raczyj ta piyrszo opcjaBykowinaHKS pisze:ale kombinują jak koń pod górka... sami sobie robią koszty i utrudniają życie. A co jak nie wyrobia sie takiego identyfikatora? to beda płacić 20 zł ? czy wogóle na szpil nie wleza?
07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Gucio
- Kontakt:
- THuG LiFe
- Kontakt:
czyl iz tego wylajzi jezeli ftos mo powyzej 18 a niy mo jeszcze 65 wlajzi tak jak bylo ustalone bez identyfikatora za 25 zeta? bo zech sie juz potracil...niych mnie ftos oswjyci...
[img]http://img339.imageshack.us/img339/5318/byk2ox3.jpg[/img]
to żeś sie sam urodził niy czyni Cie hanysym! , powjydz lepi z kery wsi przyjechali twoje stare? :)))
to żeś sie sam urodził niy czyni Cie hanysym! , powjydz lepi z kery wsi przyjechali twoje stare? :)))
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No chyba jednak nie pozostajeslavo pisze:http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4376078.html
macie tu link zamiast kumatych info.
No to bajtli i starców macie załatwionych. Pozostaje problem z 17-letnimi bajtlami 185 wzrostu, 110 kilo wagi i czaszka po chemioterapii
lub wprowadza system identyfikatorów - junior (do 14 lat), młodzieżowy (14-18) i senior (powyżej 65). Koszt dokumentu, który będzie obowiązywał przez cały sezon to 10 złotych. Posiadacz takiego identyfikatora zapłaci za bilet 5 złotych (junior) bądź 15 złotych (młodzież i senior). W dalszym ciągu można też kupować karnety i bilety na poszczególne mecze.
- Bytom20
- Kontakt:
"Identyfikatory będzie można nabywać już od dzisiaj w siedzibie klubu (razem z biletem na piątkowy mecz z Zagłębiem). "19miRek20 pisze:Czy te identyfikatory byda juz obowiazywaly na sosnowiec????
Z tego wynika że tak.
Normalny bilet dla każdego jest za 25 zł na mecz z Sosnowcem. Chodziło o zniżki do bajtli i cel został osiągnięty.
Pamiętajcie też że mamy zadłużenia i podoba mi się wypowiedź Pana Klimka bo dobrze że powiedział wprost o co chodzi:
"Działacze Ruchu nie ukrywali, że dla nich najlepszym rozwiązaniem byłoby wykupienie przez sympatyków dużej ilości karnetów. – Mamy ogromne zobowiązania wobec wierzycieli. Nasz klub znalazł się na cenzurowanym w piłkarskiej centrali. Nie chcemy w trakcie sezonu otrzymać kary za niewykonywanie spłat. Przypominam, że po awansie wzrosło utrzymanie klubu, a pieniądze od sponsorów ekstraklasy otrzymamy dopiero po zakończeniu rozgrywek. Dlatego chcemy, żeby kibice korzystali z możliwości zakupienia karnetów. To pozwoli nam zrekompensować straty, które ponosimy w związku z zadłużeniem – mówił w trakcie spotkania Mariusz Klimek."
-
- Kontakt:
Wiesz wiela na karnety sie czeko az je wyrobia??Gucio pisze:te wy czytac niy umicie abo zescie som slepi na niebiescy.pl ci pisze:
Identyfikatory będzie można nabywać już od czwartku w siedzibie klubu (razem z biletem na piątkowy mecz z Zagłębiem).
Czyli na te identyfikatory sie bydzie czekalo tyla samo to ciekawie jak byda juz obowiazywaly na mecz z sosnowcem?!?!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
20zl obowiazuje na wszystkie pozostale szpile?
obawiam sie ze autobusy i 1zl na KK to jest mydlenie oczu.
P.S. czyli oficjalnie przyznali ze to MY mamy splacac dlugi! kur....!!!
obawiam sie ze autobusy i 1zl na KK to jest mydlenie oczu.
P.S. czyli oficjalnie przyznali ze to MY mamy splacac dlugi! kur....!!!
Ostatnio zmieniony 8 sie 2007, o 23:25 przez Slawko, łącznie zmieniany 1 raz.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- modzik
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Może następnym razem jak się będziesz chciał publicznie wypowiedzieć to zaczniesz używać słów których znaczenie rozumiesz?Johnny Walker pisze:No właśnie Ruch, a nie takich centusiów jak Ty i ludzie z naszego zarządu, któzy przede wszystkim kochają pieniądze.vahanara pisze:Kochamy Ruch, Kachamy Ruch...![]()
![]()
Ja jestem "centuś" bo nie żal mi paru złotych na RUCH???

Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: