nie rombnie bo nie moze gracadamo_R pisze:Bida jak sie Pepe obalo o wlasne giry w polu karnym. Ale ta bida w piatek rombnie na ryjmonta.

1. Walka - w sparingu nikt nie bedzie wstawiol nogi tam kaj w meczu ligowym trzeba by bylo wstawic, poza tym brak walki wyniko z kojenych punktowSODA's pisze:dno jak dla mnie ..gdzie ku*** walka ,szybkość,gipkość tzw. cechy motoryczne
nie mówiąc o Honorze że sie gra dla NIEBIESKIEJ ARMII kibiców
no to widac ze na sparingu z belchatowym cie nie bylo...oddol jedyn strzal z dobrej okazji a wyszol mu fatalnieblue blood pisze:Daniel Feruga powinniyn niy jedyn roz dostac szansa takie jest moje zdanie niy bolech co prowda teroz na sparingu ale widziolech go w ME w szpilu z Zaglymbiym podobol mi sie fest wiy co z balom robic jest poprawny technicznie i umi i niy boji sie szczelic a piyrszo brama z golymbiami w takich trudnych warunkach swiadczyla o jego umiejetnosciach byle Duszan bydzie widziol w nim jakies wsparcie dla druzyny i bydzie dowol mu szansa pozdRo
bydzie z niego pozytek to na pewno ale jeszcze nie terozf@n pisze:niestety ale jest duża różnica między grą w ME a w pierwszym składzie.Feri jest po kontuzji więc ten sparing mógł mu nie wyjść ale to dobry synek,myśle że będzie z niego pożytek.
trudny mecz nas czeka i teraz zależy od trenera jak to wszystko pochyta byle z korzyścią dla Ruchu.
z Wisłą trzeba zagrać uważnie w defensywie i walecznie tak jak Odra w zeszłym sezonie a będzie git!
pozdRo
http://www.sportowefakty.pl/pilka/2008/ ... -majewski/Lysy pisze:Podobno na wypadek odwołania kolejki bedziemy grać sparring z Cracovią.Sprawa trzymana trocha w tajemnicy bo szpil ma być bez kibiców.
Info nie potwierdzone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], pepson19R20, Radvan138, scaneRboy, stasiu1971, tynbydziedobry i 63 gości