Sparingi - lato 2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Kris KLZ
Kontakt:

#316 Post autor: Kris KLZ » 19 lip 2008, o 21:06

adamo_R pisze:Bida jak sie Pepe obalo o wlasne giry w polu karnym. Ale ta bida w piatek rombnie na ryjmonta. :hyhy:
nie rombnie bo nie moze grac :zdegustowany:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Misiu_1920
Kontakt:

#317 Post autor: Misiu_1920 » 20 lip 2008, o 11:43

Może grać ale RUCH musi zaplacić Wisle za występ Ćwielonga ( 100tys) taka jest umowa w wypożyczeniu ;)
CHWDP - STOP PROWOKACJI !!

..Nie Liczy Sie,Wiek Lecz WiaRa..

Za Ruuch Za Hksss ..! ! !

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#318 Post autor: Ama » 20 lip 2008, o 11:53

Ruch by zapłacił a łon trzy tory fajne marzenie :D :D :D ;)
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#319 Post autor: radzion » 20 lip 2008, o 11:53

SODA's pisze:dno jak dla mnie ..gdzie ku*** walka ,szybkość,gipkość tzw. cechy motoryczne
nie mówiąc o Honorze że sie gra dla NIEBIESKIEJ ARMII kibiców
1. Walka - w sparingu nikt nie bedzie wstawiol nogi tam kaj w meczu ligowym trzeba by bylo wstawic, poza tym brak walki wyniko z kojenych punktow
2. Szybkość - jak to zwykle bywo ( a grols kupa lot w fusbal0 po ciezko przepracowanym obozie, gdzie przede wszystkim kladziono raczej nacisk na wytrzymalosc tej szybkosci nie bedzie, teraz grajkom potzreba kilku dni lzejszych treningow zeby nabrali swiezosci
3. Gibkosc - hmm poniekad mo to zwiazek z 2 punktem, jesli zawodnik jest po ciezkim obozie to jego motoryka nie jest tako jak powinna byc, na to przyjdzie czas juz niebawem (miejmy nadzieje ze w przyszlym tygodniu)
4. Honor - ? pewnie wielu sie ze mna nie zgodzi ale dla mnioe w sparingach oni moga grac jak najwieksze pizdy, wazne zeby walczyli w najwazniejszym meczu(meczach)

sumujac: nie to zebym ich bronil, fakt ta gra nie wygladala rewelacyjnie, ale tak jak wspomnialem ma na to wplyw wiele czynnikow
trzeba tez znalezc plusy w grze a tym wydaje mi sie w miare pewna gra obrony (1 skald z Adamsem i BAranem)

gustav
Kontakt:

#320 Post autor: gustav » 20 lip 2008, o 13:49

Bylem na sparingu i dziwie sie ze Sobczak gra jeszcze w Ruchu jak ten chlopak nawet biegac nie umi ,jest wolniejszy od Fabusza i nizej skacze do tego gorszy technicznie moim zdaniem nie wykozystal juz swojej szansy w meczu pucharowym z Groclinem poamietam wtedy w drugiej polowie mial sam na sam , a przez caly mecz mial wiele strat.Poza tym jest ciezki , jest nie udana kopia czolga-Fabusza. Jednym slowem juz Ci dziekujemy. Zupelnie inne zdanie mam oDanielu Ferudze na sparingu z Bot GKS obserwowalem Go szczegolnie i zawsze kiedy byl przy bali byl pozyte do akcji(malo strat dokladne podania raz idealnie dosrodkował slowem wie chlopak co w danej chwili z pilka zrobic) poza tym ma ogromne serce do gry wazne zeby teraz Duszan mu zaufal i dawal sporo szans .Ja bym nawet zaryzykowal i postawil na niego w pierwszym meczu z Wislom.Musi poczuc ze jest azny w tej druzynie a reszta prawej strony bedzie czula rywalizacji o miejsce w podstawowej jedenastce.Zajac pokazal klase , jest bardzo lekkiej budowy nawet na tym sparingu bardzo duzo biegal misle ze 3 lata spokojnie pogra na wysokim poziomie.Poza tym to strasznie wkurzaja mnie straty Janoszki po przyjeciu pilki tak to bylo na meczu z Sosnowcem i z Lechem w tamtej rundzie , widac ze go strach zżero szczegolnie jak wchodzi w drugiej polowie nie czuje sie pewny ale ma spore umiejetnosci indywidualne . Nowacki ciagle sie powtarza jeden motyw duzo strat po malo dynamicznych dryblingach i sporo niecelnych dlugich podan cienko widza dalszo przyszlosc tego zawodnika w Ruchu .W wysokiej formie jest Gabor i Adams .

