![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
PREZENTACJA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niestety, wg mnie sami narobiliście bajzlu z tymi wejsciówkami. Wiadomo, że jak coś jest za "friko" to każdy biere wiela dają, a że co niektórzy dawali ile kto chcioł, to efekt jest taki , a niy inny. Mom som do siebie pretensje, że dołech sie wpuścic w maliny z tymi wejściówkami, bo o godz. ok. 16.50 cieć na portierni pod trybuną, niy ściągając prawie harbołow z biorka i wg mnie mając to wszystko w du***, poinformowol mnie, że wejściówek już niy ma i cześć.arcio pisze:niektórzy sie chyba z choinki urwali
zamknijcie ten temat bo zaroz na allegro te "wejściówki" będą łazić
co za ludzie
- Rolik
- Kontakt:
jak dla mnie zarzad powinien byc konsekwentny w tym co robi przed godzina 15:00 moj kumpel wzial tych wejsciowel 8 ! (tyla mu dali za pierwszym razem) w drodze na trybuna jakis kolo pedziol ze mozna brac po 2 ?! a gdy doszlech juz pod pokoj na kery mnie nakierowali spotkolech sie z duza kolejka w ktorej dowiedziolech sie ze dostana max 1 !!!
19NIEBIESKI BYTKÓW20

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a czym ja ci zawiniłem ??stan01 pisze:Niestety, wg mnie sami narobiliście bajzlu z tymi wejsciówkami. Wiadomo, że jak coś jest za "friko" to każdy biere wiela dają, a że co niektórzy dawali ile kto chcioł, to efekt jest taki , a niy inny. Mom som do siebie pretensje, że dołech sie wpuścic w maliny z tymi wejściówkami, bo o godz. ok. 16.50 cieć na portierni pod trybuną, niy ściągając prawie harbołow z biorka i wg mnie mając to wszystko w du***, poinformowol mnie, że wejściówek już niy ma i cześć.arcio pisze:niektórzy sie chyba z choinki urwali
co za ludzie
nie mam nic wspólnego z tymi sprawami więc nie do mnie zażalenia 8)
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
arcio, ja do Ciebie nie mam jakiegokolwiek żalu, czy pretensji. Przepraszam że tak to wyszło, może to określenie "narobiliście" było powodem, że tak to odebrałeś. Jeszcze raz soryarcio pisze:a czym ja ci zawiniłem ??stan01 pisze:Niestety, wg mnie sami narobiliście bajzlu z tymi wejsciówkami. Wiadomo, że jak coś jest za "friko" to każdy biere wiela dają, a że co niektórzy dawali ile kto chcioł, to efekt jest taki , a niy inny. Mom som do siebie pretensje, że dołech sie wpuścic w maliny z tymi wejściówkami, bo o godz. ok. 16.50 cieć na portierni pod trybuną, niy ściągając prawie harbołow z biorka i wg mnie mając to wszystko w du***, poinformowol mnie, że wejściówek już niy ma i cześć.arcio pisze:niektórzy sie chyba z choinki urwali
co za ludzie
nie mam nic wspólnego z tymi sprawami więc nie do mnie zażalenia 8)

-
- Kontakt:
k...szkoda myslol ze sie posluchomuRodzony na sektoRze pisze:Proponuje zgłaszać komu trzeba wszelkie próby sprzedawania wejsciówek bo to chyba nie w porządku zeby ktos z okolicy sobie poszedł i nabral tego kilkanascie i zarabia a ludzie z najdalszych FC sa w du***...
I druga rzecz:
Informacja ze Bułek zagra na prezentacji (która ukazała sie m.in. na stronie głownej) była przedwczesna. Niestety nie zagra... Z przyczyn niezależnych ani od niego ani od organizatora.

-
- Kontakt:
no właśniestaRvin pisze:k...szkoda myslol ze sie posluchomuRodzony na sektoRze pisze:Proponuje zgłaszać komu trzeba wszelkie próby sprzedawania wejsciówek bo to chyba nie w porządku zeby ktos z okolicy sobie poszedł i nabral tego kilkanascie i zarabia a ludzie z najdalszych FC sa w du***...
I druga rzecz:
Informacja ze Bułek zagra na prezentacji (która ukazała sie m.in. na stronie głownej) była przedwczesna. Niestety nie zagra... Z przyczyn niezależnych ani od niego ani od organizatora.