po wczorajszym szpilu jest jednak inaczej. dziękuję drużynie, dziekuję panie trenerze.
czasami ro***erdala mnie duma
gramy taką taktyką, bo nie mamy wykonawców na taktyke ofensywnąFredyKruger pisze:Zaangażowania i woli walki nam nie brakuje, jednak ciągle gramy taktyką destrukcyjna która zresztą nieźle nam wychodzi ale do niczego nie prowadzi. Jeśli jej nie zmienimy na wariat bardziej ofensywny to ja to widzę w czarnych kolorach.
Wiem, ale to się musi zmienic w najblizszej przyszłości, bo inaczej doopa bladaStasiu19R20 pisze:gramy taką taktyką, bo nie mamy wykonawców na taktyke ofensywnąFredyKruger pisze:Zaangażowania i woli walki nam nie brakuje, jednak ciągle gramy taktyką destrukcyjna która zresztą nieźle nam wychodzi ale do niczego nie prowadzi. Jeśli jej nie zmienimy na wariat bardziej ofensywny to ja to widzę w czarnych kolorach.
dlatego przeszedł Wiśnia i ma przyjśc ten Ukrainiec, będzie dobrze!FredyKruger pisze:Wiem, ale to się musi zmienic w najblizszej przyszłości, bo inaczej doopa bladaStasiu19R20 pisze:gramy taką taktyką, bo nie mamy wykonawców na taktyke ofensywnąFredyKruger pisze:Zaangażowania i woli walki nam nie brakuje, jednak ciągle gramy taktyką destrukcyjna która zresztą nieźle nam wychodzi ale do niczego nie prowadzi. Jeśli jej nie zmienimy na wariat bardziej ofensywny to ja to widzę w czarnych kolorach.
W ogóle mają łatwą grupę; Trabzonspor ma słabszy skład w porównaniu z poprzednim sezonem, a Lokeren jest spokojnie do ogrania. Jeszcze się okaże, że Legia wygra tę grupę.niebieski98 pisze:Legia z Metalistem, zobaczymy kto zasłużył z polskich drużyn na LE
ale ktoś zamiast warszawioków by musioł byćDZIES10NA pisze:ku*** latwo grupa by my mieli
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Śmiem wątpić.DZIES10NA pisze:ku*** latwo grupa by my mieli
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
edit:
My niy som z Polski
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lothar Ślązok i 67 gości