Sezon 2009/10

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Sezon 2009/10

#3001 Post autor: HKSADIK » 12 maja 2010, o 10:35

Korona tez chyba bedzie walczyc,bo beda grali o wieksza kase-sytuacje w tabeli maja taka,ze jesli wygraja maja szanse nawet na 6 miejsce,a jesli przegraja moga spasc gdzies w okolice 10 miejsca.
W Chorzowie Korona rozegrala dobre zawody,zobaczymy jak bedzie tym razem.Jest to bardzo ciekawa druzyna,ale coz nam pozostalo-trzeba wygrac!

monarcha
Kontakt:

#3002 Post autor: monarcha » 12 maja 2010, o 10:44

zawsze nam pozostaje tylko wygrac i od meczu z Legia nic sie nie wygrywa...i tak bedzie tym razem ale Legionisci Belchatowowi to juz napewno zaplaca za ten mecz...

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#3003 Post autor: Kotlet » 12 maja 2010, o 10:50

Raulito pisze:Najgorsze jest to ze własnie Legia gra z Bełchatowem ktory juz nie walczy o kompletnie nic... gdyby chociaz mogł wyprzedzić Legie to grali by na maxa ze wzgledów finansowych a tak? ciezko sie czegokolwiek po nich spodziewac :/ całe szczeście ze jestesmy uzaleznieniu tylko i wyłacznie od siebie, ale na Koronie bedzie bardzo ciezko, no chyba ze Sasal da pograc juz młodym zeby sie ogrywali bo utrzymanie przeciez maja i po cichu na to licze. Mimo wszystko trzeba wierzyc w te 3 pkt, oby nasi zagrali tak jak wczoraj !
Z Lechia tez grali o pietruszkę a wygrali.
Przypomnę ze jest tam kilku zawodników którzy chca sie pokazać i w tym upatrywałbym naszej szansy.

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#3004 Post autor: forrest » 12 maja 2010, o 11:25

Jacek Zieliński pisze:myślę, że mogę już pogratulować Ruchowi występu w europejskich pucharach.
hmm... moje pytanie brtzmi czy on wie więcej niż my sami? :rotfl: może przed meczem z lechem też wiedział kto wygra :dontgetit:
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

pedro1920
Kontakt:

#3005 Post autor: pedro1920 » 12 maja 2010, o 12:05

A ja uppatruje szanse u nas wygrywamy i mamy Puchary :D drugi powod to taki ze teraz chyba nikt w Legi z pilkarzy nie mysli o pucharach poniewaz i tak odejda z tego klubu :) a mam taka cihca nadzieje ze Belchatow woli bysmy my grali w pucharach.

adamo_R

#3006 Post autor: adamo_R » 12 maja 2010, o 12:10

Macki "iti" moga siyngać do pzpnu do Kielc jak i do klubu z Bełchatowa..jo sie niy spodziewom niczego dobrego...

bogas1985

#3007 Post autor: bogas1985 » 12 maja 2010, o 12:12

Vukovic pewnie zmobilizuje "kolegow", zeby legia zagrala w pucharach. Korona nie odpusci, sedziowie beda przeszkadzac, pilkarze raczej podlamani. Czarno to widze.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3008 Post autor: Zip » 12 maja 2010, o 12:14

Ja myślę, że Bełchatów nie odpuści, Ulatowski na to nie pozwoli. Natomiast Legia... tam już "piłkarzom" się nie chce grać, niby mają szanse na puchary, ale podobno 9 zawodników wie, że nie zagra w Legii w przyszłym sezonie to po co mają komuś wywalczać puchary? Ale nie ma co dywagować, wszystko jest w naszych nogach. Byle tylko naszych piłkarzy nie zżarła trema, albo nie byli zbyt zdołowani po ostatnim meczu. Trzeba dodać im sił!
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#3009 Post autor: radzion » 12 maja 2010, o 12:17

zip185 pisze:Ja myślę, że Bełchatów nie odpuści, Ulatowski na to nie pozwoli. Natomiast Legia... tam już "piłkarzom" się nie chce grać, niby mają szanse na puchary, ale podobno 9 zawodników wie, że nie zagra w Legii w przyszłym sezonie to po co mają komuś wywalczać puchary? Ale nie ma co dywagować, wszystko jest w naszych nogach. Byle tylko naszych piłkarzy nie zżarła trema, albo nie byli zbyt zdołowani po ostatnim meczu. Trzeba dodać im sił!

dokladnie, kazdy kto pisze ze w belchatowie kincza sie kontrakty niech spojrza na legie, tam zostanie moze kilku ludzi i to pewnie tych ktorzy w otatnieuj kolejce nie zagraja

poki co to przed meczem liczymy tylko na siebie, od nas wszystko zalezy i jesli nie wejdziemy to oprocz pretensji do calego swiata powinnismy miec wch.. pretensji do siebie, bo majac tyle szans na przypieczetowanie awansu nie zrobilismy tego ani razu

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#3010 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 maja 2010, o 12:37

To będą najgorsze moje 3 dni nie potrafie już sie doczekać soboty gdzie wieczorem będe DUMNY , ze jestem kibicem Ruchu! a dlatego że moj ukochany zespół zagra po tak długiej przerwie w Pucharach!

Legia nie wygra z Bełchatowem. jestem tego pewien głowa do góry wszyscy po tym szpilu z Lechem mamy super drużyne , wspaniałego trenera a wierze że po tym sezonie w przerwie zmieni sie dużo na lepsze dzieki temu zajeciu 3 miejsca. :ok:

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#3011 Post autor: forrest » 12 maja 2010, o 12:59

a nie myślicie że to wszystko jest ukartowane przez pzpn i ekstraklase?
powody:
1.ciekawośc kolejki
2.więcej kibiców na stadionach
3.więcej kibiców- może odpalą race i pzpn zarobi na tym kase
4.pikniki będą chcieli przychodzić na ostatnią kolejkę bo stoi pod wielkim znakiem zapytania
5.nikt nie udowodni tego że mecze były ukartowane
6.koniec sezonu to można trochę zamieszać w lidze bo w przerwie między sezonami i tak to ucichnie

jest jeszcze dużo powodów ale po co to przytaczać jak kożdy wie o co łazi... już raczej nic się nie zmieni w tabeli przynajmniej w czołówce
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#3012 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 maja 2010, o 13:12

forrest pisze:a nie myślicie że to wszystko jest ukartowane przez pzpn i ekstraklase?
powody:
1.ciekawośc kolejki
2.więcej kibiców na stadionach
3.więcej kibiców- może odpalą race i pzpn zarobi na tym kase
4.pikniki będą chcieli przychodzić na ostatnią kolejkę bo stoi pod wielkim znakiem zapytania
5.nikt nie udowodni tego że mecze były ukartowane
6.koniec sezonu to można trochę zamieszać w lidze bo w przerwie między sezonami i tak to ucichnie

jest jeszcze dużo powodów ale po co to przytaczać jak kożdy wie o co łazi... już raczej nic się nie zmieni w tabeli przynajmniej w czołówce

kurde sorki ale dup... jak po tej katastrofie w Smoleńsku : a moze zamach? a może strzelali a może pilot był na***any.

Przegraliśmy mamy jaja i gramy dalej.
po co jakieś pod teksty?
zgadazam sie sędziowanie w tym kraju nie stoji na wysokim poziomie ale trzeba tez napisać i skrytykowac : Sobiecha dlaczego nie strzeli przynajmniej jednej bramki?

