Nie może grać przez jakieś przepisy19HKS20 pisze:Kaj jest Szewczyk?!

Nie może grać przez jakieś przepisy19HKS20 pisze:Kaj jest Szewczyk?!
Pisze że jest to spowodowane przepisami PP19HKS20 pisze:Kaj jest Szewczyk?!
przynajmniej nikt nie będzie zaskoczony...shogi222 pisze:z tego co widze, chlopaki sa przygotowani i gotowi na wp***dol... to samo widza komentatorzy.... ku*** co jest!!!
ze niby przyczajony ukryty Adler, ino mi nie godej ze dajemy im się wyhasać a potem ich Skuter dobijeheli pisze:spokojnie tako taktyka, wciągomy ich, nie kontrujemy nawet, ale jak roz im ciulnemy to od razu nokaut
z Podbeskidziem też mieli z 20 okazji w tym z pięć naprawdę setek i przegrali w lidze 1-0
Dziękuje nie doczytałem.... ciekawe zaś jakie przepisyart82 pisze:Pisze że jest to spowodowane przepisami PP19HKS20 pisze:Kaj jest Szewczyk?!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
lepiej tego nie oglądaj....Pawel pisze:Ma ktoś linka do działającej relacji ?
nie moga napisać kto, bo by go w drugiej połowie podwajali, potrajali czy co tam więcej, ale bedzie dobrze, udało się to co nie udało się z Legią, przetrwać początek, teraz jeszcze nerwowe będzie pierwsze 10 minut drugiej połowy, Lech z każdą minutą będzie słabnąć, zresztą już pod koniec drugiej połowy mieli my dwie trzy bardzo dobre sytuacje, może jeszcze nie setki, ale i na to przyjdzie czas.viperR pisze:ze niby przyczajony ukryty Adler, ino mi nie godej ze dajemy im się wyhasać a potem ich Skuter dobijeheli pisze:spokojnie tako taktyka, wciągomy ich, nie kontrujemy nawet, ale jak roz im ciulnemy to od razu nokaut
z Podbeskidziem też mieli z 20 okazji w tym z pięć naprawdę setek i przegrali w lidze 1-0
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Ejsi87, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC i 87 gości