Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0
- ch-R
3 pkt. i jadymy dalyj.
A teroz do paru prymitywnych jelopow z sektora 10 !!!!! JAK WOM SIE DUPIĆ CHCE TO SE DUPCIE SWOJE BABY A JAK ICH NIE MOCIE TO SA JESZCZE BURDELE !!!!! to jest skandal zeby takie fajne frelki co poswiecaja sie w taki zimny wieczor prawie po nagu tancuja tworza ta atmosfera a jaden z drogim je odrazaja , wkurwio mnie takie cos :twisted: :twisted:
A teroz do paru prymitywnych jelopow z sektora 10 !!!!! JAK WOM SIE DUPIĆ CHCE TO SE DUPCIE SWOJE BABY A JAK ICH NIE MOCIE TO SA JESZCZE BURDELE !!!!! to jest skandal zeby takie fajne frelki co poswiecaja sie w taki zimny wieczor prawie po nagu tancuja tworza ta atmosfera a jaden z drogim je odrazaja , wkurwio mnie takie cos :twisted: :twisted:
- radzion
- Kontakt:
lkepszo akustyka???a ty wiysz wogole co to slowo oznaczo/bo z tego co jo wiem to wiekszosc ludzi godala ze jesli chodzi prznajmniej o akustyka to bylo duzo lepiej niz na jesien!bo 9 lepiej slychac na prostej niz z obecnej 8! ot ucza takiego czegos w szkole, o roznoszeniu sie fal, ale nie byda sie wadzicBlaszany pisze:to jo pora pkt'ów napisza:
1) niy zbyt dobrze wyszło połonczenie 7 z 10 ... mioło być lepiyj, a było genau tak samo jak w zeszłyj rundzie - chodzi o doping.... a może.... i nawyt lepszo akustyka wtedy była.....
:flaga:
poza tym polaczenie mlynu z 10 wyszlo jak na 1 roz ok, widac bylo ze na 10 ludzie slysza nowy megafon i czesciej zdarzalo sie spiewac razem dano piosenka, do tego bylo to w miara rowno, a ze ogolnie doping wczorej byl slaby to inno sprawa
- wolfik
- Kontakt:
Gra przecietna, staramy sie grac bardzo koronkowo i wychodzi to czasem bardzo fajnie, ale ciezko tak grac z druzynami ktore sie muruja przed nasza bramka. Zdecydowanie zbyt duzo bledow w obronie, no i siedlismy po strzeleniu bramki, ale wazne 3 punkty, na co nas stac pokaze mecz z Groclinem w srode.
Ludzi duzo, zeby tylko taka frekwencja utrzymala sie na meczach z takimi rywalami. Mlyn na 9 wizualnie razem z 10 prezentuje sie ekstra, doping na 10 przecietny, w mlynie OK.
Ludzi duzo, zeby tylko taka frekwencja utrzymala sie na meczach z takimi rywalami. Mlyn na 9 wizualnie razem z 10 prezentuje sie ekstra, doping na 10 przecietny, w mlynie OK.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
- Blaszany
- Kontakt:
radzion... akurat wiym co to akustyka... niy mortw sie..... pedziolech ino jak to odbierolech jak siedziolech na 10-nie... mono mi sie źle zdowało.... przede wszyjskim trza pamiyntać, co to forum i możno wyrazić jakoś opinia.. czasym i błyndno... spokojnie.......
zdowało mi sie co lepiyj było na jesieni... młyn na 7-mie...
zdowało mi sie co lepiyj było na jesieni... młyn na 7-mie...
-
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
Nie wiem chopcy co wy chcecie od tej fany, mi tam akurat ta nie przeszkadzała, gorzej jakby to była fana
jakiegoś klubu znienawidzonego
<jak już to do góry kołami
>
swoją drogą czekomy na fana z Zimbawe, Nigerii i Chin
jakiegoś klubu znienawidzonego

swoją drogą czekomy na fana z Zimbawe, Nigerii i Chin

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
- bara2
- Kontakt:
juz ktos wyzej napisal o chamskim zachowaniu do frelek , chcesz sie dupic idz do dom ... kozdy to lubi ale niestety nie kozdy mo choc odrobina szacunku do innych ... rozumia ze to byly "niby zarty" ale jaki mialy cel ? dowartosciowac sie ? baba nie daje ? ja na swoje zycie seksualne nie narzekam , wiec do glowy mi nie przyszlo zeby cos takiego godac, takie zachowanie mi sie nie podobo ,ale jesli ktos czuje sie niedowartosciowany to spoko , 40letnie na***ane cepy beda obrazac 16letnie dziolchy , cos tu nie tak ... nie chcialbym byc w skorze tych dziewczyn bo to czego sie nasluchaly bylo ochydne ... a takie zachowanie kibicow powinno byc potepiane przez innych ... to jest kwestia wychowania a na "10" dalo sie zauwazyc niestety jego brak ... moge powiedziec z pelna stanowczoscia ze jestem tym ku***sko ZBULWERSOWANY
co do samego meczu 3pkt ciesza , gra taka 3 po 3 ... mam nadzieje ze jak to mialo miejsce na jesien chopcy z meczu na mecz beda sie rozkrecac ...
edit : co do picia , to spoko ... kazdy pije i ja tez sie do nich zaliczam ale nie przychodze na mecz napierdolony tylko z fajnym humorkiem ... "gora" powinna zrobic z tym porzadek bo kto ma go zrobic ?
co do samego meczu 3pkt ciesza , gra taka 3 po 3 ... mam nadzieje ze jak to mialo miejsce na jesien chopcy z meczu na mecz beda sie rozkrecac ...
edit : co do picia , to spoko ... kazdy pije i ja tez sie do nich zaliczam ale nie przychodze na mecz napierdolony tylko z fajnym humorkiem ... "gora" powinna zrobic z tym porzadek bo kto ma go zrobic ?
Ostatnio zmieniony 10 mar 2007, o 12:48 przez bara2, łącznie zmieniany 2 razy.
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gwiazdy nie zachwycily ale nojwozniesze 3 punkty i za to brawo. Na Groclin dołbych szansa paru niegorszym z ławki. Co do kibicowania to frekwencja dobro, bydzie jeszcze lepszo, doping przecietny. Młyn razem z dziesiono do dobry pomysl, megafon bylo slychać.
I jeszcze godom NIE dla patologi na dziesionie - na***ane ci*** nie umiom sie zachować.
I jeszcze godom NIE dla patologi na dziesionie - na***ane ci*** nie umiom sie zachować.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]