Karnety jesien 2007
- ch-R
Mnie stac zeby zaplacic te 10 dodatkowo ale im nie dam bo tak jak napisalem wczesniej nikt nas nie poinformowal o tym ze to jest na drukarnia ino ze to zaliczka na karnet a wmysl przepisów zaliczka jest wliczona w usługe czyli zrobienie karnetu , cena była podana wiec o co biega , chyba chca nas wk***ic na maksa ku*** nienawidza jak ktos mnie robi na ciula i jeszcze jawnie 

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Nie dosz im tej dychy to oni Ci oddaja Twoja dycha cos zapłacił przy zamowieniu i koniec godki. Mozesz im na odchodne powiedziec ze sa po***ani i tyla zdziałosz, nic wiecejchorzowskaR pisze:Mnie stac zeby zaplacic te 10 dodatkowo ale im nie dam bo tak jak napisalem wczesniej nikt nas nie poinformowal o tym ze to jest na drukarnia ino ze to zaliczka na karnet a wmysl przepisów zaliczka jest wliczona w usługe czyli zrobienie karnetu , cena była podana wiec o co biega , chyba chca nas wk***ic na maksa ku*** nienawidza jak ktos mnie robi na ciula i jeszcze jawnie

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Skoro na oficjalnej pisze cena karnetu 135 i dla bajtla 45 to tyla im zapłaca i niech nie wkórwiają mnie bo przeginają pała
Cena karnetu na TRYBUNĘ GÓRNĄ- 315 PLN
Cena karnetu na TRYBUNĘ DOLNĄ- 225 PLN
Cena karnetu na SEKTORY DLA KLUBU KIBICA 8 i 10- 135 PLN
Cena karnetu dla dzieci i młodzieży do 14 lat na SEKTOR 9 - 45 PLN
Cena karnetu dla kobiet na SEKTOR 1- 90 PLN
Cena karnetu na SEKTORY 2, 5, 6 i 7- 135 PLN
tukej jasno pisze jako jest cena karnetu i tyla za niego mom zamiar zapłacić
Cena karnetu na TRYBUNĘ GÓRNĄ- 315 PLN
Cena karnetu na TRYBUNĘ DOLNĄ- 225 PLN
Cena karnetu na SEKTORY DLA KLUBU KIBICA 8 i 10- 135 PLN
Cena karnetu dla dzieci i młodzieży do 14 lat na SEKTOR 9 - 45 PLN
Cena karnetu dla kobiet na SEKTOR 1- 90 PLN
Cena karnetu na SEKTORY 2, 5, 6 i 7- 135 PLN
tukej jasno pisze jako jest cena karnetu i tyla za niego mom zamiar zapłacić
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- gnz
- Kontakt:
bralem karnet za siebie i kumpla - wyliczone 250 w kapsie i na pewniaka pojechalem...
dobrze ze jakies drobne w bajtliku byly bo bym musial zadupiac jeszcze raz z mikolowa... babka twierdzila ze tez sie dzis dowiedzieli dopiero - a co mnie to obchodzi... to powinni znizke jeszcez zrobic a nie zdzierac z zaskoczenia...
teraz to juz oficjalne: SPONSOR TYTULARNY: KIBICE.
dobrze ze jakies drobne w bajtliku byly bo bym musial zadupiac jeszcze raz z mikolowa... babka twierdzila ze tez sie dzis dowiedzieli dopiero - a co mnie to obchodzi... to powinni znizke jeszcez zrobic a nie zdzierac z zaskoczenia...
teraz to juz oficjalne: SPONSOR TYTULARNY: KIBICE.
-
- Kontakt:
To jest chore, co oni robią w tym klubie. Ale tak to jest, jak się nie znajdzie sponsora i teraz szuka się pieniędzy w kieszeni kibiców!
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=3624Trwają zapisy na karnety na rundę jesienną sezonu 2007/08. Zapisy odbywają się w kasie nr 10 (od strony Drogowej Trasy Średnicowej). Chętni w celu zapisania się powinni wziąć ze sobą dowód tożsamości, oraz zdjęcie, jeśli nie posiadali karnetu 'wiosna 2007' (osoby które miały karnet na wiosnę mogą przynieść go zamiast zdjęcia). Przy zapisywaniu będzie trzeba wypełnić odpowiedni wniosek oraz wpłacić 10zł zaliczki. Pozostałą kwotę należy uregulować przy odbiorze karnetu. Jego cena pozostanie niezmieniona i będzie zależeć od liczby spotkań Ruchu przed własną publicznością w nadchodzącej rundzie.
- wolfik
- Kontakt:
kpina z kibicow
brak slow na to co sie dzieje w tym klubie
brak slow na to co sie dzieje w tym klubie
Cena karnetu i tak zostala zmieniona, w poprzedniej rundzie cena karnetu wynosila ilosc meczy razy 15 zl, ale jeden mecz gratisJego cena pozostanie niezmieniona i będzie zależeć od liczby spotkań Ruchu przed własną publicznością w nadchodzącej rundzie.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
Powiem wom tak: bylem tam w ponidzialek..powiedzieli mi ze karnety byda w czwartek, pojecholem w czawrtek powiedzieli mi ze byda dzis rano...pojecholem rano powiedzieli ze byda o 14 ...pojecholem do dom przyjecholech o 14 powiedzieli ze byda o 14 30 czekolech jak ciul daja jej ta kasa a on mi pado 135 a jo
no to godom ze zaplacilem juz ta dycha na poczatku a ona pado ze jeszcze jedna bo to jest tak 10 zloty wpisowego + 135 zl za 9 meczy...czyli 145 i znowu musialem jechac do domu a teraz nie zalatwie tej kasy za ch***
...bo juz i tak se narobilem dlugo tyla 4 slowa do klubu ROBICIE NOS ZA ch***!!

- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- gnz
- Kontakt:
pzpn tez sie bawil Polska pilka przy zielonym stoliku az trafil na kogos kogo tykac nie powinien...
chyba nasz zarzad idzie w ich slady...
RUCH TO MY A NIE WY !!
EDIT:
nie wiem jak na inne sektory ale u mnie na karnecie (sektor7) jest fotka stadionu...
zeby my chociaz taki mieli w planach... czemu nie dali fotki z cichej 6 ??
chyba nasz zarzad idzie w ich slady...
RUCH TO MY A NIE WY !!
EDIT:
nie wiem jak na inne sektory ale u mnie na karnecie (sektor7) jest fotka stadionu...
zeby my chociaz taki mieli w planach... czemu nie dali fotki z cichej 6 ??
-
ale w tym momencie to już jest łamanie prawa ku***...Robson pisze:To jest chore, co oni robią w tym klubie. Ale tak to jest, jak się nie znajdzie sponsora i teraz szuka się pieniędzy w kieszeni kibiców!
http://www.Ruch.chorzow.pl/news.php?id=3624Trwają zapisy na karnety na rundę jesienną sezonu 2007/08. Zapisy odbywają się w kasie nr 10 (od strony Drogowej Trasy Średnicowej). Chętni w celu zapisania się powinni wziąć ze sobą dowód tożsamości, oraz zdjęcie, jeśli nie posiadali karnetu 'wiosna 2007' (osoby które miały karnet na wiosnę mogą przynieść go zamiast zdjęcia). Przy zapisywaniu będzie trzeba wypełnić odpowiedni wniosek oraz wpłacić 10zł zaliczki. Pozostałą kwotę należy uregulować przy odbiorze karnetu. Jego cena pozostanie niezmieniona i będzie zależeć od liczby spotkań Ruchu przed własną publicznością w nadchodzącej rundzie.
przeginają pałę

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: