PREZENTACJA
-
- Kontakt:
wszyscy wleza bez problemu, a bilety byly ino ze dyrektor powiedzial ze nie ma bo ludzie wracali z powrotem zeby zabrac wieksze ilosci ch** wie dla kogo i po co. banda wiesniakow...slysza jak jeden w kolejce sie pyto drugiego: ciekawe czy dostanie z 5 biletow, jak zobaczyl ze przed nim ktos dostol 6 biletow to on poprosil o 12 :lol: pazernosc ludzka nie ma granic :roll:
Ostatnio zmieniony 1 mar 2007, o 17:29 przez Stona, łącznie zmieniany 1 raz.
za Tobą pójde w ogień, wode..
- Simone
- Kontakt:
i tak tych wejsciowek bedzie z 5 razy za malo wiec zabraknie tak czy tak
Ja wzialem 4 dla dziadka , wujka , kuzyna i dla mnie Jaka pazernosc kto pierwszy ten lepszy Nie my takie zasady wymyslilismy
Druga sprawa jak ktos tym handluje , to zwykly ciuul
Ja wzialem 4 dla dziadka , wujka , kuzyna i dla mnie Jaka pazernosc kto pierwszy ten lepszy Nie my takie zasady wymyslilismy
Druga sprawa jak ktos tym handluje , to zwykly ciuul
Ostatnio zmieniony 1 mar 2007, o 17:36 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ehh ale moze bez takich co ?!....jo tez wziol 5 wejsciówek do siebie, do 3 kumpli kerzy mają robota i 1 kery jest w budzie....winc moze bez epitetów OK ?....fakt faktem ze niekere brali duuzo wejsciowek, ale mom nadzieja ze nikt ich niy bydzie chciol spylac bo to by bylo fest niefair w stosunku do innych i takie osoby powinny dostac porzadne wpier.... tak co by nauczka mieli...pozdRo dla noRmalnych i do zobaczynio we wtoRek 

- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zal skoro inni dostali wiecej biletow nawet po 4 czy 10 to dlaczego ja nie moglm 2 dostac, pi***olisz sie pol godziny w korku do CHORZOWA po to by dostac 1 bilet, a jak kumpel chcial wziasc dla laski to mu gosciu pedzial przyjdziesz bez laski, ku*** zenada takie traktowanie, rozumie po 10 biletow brac to przesada ale zeby 2 nie dostac :? :? :?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zgadzo sie jak zech chciol wziasc do ojca to nie bo tylko jeden bilet mozesz dostac! myslolech ze sie tam wqurwia!!Raul22 pisze:zal skoro inni dostali wiecej biletow nawet po 4 czy 10 to dlaczego ja nie moglm 2 dostac, pi***olisz sie pol godziny w korku do CHORZOWA po to by dostac 1 bilet, a jak kumpel chcial wziasc dla laski to mu gosciu pedzial przyjdziesz bez laski, ku*** zenada takie traktowanie, rozumie po 10 biletow brac to przesada ale zeby 2 nie dostac :? :? :?
-
- Kontakt:
na meczu z Zawiszą też było 7,5 tys. kibiców
Wszyscy i tak wlezą, chociażby ze względów bezpieczeństwa, lepszy kibic spokojny w hali niż niespokojny pseudokibic przed halą.
Zresztą 9 marca wszyscy wejdą na stadion

Wszyscy i tak wlezą, chociażby ze względów bezpieczeństwa, lepszy kibic spokojny w hali niż niespokojny pseudokibic przed halą.
Zresztą 9 marca wszyscy wejdą na stadion
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
co niektorzy pi***ola az w du*** scisko jo bol o 16,15 stola kolejka na 100 ludzi wszyscy dostali i jeszcze zostalo niektorzy chcieli po 5 /6 ale niedostali babki chcialy do siebie i do chopa to przymruzyl tadek oko jo widziol ze maxymalnie dawal po 2 ale duzo chopcow sie nawet niepytalo o wiecej.jak wylazilech to zostalo jakis 100 al na fc mialy jeszcze jakies isc np.mikolow i janow
ps.wejsciwek bylo 2 tysiace dzialacze/karnety i kibice 900
ps.wejsciwek bylo 2 tysiace dzialacze/karnety i kibice 900
-
- Kontakt: