Letnie transfery
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: hmm
To sie postarej i go wypozyczbarszczu pisze:Chłopaki:
W Wiśle Kraków jest taki młody zawodnik - Rafał Boguski. Znalazł się on na liście transferowej Wisły z wypożyczeniem - może by się tak raz postarać i go wypożyczyć na ten jeden sezon? Myślę, że dużo by to nie kosztowało, a piłkarz bardzo dobry?

- Simone
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebieska rodzinka , ... a taki janoszka gro w rezerwach bo bizak nie czuje sie gorszy i musi siedzievc na ławie, za te podbeskidzie tos sie som przeje....KK pisze:Bizacki prawdopodobnie zostanie w Ruchu. To efekt rozmow pilkarza z trenerem Wlecialowskim. Pozdro
panu z numerem 7 godomy.... R A U S ! ! ! !
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
A potym ZAŚ bydzie nom żol punktów z odpowiednikami Switów, Zagłębi i inkszych Szczakowych. Krzysiu zaliczy kolejny "Śląsk", a my ZAŚ sie na koniec sezonu zaśpiewomy "ekstraklasa za rok nasza" i ze smutkiem stwierdzymy "szkoda że Janoszka poszoł do Dospeli".AdiC pisze:Skoro mógł sie odrodzić Miki to może i Bizacki. Wspomnicie moje słowa!!!!
Na pewno chcę grać, siedzenie na ławce mnie nie interesuje
"Bizacki prawdopodobnie zostanie w Ruchu. To efekt rozmow pilkarza z trenerem Wlecialowskim."
jakoś z tych dwóch cytatów niy umia wyciągnąć optymistycznych wniosków.
OT.
Wszystkim którzy poparli moja osoba podczas banicji - serdeczne dziynki, bardzo duzo to do mie znaczy.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
Zmniejszenie kadry - owszem - ale o Bizaka , Bonka, Rajmana, Kośmickiego.
Nie rozumiem jednak dlaczego chcą wypozyczyć nasze "młode wilczki" a zastapić ich innymi.
Paranoja - zamiast próbować tych naszych modzików ogrywać u nas, to się ich pozbywamy !!!
Moja teoria jest taka - zaczęli się domagać gry no i zadarli z panem M.Ś.
Dlatego trzeba ich wymienić na nowych - przestraszonych "chwały" Mario.
A za rok jak (ktos wyżej napisał) przeczytam na forum - szkoda że wypożyczyli Janoszkę, Markiewicza, Foszmańczyka czy Wawrzyńczoka . Bo nagle sie okaże że chłopaki bez "ciężaru" Śrutwy staną się odkryciami - czego im serdecznie życzę.
Nie rozumiem jednak dlaczego chcą wypozyczyć nasze "młode wilczki" a zastapić ich innymi.
Paranoja - zamiast próbować tych naszych modzików ogrywać u nas, to się ich pozbywamy !!!
Moja teoria jest taka - zaczęli się domagać gry no i zadarli z panem M.Ś.
A za rok jak (ktos wyżej napisał) przeczytam na forum - szkoda że wypożyczyli Janoszkę, Markiewicza, Foszmańczyka czy Wawrzyńczoka . Bo nagle sie okaże że chłopaki bez "ciężaru" Śrutwy staną się odkryciami - czego im serdecznie życzę.
- L_M
- Kontakt:
to porozmawiaj z tymi chlopakami a dowiesz sie, ze ta teoria jest z kosmosuwodorost pisze:Moja teoria jest taka - zaczęli się domagać gry no i zadarli z panem M.Ś.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A dla mnie teorie Gazety W. są wyjęte z forum...nie po raz pierwszy zresztą.
Jak Pater grał w Wiśle to mnie zawsze zdrowo wkurzał, szczególnie tą bramą na 1:1, ja mu osobiście mówię NIE (to już wolę aby na środku pomocy grał Foszmańczyk, który w rundzie wiosennej dostał szansę od Wleciała na 5 minut...absurd, nie oceniajmy go przez pryzmat gry w rezerwach i od razu wypożyczajmy nie wiadomo gdzie..)
Jak Pater grał w Wiśle to mnie zawsze zdrowo wkurzał, szczególnie tą bramą na 1:1, ja mu osobiście mówię NIE (to już wolę aby na środku pomocy grał Foszmańczyk, który w rundzie wiosennej dostał szansę od Wleciała na 5 minut...absurd, nie oceniajmy go przez pryzmat gry w rezerwach i od razu wypożyczajmy nie wiadomo gdzie..)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Śrutwa w 1999 na Legii? Bonk w 1999 w barwach Górnika na Ruchu na 1:0? Pulkowski w 2005 roku ze Zniczem w barażu? Czy oni też cię czasem nie wkurzają? Nie popadajmy w obsesję
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: