Niech jest jak jest

--
"Przysięgom ku***,że to jest nie do wiary. Ostatnie 3 mecze żech wygroł 6 lat tymu"
(Liga+Extra)
haha Malina

Mosz racja niema co robić afery jankowski mo w sercu Legię tak samo jak sobiech był żabolemLukas89 pisze:Jankowski prywatnie niech sobie jest za kim jest i nie ma co na siłę robić z Niego niebieskiego.. Dopóki jest Naszym piłkarzem i gra dla Ruchu to szacunek się należy. Ale też nie można wmawiać czegoś kim sie nie jest. Podobnie wg mnie było z Sokołem z czasów pierwszej ligi.. Każdy wie,że 'Sokól' był/jest kojarzony z legią i z byciem legionistą.. ale szacunek miał, i nikt chyba na siłe nie chciał go przerabiać..
Niech jest jak jestSwoją drogą..W mojej opinii Piech jest lepszy od Jankesa..i te promowanie na siłe go w "PS" jest dla mnie śmieszne szczerze mówiąc, ale obaj się fajnie uzupełniają i niech tak do końca będzie
forrest pisze:a jak z Arkiem Piechem? Ktoś wie jaki kocho klub może Ruch?
Był taki mecz jak przerwali my passa legii, pamietom że legia straciła brama przez Łukasza Surme, który nie groł już u nos ino u nich, siedziołech na trybunie niedaleko kiboli cwks to po nim jechali...orbiter pisze:Co do stwierdzeń, że Legia przegrała (a nie Ruch wygrał) to pamiętam właśnie mecz Ruchu z Legia w pucharach. Rok 1996 jeśli się nie mylę (2-1). Legia 33 meczy bez porażki. Ich rekord w tamtym czasie. Przyjechali do Chorzowa i dostali bęcki. Nawet w TV nie wspomnieli o tym, tylko dali plansze.
Ale jakby wtedy wygrali...
BRAWO Ruch!!!
2003?wiesiek1 pisze:To napewno nie byl 1996 r.To bylo pozniej.
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, HullCityFC, jajo, KikoMaćki, Mavo1920, pko, Rickenn10, stasiu1971, tynbydziedobry i 80 gości