Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#301 Post autor: Scypion » 18 lut 2004, o 17:34

dokladnie , mosór z dobrej strony poazuje sie w sparingach robi sobie gnoj reklame a potem nas zalatwi jak ten zadylak , trzeba by malpie wladowac przynajmniej koszta przygotowan , prania koszulek itp.

Majkel

#302 Post autor: Majkel » 18 lut 2004, o 17:43

Najśmieszniejsze jest to że w innych klubach GWIAZDY takie jak Mosór czy Błażejewski mają zarezerwowane miejsca siedzące w czasie meczów obok swoich trenerów, albo rozgrzewają się za bramkami, od czasu do czasu podając bal bramkarzowi ;). Unos wokół tych SUPERGWIAZD robi się tyle szumu...wstyd :oops: .
Ostatnio zmieniony 18 lut 2004, o 22:40 przez Majkel, łącznie zmieniany 1 raz.

kijo

#303 Post autor: kijo » 18 lut 2004, o 21:24

czeka wiee jak bedzie kadra :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Gość

#304 Post autor: Gość » 18 lut 2004, o 23:32

Skoro mosór do tej pory nie podpisał kontrkatu, to poprostu niech spier.... Kurde, ile mozna zwlekać z podjęciem decyzji.
Przecież niedawno zwolennicy "talentu" tego pana byli gotowi się kłócić jaki to on potrzebny itd. a teraz nagle takie posty??? Jak to przecież tylko supergwiazda mosór, plujący na Ruch nas zbawi. :evil:
PS.To nie jest do Ciebie Konrad bo o ile pamiętam za bardzo nie brałeś udziału w tej dyskusji, ale do osób które jak myślę zmienia zdanie co do tego człowieka...szkoda,że tak późno.
PS2.Kijo ty należysz do NU, że używasz emblematu??

krempy1

#305 Post autor: krempy1 » 18 lut 2004, o 23:50

Wyborcza napisała
Ruch Chorzów wystawił dwóch najlepszych piłkarzy na listę transferową. Jerzy Wyrobek, szkoleniowiec "niebieskich", nie wierzy, że znajdą się na nich chętni.

Ruch zmierzył się wczoraj z czwartoligowym Rakowem Częstochowa na bocznym boisku Skałki Świętochłowice. - Dziękujemy gospodarzom za świetne przygotowanie obiektu. Na stadionie Ruchu ten mecz by się nie odbył - mówił trener Wyrobek.

Chorzowianie byli zespołem lepszym tylko w pierwszej połowie. Mimo przewagi i tak schodzili na przerwę przegrani. W pierwszych 45 minutach karnego nie wykorzystał Artur Błażejewski, zawodnik Pogoni Szczecin, który jest w Chorzowie na testach. - Chciałbym, żeby został. To utalentowany zawodnik - mówił Wyrobek. Sprawa jego transferu jednak się komplikuje, ponieważ Błażejewski ma ważny kontrakt z Pogonią.

Nowym piłkarzem Ruchu będzie za to Piotr Mosór. Piłkarz ma dziś podpisać kontrakt. - Szanse, że tak się stanie, oceniam na 99 proc. - mówił Mirosław Jaworski, odpowiedzialny w chorzowskim klubie za transfery.

W dalszym ciągu testowany będzie Łukasz Jeleń, 23-letni napastnik Victorii Jaworzno.

Wczoraj na listę transferową zostali za to wystawieni Marcin Malinowski i Edward Cecot. Obu piłkarzom latem kończą się kontrakty, trudno więc przypuszczać, żeby już teraz ktoś ich wykupił z Ruchu. - Rozesłaliśmy faksy do wszystkich klubów pierwszej i drugiej ligi. W ofercie nie ma ceny. Jeżeli będą chętni, przystąpimy do rozmów - tłumaczył Jaworski. - Nie wierzę, że odejdą. Chętni na nich na pewno są, ale nie do płacenia - mówił Wyrobek.

- To się jeszcze zobaczy - uśmiechał się tajemniczo Cecot. - W Ruchu źle się dzieje i ten balon w końcu pęknie. Płacą nam tyle, że nawet na sznur nas nie stać - dodał. Podobno ostatnio piłkarze dostali po 600 zł.

W spotkaniu z Rakowem nie zagrali kontuzjowani Mariusz Śrutwa (uraz kolana) i Piotr Pierścionek (uraz szyi). Zamiast do Macedonii Ruch prawdopodobnie wyjedzie na zgrupowanie do Ustronia.

Ciekawe co jeszcze się stanie, bo jak oni odejdą to odrazu możemy zacząć kompletować zespół na trzecią lige.

