Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
A przypadkiem nie zzeraja to wlasnie akcje? Tyle funduszu idzie na zaplty akcenariuszy?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Napisałem że zaległości dla zawodników z jesieni to było ok. 1 mln zl i że tych pieniędzy nie licza tak jak tych zaległosci. Poza tym Świerblewski i Piech to nom dopłacili za przyjście do klubu?Dorcia pisze: W tym roku dochodzi jeszcze:
Transfer Brzyskiego - 500 tys.
Z miasta w tym roku - 350 tys.
Moje wyliczenia nie uwzględniają wszystkich dochodów ale i wszystkich wydatków więc jedno i drugie policzyłem równowaznie na ten 1 mln zł.
to uwzględniłem w wyliczeniach, przeczytak dokładnieDorcia pisze:Oprócz Taurona są też inni sponsorzy i reklamodawcy - ??? tys.
środki z emisji tak jak ktoś tu napisał nie mogą iść na wypłaty dla zawodnikówDorcia pisze:No i jak jest z tą kasą za akcje, które kupił CentroPromSport?
cytat z niebiescy.pl na temat transmisji wiosennych:Dorcia pisze:Transmisji w Canal+ było 6 - czyli dodajemy jeszcze 151 tys.
Lechia – Ruch (25 kolejka)
Ruch – Legia (27 kolejka)
Jagiellonia – Ruch (28 kolejka)
Ruch – Lech (29 kolejka)
Korona – Ruch (30 kolejka)
do 5 jeszcze proadza zliczyć
Moim zdaniem powinniśmy wyjść na zero i nie zakładam z góry porażki, może cza napsiać że to dopiyro bydzie sukces.Dorcia pisze:Po sezonie dostaniemy właśnie kasę z Canalu+ za transmisje i 3 miejsce - 4,914 mln + premia od miasta 100 tys. + premia od Taurona za 3 miejsce (myśle że min. 200 tys.)
I jak po tych wypłatach nie wyjdziemy na zero to dopiero będzie porażka. Tym bardziej że nie zgodzę się że mamy wieksze wydatki. Nie mamy Nowakiego, Balaza, Fabusza co odciąża budżet może nawet więcej niż 50 tys./miesiąc (ich wypłaty + podatki od wypłat)
Takie przynajniej mom nadzieje. Poza tym nie sądzę że budzęt pensji się zmniejszył bo doszli inni zawodnicy, którzy występowali w pierwszej drużynie częściej a ilośc zdobytych punktów i miejsce w tabeli raczej nie sugerują obniżenia budżetu wynagrodzeń ale wprost przeciwnie.
ps
Lutz wyluzuj, abo chcesz ciepać gównym albo chcesz sie czegoś dowiedzieć. Jedno drugiymu ni sprzyjo a już napewno niy ciepanie gównym na mie. Mosz moje wyliczynia, jak chcesz to sie do nich odnieś i ciepej gównym że jo cos pocyganiył albo źle dodoł, bo póki co ciepiesz na oślep. Jak mosz podejrzynia ze jakoś kasa wycieko z klubu oder Kasia z Mirkiem budujom sie dacze na Podbeskidziu to są to rewelacje dla prokuratora a niy forum. Zarząd to może som nieudaczniki albo ciynkie bolki ale niy pytej "kaj jest ta kasa". Na gupie pytania sie nie odpowiado alebo się gupio odpowiado.
Ostatnie twoje zdanie jest narozsadniejsze i tego sie czimej karlusie.

ps2
Raport kwartalny potwierdza moje wyliczenia:
przychody ze sprzedaży 0,931 mln zł (bilety, gadżety, reklamy) + przepływy pieniężne z działalności finansowej (C+, Tauron, Miasto) 3,076 mln = 4 mln zł + kwiecień = 5,3 mln zł
gynau tyla wiela żech wczesniej wyliczył, ta kwota niy starczo na pokrycie wszystkich kosztów, cza czekać na premia z C+ i ta kasa wieża pódzie na zaległości wobec piłkarzy.
w raporcie 464 tys z działalności inwestycyjnej to kasa za Brzyskiego (netto) bo podatki tysz w tym państwie obowiązują - tego nie licza bo to na zaległości z jesieni.
Zapraszom do rzeczowej dyskusji a nie obelg
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, o 22:19 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ruch - Belchatow, Gerhat
-
- Kontakt:
jugador pisze:Jak chcesz sprzedac dziada ? Kupil bys dziada jakbys byl kupcem ? Otoz odpowiem Ci , jak masz dziada w druzynie z kontraktem to siedzisz na du*** i mu placisz , nie zarabiasz a tarcisz : ) Piszcie chociaz troche z glowa.
Nie godej mi że nie byłoby chętnych na Szeryfa....i przepraszam....Panie z Głową
-
- Kontakt:
Jakby byl chetny juz dawno by go w klubie nie bylo.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Jeszcze trzeba żądania finansowe wobec niego obniżyć....nie bój się.... za mniejsze pieniądze nie jeden by go łyknął....zawsze jeszcze zostaje opcja rozwiązania kontraktu...jugador pisze:Jakby byl chetny juz dawno by go w klubie nie bylo.
-
- Kontakt:
Jaki jest sens trzymania zawodnika , ktora zarabia duza kase a sie nawet na lawke nie miesci ?