odpuscmy już i skupmy sie na Koronie ;)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#3013 Post autor: Lutz » 12 maja 2010, o 13:51

poki co to przed meczem liczymy tylko na siebie
. i na syndzie kochany radzionku i na tak zwanych syndziów - oglondom Bundesliga, Liga angielsko, czasami włosko i hiszpańsko i abstarchujonc już od tego czy polskie tzw. syndzie bierom do łapy czy niy, czy majom układy czy niy to ich poziom to je brud , smród, nydza , amatorszczyzna, dziadostwo, ślepota, niedouczenie, prymitywizm i choj wiy jak to jeszcze nazwać. W kożdy szanujoncy sie lidze europejski taki Polski pożal sie pon Bócku syndzia miyndzynarodowy ciul z rogami Siejewicz niy mioł by prawy syndziować zawodów w randze naszplac na waszplac we 58 lidze angielski. W Polsce o wynikach szpili w 50% decydujom syndzie, jak im sie podobo, jaki majom dziyń, fto wiyncy do abo fto mo lepsze układy w tym zdegenerowanym do szpiku kości PZPN-ie, podobnie bydzie we Kelcach.
Chcemy mieć uczciwy szpil ?? Zaprośmy emertyta Pierluigi Collina inaczy bydzie przekrynt abo we Kelcach , abo w Warszawie, a co je nojsmutniejsze tak funkcjonuje cały kraj !!!

W kożdym bądź razie jo wychodza z założynio, że My tego 3 platzu nigdy niy mieli prawa zrobić ( i niy zrobiymy). My som za uczciwi, a jak powszechnie wiadomo w Polsce to sie niy opłaco !!!

PS.
Oświadczom wszem i w obec, że jak po szpilu z Kelcami bydymy na 3 platzu to publicznie na Rathausplatzu we Ulm wpierdola lacie od moi starki ( swoich mi już brakło) i wciepna to You Tube.
W cuda, Mikołoja, i polsko uczciwość NA SZCZEBLACH JAKIKOLWIEK WŁADZY ( co by sie te miliony uczciwych zwykłych "szaraków" niy obraziło przypadkiym) to jo wierzył dopóki mie stan wojenny niy obudzioł i wroz niy boło teleranka, a to boło ponad 35 roków tymu a może i dali .
Układy w polskim fussballu som , były i bydom !! Spytejcie sie Laguny , jak nie wierzycie.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#3014 Post autor: Kotlet » 12 maja 2010, o 14:32

Lutz pisze:
poki co to przed meczem liczymy tylko na siebie
... to jo wierzył dopóki mie stan wojenny niy obudzioł i wroz niy boło teleranka, a to boło ponad 35 roków tymu a może i dali .
29 :hyhy:

kattowitz
Kontakt:

#3015 Post autor: kattowitz » 12 maja 2010, o 14:46

Tak jak moi przedmówcy chciałbym wierzyć w nasze zwycięstwo w Kielcach i nie patrzeć co zrobi Legia. Ale no właśnie - patrząc na ostatnie 3 szpile jakie rozegraliśmy (Pogoń, Jaga, Amica) mocno w to wątpię. My tu mówimy o tym że sędzia może wypatrzyć przebieg meczu w "białych" rękawiczkach a to nie widząc ręki a to faulu a to spalonego ale np. "sędzia" Siedlecki w meczu z Jagą zrobił coś czego jeszcze w życiu nie widziałem a i podejrzewam że wielu sympatyków tego sportu też - otóż 71 min spotkania w "biały dzień" wydrukował spotkanie nie przejmując się nikim i niczym. Równie dobrze mógł podyktować rzut karny za faul na środku boiska. Mnie już nic nie zdziwi po tym spotkaniu. My jeszcze wierzymy jako kibice ale takiej wiary nasi piłkarze po tych 3 spotkaniach już mieć nie muszą a wręcz może odechcieć im się wszystkiego. Harujesz na treningach przez cały rok, wylewasz hektolitry potu, starasz się jak możesz a przychodzi dzień meczu i ktoś (sędziowie) z uśmiechem na ustach pozbawia cię wszelkich złudzeń że piłka nożna to taki sport gdzie wygrywa lepszy a nie bogatszy.
Mom nadzieja że nasi chopcy pokażą Ślonski charakter i wykrzesają ostatnie siły na ten ostatni szpil. Jak nie to nie będę ich winił bo dali z siebie wszystko dając nam przez cały sezon mnóstwo radości i dumy z tego że jest się Niebieskim a na pewne układy nie mają wpływu i to jest smutne i to deprymuje.

Zablokowany