Sezon 2023/2024
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Sezon 2023/2024
Już tam pan Sławek załatwi. No nic
Stało się to o czym wszyscy wiedzieliśmy. Spadliśmy. I to o czym niektórzy nie chcą wiedzieć. Wypić z kimś flacha i coś tam sprzedać to jeszcze nie przyjaźń.
Stało się to o czym wszyscy wiedzieliśmy. Spadliśmy. I to o czym niektórzy nie chcą wiedzieć. Wypić z kimś flacha i coś tam sprzedać to jeszcze nie przyjaźń.
-
- Kontakt:
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest Radomiak, Puszcza i Korona. Jest jeszcze jeden margines bledu. Zwyciestwo Puszczy oraz jakikolwiek punkt Radomiaja konczy zabawe. Jesli Puszcza ibKorona wszystko przegra to mozemy nawet raz zremisowac.heli pisze: ↑5 maja 2024, o 14:52tylko, że jest jeszcze trzeci do tercetu, my patrzymy pod kątem naszym na czym sam się złapałem w piątek w pierwszej myśli, że Cracovia się utrzymała wygrywając, a te zwycięstwo spowodowało wyłacznie, że my ich już nie dogonimy.
Natomiast teraz już nie tylko nie ma marginesu w naszych meczach, ale nie ma marginesu w meczach tych z którymi jeszcze walczymy
Bardziej realne sa 4 porwzki Radomiaka niz brak 3 pkt Puszczy w ktoryms ze spotkan.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kocham tą waszą moralność Kaliego. Jak Wisła oddała mecz Śląskowi to są najwieksi zdrajcy, oszuści i skandal. Ale żeby już nam Widzew pomógł i oddał mecz to już super przyjacielskie i wspaniałe zachowanie godne pochwały. Dwulicowe podejście 

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Nikt normalny tu nie ma pretensji do Widzewa. Przegrali i tyle, dopóki jest procent nadzieii to trzeba wierzyć.
-
nie wiem jak tam relacje po spaleniu leda/wystawieniu faktury, ale w tym sezonie Piast > Widzew, a jeździć po Widzewie za brak walki z Wartą? nie ma sensu. Ruch spadł - na własne życzenie - już wcześniej i nie ma co więcej płakać, zamiast tego, trzeba było wystawiać młodzież i walczyć o kase z pjs, bo nie dość że będzie 50%, to jeszcze wpadnie kara za brak minimum i z tego pjs, Ruch dostanie gówno. no ale wiadom, że w Chorzowie tabelki excela są czarną magią i liczy się niebiesko familija - no offens.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Większe pretensje mam za oddany mecz Warcie. 1 kartka? 0.88 oczekiwanej bramki? Z nami grali jak o złote batki, skokali po płotach, 4 kartki, darli się jak opętani, choć mecz dla nich był bez stawki. A tu prosze, w meczu którym mogli pomóc rzekomym przyjaciołom pograli sobie rekreacyjnie. Nie wiem gdzie ty tu widzisz dwulicowość.
-
- Kontakt:
Nikt nie mówi o oddawaniu. Podejście Widzewa do meczu z Ruchem >>> Podejście Widzewa do meczu z Wartą.
Jeszcze mogą się zrehabilitować w ostatniej kolejce, jak do tego momentu sami sobie pomożemy. Szanse niewielkie, ale może tak być.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale Scypion trocha ich tu przyjechało tak że wiadomo że presja była większa jak na Groclinie.Scypion pisze: ↑5 maja 2024, o 15:44Większe pretensje mam za oddany mecz Warcie. 1 kartka? 0.88 oczekiwanej bramki? Z nami grali jak o złote batki, skokali po płotach, 4 kartki, darli się jak opętani, choć mecz dla nich był bez stawki. A tu prosze, w meczu którym mogli pomóc rzekomym przyjaciołom pograli sobie rekreacyjnie. Nie wiem gdzie ty tu widzisz dwulicowość.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zaraz zejdę z tego świata z powodu zażenowania. Matko boska co ja czytam ?
Mecz z Widzewem o którym mówi cała Polska a pompowanie tego meczu zaczęło się kilka tygodni przed pierwszym gwizdkiem. Co ten Widzew miał zrobić ? Przyjechało za nimi 20 tys widzów i mieli przed nami nogi rozłożyć ? Przecież mi byłoby wstyd oglądać takich piłkarzy. Dostali od warty i to jest jakaś niespodzianka ?
Jeszcze raz przeczytam że Wisła odpuściła Śląskowi w 2012 to znajdę ściągnę i wyśle komuś ten mecz na płycie. Normalny mecz jakich wiele w ekstraklasie. Wisła probierza cisla i walczyła tworzyła masę sytuacji a w ostatnich minutach zabrakło 10 centymetrów do rwmisu po strzale głową.
Zacznijcie oglądać albo interesować się ta liga zanim zaczniecie pisać takie głupoty że ktoś komuś odpuścił bo w ostatnich 10 latach była tylko jedna taka sytuacja po której media ładnie to opisały
Przestańcie szukać winnych wszędzie tylko nie u nas. To my spadlismy i nie rozwinęliśmy się na żadnym poziomie w klubie
Mecz z Widzewem o którym mówi cała Polska a pompowanie tego meczu zaczęło się kilka tygodni przed pierwszym gwizdkiem. Co ten Widzew miał zrobić ? Przyjechało za nimi 20 tys widzów i mieli przed nami nogi rozłożyć ? Przecież mi byłoby wstyd oglądać takich piłkarzy. Dostali od warty i to jest jakaś niespodzianka ?
Jeszcze raz przeczytam że Wisła odpuściła Śląskowi w 2012 to znajdę ściągnę i wyśle komuś ten mecz na płycie. Normalny mecz jakich wiele w ekstraklasie. Wisła probierza cisla i walczyła tworzyła masę sytuacji a w ostatnich minutach zabrakło 10 centymetrów do rwmisu po strzale głową.
Zacznijcie oglądać albo interesować się ta liga zanim zaczniecie pisać takie głupoty że ktoś komuś odpuścił bo w ostatnich 10 latach była tylko jedna taka sytuacja po której media ładnie to opisały
Przestańcie szukać winnych wszędzie tylko nie u nas. To my spadlismy i nie rozwinęliśmy się na żadnym poziomie w klubie
-
- Kontakt:
Dyć szpil nom zajeboł torman, już zapomnieliście?
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A tormana Probierz zmienił bo Pareiko sraczki dostoł?19gorek20 pisze: ↑5 maja 2024, o 16:10Zaraz zejdę z tego świata z powodu zażenowania. Matko boska co ja czytam ?
-
- Kontakt:
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeszcze nie spadlismy.