali meczu.
I co ? i dupa....
Ale nie, specjaliści stwierdzili, że sparingi się nie liczą, że w lidze będzie cud, miód i sielanka. A co mamy? Brutalna rzeczywistość! Ani zgrania, ani pomysłu, ani szybkości i dynamiki.
Więc zanim znowu jakis specjalista od sparingów napisze tu posta niech się najpierw porządnie zastanowi...
I co ? i dupa....
Ale nie, specjaliści stwierdzili, że sparingi się nie liczą, że w lidze będzie cud, miód i sielanka. A co mamy? Brutalna rzeczywistość! Ani zgrania, ani pomysłu, ani szybkości i dynamiki.
Więc zanim znowu jakis specjalista od sparingów napisze tu posta niech się najpierw porządnie zastanowi...
-
- Kontakt: