Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 16:15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Lukas89
Kontakt:

Re: Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 1

#316 Post autor: Lukas89 » 3 kwie 2011, o 19:50

Jankowski prywatnie niech sobie jest za kim jest i nie ma co na siłę robić z Niego niebieskiego.. Dopóki jest Naszym piłkarzem i gra dla Ruchu to szacunek się należy. Ale też nie można wmawiać czegoś kim sie nie jest. Podobnie wg mnie było z Sokołem z czasów pierwszej ligi.. Każdy wie,że 'Sokól' był/jest kojarzony z legią i z byciem legionistą.. ale szacunek miał, i nikt chyba na siłe nie chciał go przerabiać..

Niech jest jak jest :) Swoją drogą..W mojej opinii Piech jest lepszy od Jankesa..i te promowanie na siłe go w "PS" jest dla mnie śmieszne szczerze mówiąc, ale obaj się fajnie uzupełniają i niech tak do końca będzie :)

--

"Przysięgom ku***,że to jest nie do wiary. Ostatnie 3 mecze żech wygroł 6 lat tymu"
(Liga+Extra)

haha Malina :D
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2011, o 20:22 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

orbiter
Kontakt:

#317 Post autor: orbiter » 3 kwie 2011, o 19:57

Arek Piech tak tRzymac!!!
Z Legia udawało Nam się w ostatnich latach grac tylko w pucharach (nie licząc ostatniego). Liga, a w szczególności u Nich wypadała dosłownie jak mizeria. Dlatego ten wynik jest WIELKI. Podnieśc się z kolan to sztuka, szczególnie u takiego przeciwnika.

Co do stwierdzeń, że Legia przegrała (a nie Ruch wygrał) to pamiętam właśnie mecz Ruchu z Legia w pucharach. Rok 1996 jeśli się nie mylę (2-1). Legia 33 meczy bez porażki. Ich rekord w tamtym czasie. Przyjechali do Chorzowa i dostali bęcki. Nawet w TV nie wspomnieli o tym, tylko dali plansze.
Ale jakby wtedy wygrali...

BRAWO RUCH!!!
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

Awatar użytkownika
NIEBIESKA GODULA
Kontakt:

#318 Post autor: NIEBIESKA GODULA » 3 kwie 2011, o 20:15

Lukas89 pisze:Jankowski prywatnie niech sobie jest za kim jest i nie ma co na siłę robić z Niego niebieskiego.. Dopóki jest Naszym piłkarzem i gra dla Ruchu to szacunek się należy. Ale też nie można wmawiać czegoś kim sie nie jest. Podobnie wg mnie było z Sokołem z czasów pierwszej ligi.. Każdy wie,że 'Sokól' był/jest kojarzony z legią i z byciem legionistą.. ale szacunek miał, i nikt chyba na siłe nie chciał go przerabiać..

Niech jest jak jest :) Swoją drogą..W mojej opinii Piech jest lepszy od Jankesa..i te promowanie na siłe go w "PS" jest dla mnie śmieszne szczerze mówiąc, ale obaj się fajnie uzupełniają i niech tak do końca będzie :)
Mosz racja niema co robić afery jankowski mo w sercu Legię tak samo jak sobiech był żabolem

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#319 Post autor: forrest » 3 kwie 2011, o 20:33

a jak z Arkiem Piechem? Ktoś wie jaki kocho klub może Ruch?
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Roni2580

#320 Post autor: Roni2580 » 3 kwie 2011, o 20:37

forrest pisze:a jak z Arkiem Piechem? Ktoś wie jaki kocho klub może Ruch?

Myśle, że Ci bardziej spostrzegawczy widzieli reakcje Piecha po bramie na 1:0 jak zaczął bić się w eRka.

oczywiście chodziło mi o bramę na 2;1
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2011, o 21:17 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#321 Post autor: Mirek » 3 kwie 2011, o 20:38

Oglądałem orange sport i wnioski:
1. Jankes jest kibicem Legii.
2. Gra w Ruchu i chce to robić jak najlepiej.
3. Fornalik jest dla niego super fachowcem.
4. Atmosfera w Ruchu jak dla niego ekstra.
5. Do Dyskopolo raczej nie pójdzie.
6. Na pytanie kto mistrzem Polski - odpowiada Ruch.
W 11 kolejki orange Piech i Jankowski.
W c+ Piech i Stawarczyk.

Jankowski jest piłkarzem Ruchu i jak będzie się dalej rozwijać i grac swoje to moje zdanie jest takie: nie interesuje mnie komu kibicuje. I wolę jego niż np fałszywca Gorawskiego.
Amen :)

edit: jajo jo liga+ extra sie obejrza o 23 :P
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2011, o 21:03 przez Mirek, łącznie zmieniany 2 razy.

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#322 Post autor: BAFista » 3 kwie 2011, o 20:50

Tak wszyscy narzekają na Ecika a warto zauważyć jego strącanie piłki przu akcji na 3-2

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#323 Post autor: jajo » 3 kwie 2011, o 20:51

Ja za to oglądałem lige+ extra. Dużo niebieskich akcentów:
szatnia witająca Arka głośnym skandowaniem Arek Piech
Piech tak szczęśliwy, że nie umiejący praktycznie nic powiedzieć.
Piech opowiadający, że narzeczona kazała mu trzy strzelić
Malina w tunelu schodząc ryczący po ślonsku, że ostatnio 3 szpile pod rząd wygroł 6 lot tymu
reporter c+ pdobijający piłke, i Paulina mówiąca, że dostaje owacje od kibiców Ruchu

A komu kibicuje Arek? Sądzę, że właśnie takie chłopaki jak Piech czy np. Sadlok, to ludzie, których można nazywać niebieskimi, czy mają największe szanse takimi się stać. Wychowywali się w małych ośrodkach, powiedzmy, że klubach które dla nas nie są rywalami, stąd mają jeszcze wolne kibicowsko serce
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

kattowitz
Kontakt:

#324 Post autor: kattowitz » 3 kwie 2011, o 21:26

Dodom jeszcze że Arek zostoł po raz drugi z rzędu piłkarzem kolejki w C+. Godali jeszcze że jest ze Świdnicy i bliżej mu było do Śląska ale Tarasiewicz się na nim nie poznoł za to Waldek mo taki dar że potrafi z takich zawodników zrobić perełki i czy teroz w Chorzowie ktoś tęskni za Niedzielanem? Bo jak to stwierdził Bugajski za Sobiechem nigdy nikt nie tęsknił w Chorzowie.

Elmer
Kontakt:

#325 Post autor: Elmer » 3 kwie 2011, o 21:34

jeszcze nie widziałem L+extra, ale niech dwulicowiec Bugajski lepiej już nic nie mówi. Za tydzień zacznie w swoim szmatławcu sprzedawać Piecha, Jankowskiego, Grodzickiego, Stawarczyka, itd...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

miedza
Kontakt:

#326 Post autor: miedza » 3 kwie 2011, o 21:45

orbiter pisze:Co do stwierdzeń, że Legia przegrała (a nie Ruch wygrał) to pamiętam właśnie mecz Ruchu z Legia w pucharach. Rok 1996 jeśli się nie mylę (2-1). Legia 33 meczy bez porażki. Ich rekord w tamtym czasie. Przyjechali do Chorzowa i dostali bęcki. Nawet w TV nie wspomnieli o tym, tylko dali plansze.
Ale jakby wtedy wygrali...

BRAWO Ruch!!!
Był taki mecz jak przerwali my passa legii, pamietom że legia straciła brama przez Łukasza Surme, który nie groł już u nos ino u nich, siedziołech na trybunie niedaleko kiboli cwks to po nim jechali...

wiesiek1
Kontakt:

#327 Post autor: wiesiek1 » 3 kwie 2011, o 21:48

To napewno nie byl 1996 r.To bylo pozniej.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#328 Post autor: Marceli ~Sk~ » 3 kwie 2011, o 21:49

Zajscie po meczu na Legji czyli pobicie zawodnika Warszawskiej Legji powinno byc surowo ukarane. Ale sami dziennikarze twierdza ze nic z tego wydarzenia nie bedzie. Warszawska Legjia juz parenascie razy wychodzila z obronna reka z takich tarapatow. Ale gdyby to bylo na Ruchu to jest wielki szum, prasa by sie az zanosila z radosci o zachowaniu chorzowskich pseldokibicach. A juz o karach finansowych nie wspomnie.

miedza
Kontakt:

#329 Post autor: miedza » 3 kwie 2011, o 21:51

wiesiek1 pisze:To napewno nie byl 1996 r.To bylo pozniej.
2003?

johnamos
Kontakt:

#330 Post autor: johnamos » 3 kwie 2011, o 21:56

Pochwołlył się ktoś tym, że w trzi minuty Piech zabroł tym ciulom szansa na tytuł?

ODPOWIEDZ