mam nadzieję, że się zdziwiszOzor pisze:wołaniem o litosc było zakontraktowanie napastnika Olszara.

mam nadzieję, że się zdziwiszOzor pisze:wołaniem o litosc było zakontraktowanie napastnika Olszara.
krótko i na temat: napadzior jest od strzelania bramek, a nie od podobania. Jak ma w meczu jedną sytuację, to ma ją wykorzystać.Elmer pisze:mam nadzieję, że się zdziwiszOzor pisze:wołaniem o litosc było zakontraktowanie napastnika Olszara.Nie jestem specjalistą, ale w meczu z Lechią mi się podobał, a to że trybuny jęczały po jego nieudanym zagraniu to już niestety normalne. Zawsze przy Cichej kibice mają swoich idoli. Był Zając, jest Olszar. Dawno temu był Jaworek, jakiś czas Śrutwa, a nawet Gęsior.
RudaSlaska7 pisze:a najlepiej z tej jednej sytuacji strzelic 2 gole
przeca to je ewenement na skale światowa Defensywny-NapastnikRudaSlaska7 pisze:hehe![]()
tak szczerze to moze i ten Olszar taki zły nie jest ale na pewno nie jest napastnikiem.
Potrafi dograc - ok ale bramke to on kiedy strzelil?
zrobic z niego pomocnika
niezle. jakies private info?zip185 pisze:Abbott zagra z numerem 99chyba to pierwszy taki numer w historii Ruchu, czy może ktoś jeszcze z takim grał?
Raulito pisze:
Świetna atmosfera w drużynie, jeden z najlepszych szkoleniowców, profesjonalnie i nowocześnie zarządzany klub i oczywiście grono wiernych kibiców – tak zachwalał Pawłowi Abbottowi Ruch Chorzów Ariel Jakubowski. – Po takiej rekomendacji bez wahania przyjąłem propozycję gry w zespole „Niebieskich” - mówi nasz nowy napastnik, Paweł Abbott.
Niy wiym co Ariel po tyj kontuzji biere ale chyba powinien zmienić dealeramulan pisze:Świetna atmosfera w drużynie, jeden z najlepszych szkoleniowców, profesjonalnie i nowocześnie zarządzany klub i oczywiście grono wiernych kibiców – tak zachwalał Pawłowi Abbottowi Ruch Chorzów Ariel Jakubowski. – Po takiej rekomendacji bez wahania przyjąłem propozycję gry w zespole „Niebieskich” - mówi nasz nowy napastnik, Paweł Abbott.![]()
Ciąg dalszy:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... =top-story" onclick="window.open(this.href);return false;
AdiC pisze:Niy wiym co Ariel po tyj kontuzji biere ale chyba powinien zmienić dealeramulan pisze:Świetna atmosfera w drużynie, jeden z najlepszych szkoleniowców, profesjonalnie i nowocześnie zarządzany klub i oczywiście grono wiernych kibiców – tak zachwalał Pawłowi Abbottowi Ruch Chorzów Ariel Jakubowski. – Po takiej rekomendacji bez wahania przyjąłem propozycję gry w zespole „Niebieskich” - mówi nasz nowy napastnik, Paweł Abbott.![]()
Ciąg dalszy:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... =top-story" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], koRnik i 76 gości