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#321 Post autor: blue blood » 21 lip 2008, o 18:19

Daniel Feruga powinniyn niy jedyn roz dostac szansa takie jest moje zdanie niy bolech co prowda teroz na sparingu ale widziolech go w ME w szpilu z Zaglymbiym podobol mi sie fest wiy co z balom robic jest poprawny technicznie i umi i niy boji sie szczelic a piyrszo brama z golymbiami w takich trudnych warunkach swiadczyla o jego umiejetnosciach byle Duszan bydzie widziol w nim jakies wsparcie dla druzyny i bydzie dowol mu szansa pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Kris KLZ
Kontakt:

#322 Post autor: Kris KLZ » 22 lip 2008, o 11:56

blue blood pisze:Daniel Feruga powinniyn niy jedyn roz dostac szansa takie jest moje zdanie niy bolech co prowda teroz na sparingu ale widziolech go w ME w szpilu z Zaglymbiym podobol mi sie fest wiy co z balom robic jest poprawny technicznie i umi i niy boji sie szczelic a piyrszo brama z golymbiami w takich trudnych warunkach swiadczyla o jego umiejetnosciach byle Duszan bydzie widziol w nim jakies wsparcie dla druzyny i bydzie dowol mu szansa pozdRo
no to widac ze na sparingu z belchatowym cie nie bylo...oddol jedyn strzal z dobrej okazji a wyszol mu fatalnie :kwasny:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

f@n
Kontakt:

#323 Post autor: f@n » 22 lip 2008, o 21:52

niestety ale jest duża różnica między grą w ME a w pierwszym składzie.Feri jest po kontuzji więc ten sparing mógł mu nie wyjść ale to dobry synek,myśle że będzie z niego pożytek.
trudny mecz nas czeka i teraz zależy od trenera jak to wszystko pochyta byle z korzyścią dla Ruchu.
z Wisłą trzeba zagrać uważnie w defensywie i walecznie tak jak Odra w zeszłym sezonie a będzie git!
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

Kris KLZ
Kontakt:

#324 Post autor: Kris KLZ » 22 lip 2008, o 22:27

f@n pisze:niestety ale jest duża różnica między grą w ME a w pierwszym składzie.Feri jest po kontuzji więc ten sparing mógł mu nie wyjść ale to dobry synek,myśle że będzie z niego pożytek.
trudny mecz nas czeka i teraz zależy od trenera jak to wszystko pochyta byle z korzyścią dla Ruchu.
z Wisłą trzeba zagrać uważnie w defensywie i walecznie tak jak Odra w zeszłym sezonie a będzie git!
pozdRo
bydzie z niego pozytek to na pewno ale jeszcze nie teroz :niepewny:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

abnamro
Kontakt:

#325 Post autor: abnamro » 22 lip 2008, o 23:12

[quote="gustav"]Bylem na sparingu i dziwie sie ze Sobczak gra jeszcze w Ruchu jak ten chlopak nawet biegac nie umi ,jest wolniejszy od Fabusza i nizej skacze do tego gorszy technicznie moim zdaniem nie wykozystal juz swojej szansy w meczu pucharowym z Groclinem poamietam wtedy w drugiej polowie mial sam na sam , a przez caly mecz mial wiele strat.Poza tym jest ciezki , jest nie udana kopia czolga-Fabusza. Jednym slowem juz Ci dziekujemy.

O to własnie chodzi! Dobre, ze kto s to zauważył! Przecież sobczak nie ma warunkow do grania w pilke!! I ie chodzi mi tu o jego wymiary tylko i gibkoś, zwinnośc i ruchy (zwał jak zwał) On mi sie kojarzy z Piotrem Żaba. Z porównanie do Fabusza sie nie zgodze. W ruchu zauważa sie dziwne podejscie do zawodnikow pod wzgledem warunkow fizyznych.... Pewne rzeczy widac na 1 rzut oka! Przeciez mulaty sobczak, miniaturowy Domzalski i bez zadnych warukow fizycznych Brzozowski czy Babiarz nigdy nie osiagna szczytow. "Wielcy" piłkarze bez warunkow to promil przypadków... nie oszukujmy sie...
P.S. co do Ferugi to sie zgodze, moga byc z niego ludzie.
Zawsze i wszędzie RUCH

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#326 Post autor: mumin1920 » 22 lip 2008, o 23:16

a pamietocie Leszka Pisza lub Adama Kucza? chopcy kurduple a jak rzadzili na placu :D wiec sie trocha nie zgodza z tymi warunkami fizycznymi :P

Kris KLZ
Kontakt:

#327 Post autor: Kris KLZ » 22 lip 2008, o 23:20

nie trze szukac w latach wczesniejszych....wystarczy spojrzec u nos w Ruchu calkiem niezly jest Nowacki a w Europie typowy przypadek swietnego pilkarza bez warunkow fizycznych to Makalele :cwaniak:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Elmer
Kontakt:

#328 Post autor: Elmer » 24 lip 2008, o 19:28

Lysy pisze:Podobno na wypadek odwołania kolejki bedziemy grać sparring z Cracovią.Sprawa trzymana trocha w tajemnicy bo szpil ma być bez kibiców.
Info nie potwierdzone.
http://www.sportowefakty.pl/pilka/2008/ ... -majewski/

"podobno" staje się coraz bardziej realne
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

f@n
Kontakt:

#329 Post autor: f@n » 24 lip 2008, o 20:49

na jednej ze stron internetowych pisze że Niebiescy jutro rano trenują a o 17 mają sparing, ale czy lajkonikami tego nie wiadomo bo Majewski mówił coś o sobocie.
może być to tylko gra wewnętrzna z młodą ekstr.
jutro zobaczymy
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

BandzioR
Kontakt:

#330 Post autor: BandzioR » 24 lip 2008, o 21:01

Cracovia gra mecz z Polonia Bytom.

ODPOWIEDZ