Za darmo by go pewnie chetnie oddali.Jednak musi byc jeszcze zgoda zawodnika a pewnie tyle ile ma w Ruchu nikt mu nie da.I tutaj jest problem.
Za darmo by go pewnie chetnie oddali.Jednak musi byc jeszcze zgoda zawodnika a pewnie tyle ile ma w Ruchu nikt mu nie da.I tutaj jest problem.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
I tu się z Tobą zgodzę...musi być jego zgoda...ale jak ma ambicje to powinien iść gdzieś gdzie będzie grał....bo u nas nie ma raczej szans na grę....jugador pisze:Jaki jest sens trzymania zawodnika , ktora zarabia duza kase a sie nawet na lawke nie miesci ?
-
- Kontakt:
zgody nie będzie dopóki saldo jego ROR mu się nie będzie zgadzało. Pozatym jeśli dostajesz 30 koła za miesiąc nic nie robiąc a masz iść kajś kaj dadzom Ci połowa i jeszcze bedom od Ciebie wymagać żebyś za***rdalał to co wybierzesz? Ja wiem co wybrał Scherfchendevil45 pisze:I tu się z Tobą zgodzę...musi być jego zgoda...ale jak ma ambicje to powinien iść gdzieś gdzie będzie grał....bo u nas nie ma raczej szans na grę....jugador pisze:Jaki jest sens trzymania zawodnika , ktora zarabia duza kase a sie nawet na lawke nie miesci ?
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gupie pi***olenie z ich strony w równym wzgledzie moga sie obawiac że sponsorując amika spadnie im sprzedaż piwa w całej Polsce opórcz Wielkopolski. u nos mogli by sie obawiac ino spadku sprzedazy wsród gejów bo ci są jedynie na tyle po***rdoleni ze zwracaja dupnie uwagi na takie ciulstwa ostatnio nawet temat taki se na forum założyli co by nie kupować w pewnym sklepie a i sie wielce idioci deklarowali jak to dupnie obecnie nie kupuja w Reporterze chociaż firma już chyba z rok nie istniejejaca22 pisze:Ze strony Warki jest jeden argument obawy.Boją się ,że w regionach gdzie mamy wrogów spadnie im sprzedaż piwa. Ale umiejętny negocjator powinien sobie poradzić z tym bez problemu.

Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, o 09:21 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Karpackie jest sponsorem szczew a sprzedaż w Chorzowie jest na stałym dobrym poziomietommy tauzen pisze:gupie pi***olenie z ich strony w równym wzgledzie moga sie obawiac że sponsorując amika spadnie im sprzedaż piwa w całej Polsce opórcz Wielkopolski. u nos mogli by sie obawiac ino spadku sprzedazy wsród gejów bo ci są jedynie na tyle po***rdoleni ze zwracaja dupnie uwagi na takie ciulstwa ostatnio nawet temat taki se na forum założyli co by nie kupować w pewnym sklepie a i sie wielce idioci deklarowali jak to dupnie obecnie nie kupuja w Reporterze chociaż firma już chyba z rok nie istniejejaca22 pisze:Ze strony Warki jest jeden argument obawy.Boją się ,że w regionach gdzie mamy wrogów spadnie im sprzedaż piwa. Ale umiejętny negocjator powinien sobie poradzić z tym bez problemu.![]()
w przypadku piwa wg mnie jet tak mnie Warka akurat nie smakuje(za słodko), a kiedys Tyskie sponsorowało Wisła i w du*** to miołech i ciagle piłech Tyskie bo mi smakowało i nie miołech ochoty non stop sie zameczac piwami kere mi nie smakuja skiż tego ino ze sponsorują inny klub.
-
- Kontakt:
- R1
- Kontakt:
Mam nadzieje że to kaczka dziennikarska albo ktoś sobie jaja robi
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Odmowa przyznania licencji oznacza automatyczne przesunięcie drużyny na ostatnie miejsce w tabeli i degradację. Wtedy w ekstraklasie utrzymałyby się Odra."
To są wszystko "przedruki" z PS, ale Brosz i Woś o tym już w sobotę mówili.
To są wszystko "przedruki" z PS, ale Brosz i Woś o tym już w sobotę mówili.
-
- Kontakt:
Wiadomo , ze widmo braku licencji w jakims sensie nad nami wisi ale z tego co wiemy spowodowac moze to tylko ZUS.
A sa pilkarze na sprzedaz zeby to pokryc i prawie napewno sa kluby , ktore chca zaplacic za Sobiecha 3-4 mln zl.
Jeszcze jest Sadlok w alternatywie jakby to nie starczylo.
Gazety podchwycily koszulki druzyny , podchwycily problemy z ZUS em i beda to teraz roztrzasac codziennie.Idealny temat zeby sie sprzedal i ludzie o nim mowili.Jednak z uwagi na te mozliwosci transferowe jestem o liecencje w miare spokojny.
A sa pilkarze na sprzedaz zeby to pokryc i prawie napewno sa kluby , ktore chca zaplacic za Sobiecha 3-4 mln zl.
Jeszcze jest Sadlok w alternatywie jakby to nie starczylo.
Gazety podchwycily koszulki druzyny , podchwycily problemy z ZUS em i beda to teraz roztrzasac codziennie.Idealny temat zeby sie sprzedal i ludzie o nim mowili.Jednak z uwagi na te mozliwosci transferowe jestem o liecencje w miare spokojny.