10.08.08 Godz.19:00 Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 0:0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
hydroxy
Kontakt:

#301 Post autor: hydroxy » 12 sie 2008, o 23:32

imija pisze:a wiecie wiela z tych 14 majstrow mieli Hajduki
A ty wiysz jak mioł na imie i skąd pochodzi Zbyszko z Bogdańca ;)
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

imija
Kontakt:

#302 Post autor: imija » 12 sie 2008, o 23:32

hydroxy pisze:
imija pisze:bo huta i gruba kupieła-hehehe

Kochom take siyroty po PRLu. :hyhy:

A że gruba kupiyła niy jednego.... majstra (sztandarowy ekipie ministerstwa pana generała z WRONy - Czesława Piotrowskego) to my wiymy i bez ciebie. :hyhy:
Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal

ENDZA
Kontakt:

#303 Post autor: ENDZA » 12 sie 2008, o 23:38

synek mm 65 lot a w 57 to komu Cieslik 2 bramy na Slonskim ciulnoł?wysz coś o tym?to poczytej na necie jelopie[/quote]

Po pierwsze jelopa to sie wsrod wnukow poszukej
Po drugie to lazisz na mecze 40 lot a to ni jak nie wylazi 1959 r kiedy Cieslik konczyl kariera I nie ucz mnie historii mojego klubu bo tez dobrze pamietom kto nam zagol marsz pogrzebowy jak my lecieli z ligi , kto sam pernamentnie przyjezdzol na niebiesko kto nos ostatnio spuscil do drugiej ligi ale dobrze jest ino pamietac jak sie dostalo za darmo z gruby bilet i krupnioka na festynie przed meczem

hydroxy
Kontakt:

#304 Post autor: hydroxy » 12 sie 2008, o 23:42

imija pisze:Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal
A ciebie sie "dziadku z gruby" zdowo, żeś jest łostatni co PRL pamiynto. Rozczaruja cie, niy je ześ. Tyla, że nikerym socjalizm i ministerstwo górnictwa, niy sprało móźgu tak jak tobie i twoim kamratom z AdolfHitler arena na RUSwelta.
I nikerzy w odróźniyniu łod ciebie pieszczochu socjalizmu, wcale sie komuny niy chwolą, bo sami na siebie umiom zarobić, bez wycionganio łapy po cudze. No ale wy tam w Zobrzu cała "lygynda" na cudzym zbudowaliście :P
"sezon sie już zaczoł ?"

imija
Kontakt:

#305 Post autor: imija » 12 sie 2008, o 23:42

ENDZA pisze:synek mm 65 lot a w 57 to komu Cieslik 2 bramy na Slonskim ciulnoł?wysz coś o tym?to poczytej na necie jelopie
Po pierwsze jelopa to sie wsrod wnukow poszukej
Po drugie to lazisz na mecze 40 lot a to ni jak nie wylazi 1959 r kiedy Cieslik konczyl kariera I nie ucz mnie historii mojego klubu bo tez dobrze pamietom kto nam zagol marsz pogrzebowy jak my lecieli z ligi , kto sam pernamentnie przyjezdzol na niebiesko kto nos ostatnio spuscil do drugiej ligi ale dobrze jest ino pamietac jak sie dostalo za darmo z gruby bilet i krupnioka na festynie przed meczem[/quote]
synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol i do tego krupniola abo zymloka-wiysz co to jest?takie czasy były i na mecze sie chodzielo z ojcym a teraz strach bo palanty z siekierami lotaja!a pamietosz?no chyba nie bo mody ciulik z ciebie-wiela Gornik na slonskim dostol jak na majstra szol?

BlueMarek
Kontakt:

#306 Post autor: BlueMarek » 12 sie 2008, o 23:43

Jo se pobył w prlu stoł se wkolyjce za kawom na komunia i niych mi pan panie 65 lot niy godo że chopcy teroz coś niy tyn tego bo teroz chopcy za Ruch tak samo jak kiedyś poszli by w łogiyń i do nos Ruch jest na 1 miejscu.Z moi strony tyla i dziynkujymy szczewom za wspaniało gościna na ruswelta zakrapiano Wódkom z kaszy i zagrycha krupniokiym.
PROSZA ADMINA O ZAMKNIYŃCIE TYMATU BO MY ŻYJYMY JUŻ KOLEJNYM MECZYM A NIE MINI DERBAMI ZE SZCZEWAMI.

imija
Kontakt:

#307 Post autor: imija » 12 sie 2008, o 23:45

hydroxy pisze:
imija pisze:Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal
A ciebie sie "dziadku z gruby" zdowo, żeś jest łostatni co PRL pamiynto. Rozczaruja cie, niy je ześ. Tyla, że nikerym socjalizm i ministerstwo górnictwa, niy sprało móźgu tak jak tobie i twoim kamratom z AdolfHitler arena na RUSwelta.
I nikerzy w odróźniyniu łod ciebie pieszczochu socjalizmu, wcale sie komuny niy chwolą, bo sami na siebie umiom zarobić, bez wycionganio łapy po cudze. No ale wy tam w Zobrzu cała "lygynda" na cudzym zbudowaliście :P
no ja synek tak my w tym chorzowie za***rdalali ze my ta huta polozyli i ni ma

hydroxy
Kontakt:

#308 Post autor: hydroxy » 12 sie 2008, o 23:55

imija pisze: synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol
Przed wojną to moja omama z Gleiwitz prawie że łod samego Hitlera wozek do bajtla dostała, a po wojnie moja oma dostowała pakety z UNRAy i deka z czerwonego krziża. Ale krupnioka niy dostała, bo komunistów a szczególnie tych ze Zobrzo niy trowiyła ;)
"sezon sie już zaczoł ?"

imija
Kontakt:

#309 Post autor: imija » 12 sie 2008, o 23:57

hydroxy pisze:
imija pisze: synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol
Przed wojną to moja omama z Gleiwitz prawie że łod samego Hitlera wozek do bajtla dostała, a po wojnie moja oma dostowała pakety z UNRAy i deka z czerwonego krziża. Ale krupnioka niy dostała, bo komunistów a szczególnie tych ze Zobrzo niy trowiyła ;)
no synki-argumentow wom brakuje i tyle to potem ciepiecie miesem
ps.mnie nigdy nie przeszkodzalo ogladac Gornika z Roma-fajne szpile i tyla.ps.nie ma co zadroscic

hydroxy
Kontakt:

#310 Post autor: hydroxy » 13 sie 2008, o 00:04

imija pisze:i tyle to potem ciepiecie miesem
a mynsiyn jest ta UNRA czy czerwony krziż. BO omama, jakbyś niy wiedzioł, to po naszymu - prababcia, a niy żodno lafirynda czy inkszo obelga ;)
Gornika z Roma
No ! Roma tyż moja Oma miała i nawet wisiała tam tako deczka z wyszytym górnikym (dołowym) i frelką
"sezon sie już zaczoł ?"

lazio
Kontakt:

#311 Post autor: lazio » 13 sie 2008, o 00:07

imija - dostoles koukastlom bez leb? zapomientej RUCH rządzi na Górnym Ślonzku a zobrze na kolana

ENDZA
Kontakt:

#312 Post autor: ENDZA » 13 sie 2008, o 00:52

imija napisał/a:

synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol i do tego krupniola abo zymloka

:rotfl: :rotfl: :rotfl: I tak wom zostalo

Zablokowany