Nowi pilkarze w Ruchu
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na oboz jedzie 20 pilkarzy. W kadrze po ostatnim sezonie zostało nam 18 piłkarzy + Pokładowski, ktory juz podpisał roczny kontrakt to jest 19.
A co z resztą pilkarzy którzy mają podpisać z nami kontrakt czyli z Molkiem, Podolak, Leszczyńskim, Toborkiem, Wódkiewiczem i z M. Jendryczko ???? Razem z nimi nasza kadra liczy juz 25 osób !
Jeżeli ktoś wie jacy piłkarze pojechali na obóz niech napisze na forum.
pozdRawiam
A co z resztą pilkarzy którzy mają podpisać z nami kontrakt czyli z Molkiem, Podolak, Leszczyńskim, Toborkiem, Wódkiewiczem i z M. Jendryczko ???? Razem z nimi nasza kadra liczy juz 25 osób !
Jeżeli ktoś wie jacy piłkarze pojechali na obóz niech napisze na forum.
pozdRawiam
Ostatnio zmieniony 22 lip 2004, o 17:31 przez kibic1920, łącznie zmieniany 1 raz.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kibic1920 nie jestem pewien ale wydaje sie że pojechali: Podolak, Franke, Jarczyk, Mosór, Wódkiewicz, Jendryczko, Pokładowski, Bartos, Toborek, Błażejewski, Smarzyński, Wawrzyńczok, Foszmańczyk, Molek, Śrutwa, Pepe, Lindner, Leszczyński, Suker i albo Mizia albo Hejnowski. Gdzieś w gazecie czytałem że nie pojechali Nowak, Zajdel i Balul, którzy przechodzodzą rehabilitacje. Twoje wyliczenia by się zgadzały, bo zdaje się że Pierścionka już w klubie nie ma, podobnie Locha, chociaż co do tych dwóch ostatnich nie jestem pewien.
Pozdro
Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Volek napisał:
Plewko jest już nazad w Chrobrym, a nie słyszałem nigdzie że Suker ma odejść. Zresztą moja wyliczanka miała jedynie unaocznić Kibicowi1920 że nowi piłkarze pojadą. Nie wiem czy rzeczywiście taki będzie skład, tylko tak przypuszczamSpyru,brakuje mi w Twoich spekulacjach Plewki,na głównej niby widać,ze odchodzi.Ale Suker też podobno odchodzi,a Ty godosz,że jedzie jednak na obóz.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
Spyru podal dobrych pilkarzy bo właśnie oni pojechali na obóz. Plewko już opuścił Chorzow pare tygodni temi i bedzie grał w Chrobrym.
Suker zostaje w Chorzowie zreszta tak samo jak Loch i Pierścionek, którzy mieli opuścić Ruch. Szkoda że Zajdel nie pojechal na obóz bo według mnie to bardzo dobry pilkarz.
Jeszcze tylko małe wyjaśnienie dla Jajo :
Kobold nie robił sobie żartów tylko na forum pojawił sie bląd ponieważ w nowych piłkarzach był Podolski 8) a Ruch zamiast Podolskiego ( Koeln )
pozyskal Podolaka. Podolski po Euro był dla naszych dzialaczy troche za drogi i niestety nie dołączyl do naszej ekipy
Pozdro dla wszystkich niebieskich
Suker zostaje w Chorzowie zreszta tak samo jak Loch i Pierścionek, którzy mieli opuścić Ruch. Szkoda że Zajdel nie pojechal na obóz bo według mnie to bardzo dobry pilkarz.
Jeszcze tylko małe wyjaśnienie dla Jajo :
Kobold nie robił sobie żartów tylko na forum pojawił sie bląd ponieważ w nowych piłkarzach był Podolski 8) a Ruch zamiast Podolskiego ( Koeln )
pozyskal Podolaka. Podolski po Euro był dla naszych dzialaczy troche za drogi i niestety nie dołączyl do naszej ekipy

Pozdro dla wszystkich niebieskich

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cytat z forum Arki :
"Jak maja ściągać w ekspresowym tempie 10 Toborków czy Wilków to lepiej nich nie ściągają nikogo" Nie mialem okazji zobaczenia Toborka w akcji, ale mam nadzieje ze ten kibic Arki sie mylil. Bo skoro kibice Arki niechca takich piłkarzy w Gdyni to po co mam tacy w Chorzowie ?
Dlatego juz nie moge sie doczekac aż zobacze Toborka w akcji podczas meczu. Jak narazie to Smarzyński przyszedl z Arki i jego gra mi sie podoba i tego samego życze Toborkowi 8)
Inne cytat ze strony Arki:
"Szkoda Siary, przed kontuzją grał dobrze, podobnie jak Wódkiewicz"
"No to to już by była parodia, gdyby Stencel i Toborek mieli nas dalej katować swoimi "występami" w Arce... "
"Przecież Toborek przytula jedną z największych pensyjek w naszej kadrze..."
Takie jest zdanie kibiców Arki na temat tych piłkarzy, ale kibicą Arki chyba zaszkodziło troszeczke słońce ponieważuważają że mają bardzo silny skład i bedą walczyć o ............... awans
"Jak maja ściągać w ekspresowym tempie 10 Toborków czy Wilków to lepiej nich nie ściągają nikogo" Nie mialem okazji zobaczenia Toborka w akcji, ale mam nadzieje ze ten kibic Arki sie mylil. Bo skoro kibice Arki niechca takich piłkarzy w Gdyni to po co mam tacy w Chorzowie ?
Dlatego juz nie moge sie doczekac aż zobacze Toborka w akcji podczas meczu. Jak narazie to Smarzyński przyszedl z Arki i jego gra mi sie podoba i tego samego życze Toborkowi 8)
Inne cytat ze strony Arki:
"Szkoda Siary, przed kontuzją grał dobrze, podobnie jak Wódkiewicz"
"No to to już by była parodia, gdyby Stencel i Toborek mieli nas dalej katować swoimi "występami" w Arce... "
"Przecież Toborek przytula jedną z największych pensyjek w naszej kadrze..."
Takie jest zdanie kibiców Arki na temat tych piłkarzy, ale kibicą Arki chyba zaszkodziło troszeczke słońce ponieważuważają że mają bardzo silny skład i bedą walczyć o ............... awans

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja jakoś czuję, że będzie dobrze z tą kadrą, nawet z tymi których krytykują inni, przypomnijcie sobie co mówiliśmy o niektórych piłkarzach Ruchu którzy odeszli, a jak sobie później radzili w innych klubach..
Bedzie dobrze: jest sponsor, spółka akcyjna, 6 nowych piłkarzy i zostało już tylko jedno, w poniedziałek...
Bedzie dobrze: jest sponsor, spółka akcyjna, 6 nowych piłkarzy i zostało już tylko jedno, w poniedziałek...
obys miol racjagrzej pisze:A ja jakoś czuję, że będzie dobrze z tą kadrą, nawet z tymi których krytykują inni, przypomnijcie sobie co mówiliśmy o niektórych piłkarzach Ruchu którzy odeszli, a jak sobie później radzili w innych klubach..