Marik
Kontakt:

#306 Post autor: Marik » 19 lut 2004, o 07:00

A ja mysle, że po takiej wypowiedzi Cecot nie powinien juz się pokazaywać na Cichej. A jak go k..wa nie stać to ja mu ten sznur kupie.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#307 Post autor: Konrad » 19 lut 2004, o 07:11

Bart - chyba trochę mnie nie zrozumiałeś:) Niby nie brałem udziału w dyskusji, ale byłem zwolennikiem jego ponownego przyjścia do Ruchu. Dalej uważam,że gdyby się zdecydował na grę w Ruchu (pomimo, że zawsze był i będzie dla mnie gnojem), to byłby wzmocnieniem naszej linii defensywnej. W poprzednim poście chciałem tylko powiedzieć,że skoro jeszcze się palant nie zdecydował to krzyżyk na drogę...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Robson
Kontakt:

#308 Post autor: Robson » 19 lut 2004, o 08:30

Marik pisze:A ja mysle, że po takiej wypowiedzi Cecot nie powinien juz się pokazaywać na Cichej. A jak go k..wa nie stać to ja mu ten sznur kupie.
Ale za co ?? Za godanie prawdy ??

Wg mnie chop mo racja !!

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#309 Post autor: Wilus » 19 lut 2004, o 09:15

Dorsi pisze:
Marik pisze:A ja mysle, że po takiej wypowiedzi Cecot nie powinien juz się pokazaywać na Cichej. A jak go k..wa nie stać to ja mu ten sznur kupie.
Ale za co ?? Za godanie prawdy ??

Wg mnie chop mo racja !!

Dorsi, to ze w Ruchu jest zle to wszyscy juz wiedza. problem jest w tym, ze jak czytom te wypowiedzi Cecota to tak jakbym pomiedzy linikami znalazl info, ze jak nie odejde i bede gral to i tak bede lecial w ch*** i nie bedziecie miec ze mnie pozytku. Tak ja to odbieram. Przypomnij se co godol Malina, ze chce odejsc, ale jak nic z tego nie wyjdzie to do czerwca bedzie sie staral utrzymac lige dla Ruchu. sa w podobnej sytuacji a jaki odbior wypowiedzi jednego a jaki drugiego. IMO jak Cecotowi jest tak bardzo zle to nie trzymajmy go na sile, bo bedzie to 5 kolumna.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#310 Post autor: Slawko » 19 lut 2004, o 10:35

Czym czesciej czytam takie artykuly jak ten w wyborczej, tym wieksze zaczynam miec watpliwosci czy ruch sie wogole utrzyma w 2 lidze :evil:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Jr

#311 Post autor: Jr » 19 lut 2004, o 10:38

dla mnie takie gadanie to tylko po to zeby zrobiić szum w okół swojej osoby jak nie chce grac to niech wymysli se kontuzja i da se spokój a takich grajków to nikt nie potrxebuje

Gość

#312 Post autor: Gość » 19 lut 2004, o 11:37

Mosór musi odejść! 8)

Marik
Kontakt:

#313 Post autor: Marik » 19 lut 2004, o 12:42

Wilus sam bym tego lepiej nie ujął. Jak to mówią "nie sra się do swojego gniazda".
A przed PZPN - em to jakoś nie udało im sie rozwiązać kontraktów z winy klubu.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#314 Post autor: Slawko » 19 lut 2004, o 13:34

Co do mosora, to wydaje mi sie ta dyskusja czy przejdzie, czy nie, jest niepotrzebna, bo on raczej i tak nie zagra w Ruchu. Nie wierze ze chcialby sie pakowac do klubu w ktorym by nie dostawal kasy, w ktorym mialby przeciwko sobie wiekszosc kibicow, i ktory nie ma szans na awans do I ligi.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

AndRe
Kontakt:

#315 Post autor: AndRe » 19 lut 2004, o 13:43

Slawko pisze:Co do mosora, to wydaje mi sie ta dyskusja czy przejdzie, czy nie, jest niepotrzebna, bo on raczej i tak nie zagra w Ruchu. Nie wierze ze chcialby sie pakowac do klubu w ktorym by nie dostawal kasy, w ktorym mialby przeciwko sobie wiekszosc kibicow, i ktory nie ma szans na awans do I ligi.
Akurat jesli chodzi o argument "mialby przeciwko sobie wiekszosc kibicow" raczej jest nietrafiony.Mosor nalezy do tego rodzaju czlowieka ze ty nie niego plujesz a on mowi ze deszcz leci.W zyciu nie widzialem bardziej gburowatego buraka niz on.(no moze jeszcze Hajto i Iwan)

Druga kwestia poruszana tu na forum to jego rozrywkowe podejscie do wszystkiego.(ogolnie rzecz biorac lubi mieszac w szatni)

Jak patrze na Mirka Mosora i Piotra Mosora to nie moge uwierzyc ze sa oni bracmi
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

ODPOWIEDZ