Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
hydroxy
-
Kontakt:
imija pisze:a wiecie wiela z tych 14 majstrow mieli Hajduki
A ty wiysz jak mioł na imie i skąd pochodzi Zbyszko z Bogdańca

"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
imija
-
Kontakt:
hydroxy pisze:imija pisze:bo huta i gruba kupieła-hehehe
Kochom take siyroty po PRLu.
A że gruba kupiyła niy jednego.... majstra (sztandarowy ekipie ministerstwa pana generała z WRONy - Czesława Piotrowskego) to my wiymy i bez ciebie.

Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal
-
ENDZA
-
Kontakt:
synek mm 65 lot a w 57 to komu Cieslik 2 bramy na Slonskim ciulnoł?wysz coś o tym?to poczytej na necie jelopie[/quote]
Po pierwsze jelopa to sie wsrod wnukow poszukej
Po drugie to lazisz na mecze 40 lot a to ni jak nie wylazi 1959 r kiedy Cieslik konczyl kariera I nie ucz mnie historii mojego klubu bo tez dobrze pamietom kto nam zagol marsz pogrzebowy jak my lecieli z ligi , kto sam pernamentnie przyjezdzol na niebiesko kto nos ostatnio spuscil do drugiej ligi ale dobrze jest ino pamietac jak sie dostalo za darmo z gruby bilet i krupnioka na festynie przed meczem
-
hydroxy
-
Kontakt:
imija pisze:Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal
A ciebie sie "dziadku z gruby" zdowo, żeś jest łostatni co PRL pamiynto. Rozczaruja cie, niy je ześ. Tyla, że nikerym socjalizm i ministerstwo górnictwa, niy sprało móźgu tak jak tobie i twoim kamratom z AdolfHitler arena na RUSwelta.
I nikerzy w odróźniyniu łod ciebie pieszczochu socjalizmu, wcale sie komuny niy chwolą, bo sami na siebie umiom zarobić, bez wycionganio łapy po cudze. No ale wy tam w Zobrzu cała "lygynda" na cudzym zbudowaliście

"sezon sie już zaczoł ?"
-
imija
-
Kontakt:
ENDZA pisze:synek mm 65 lot a w 57 to komu Cieslik 2 bramy na Slonskim ciulnoł?wysz coś o tym?to poczytej na necie jelopie
Po pierwsze jelopa to sie wsrod wnukow poszukej
Po drugie to lazisz na mecze 40 lot a to ni jak nie wylazi 1959 r kiedy Cieslik konczyl kariera I nie ucz mnie historii mojego klubu bo tez dobrze pamietom kto nam zagol marsz pogrzebowy jak my lecieli z ligi , kto sam pernamentnie przyjezdzol na niebiesko kto nos ostatnio spuscil do drugiej ligi ale dobrze jest ino pamietac jak sie dostalo za darmo z gruby bilet i krupnioka na festynie przed meczem[/quote]
synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol i do tego krupniola abo zymloka-wiysz co to jest?takie czasy były i na mecze sie chodzielo z ojcym a teraz strach bo palanty z siekierami lotaja!a pamietosz?no chyba nie bo mody ciulik z ciebie-wiela Gornik na slonskim dostol jak na majstra szol?
-
BlueMarek
-
Kontakt:
Jo se pobył w prlu stoł se wkolyjce za kawom na komunia i niych mi pan panie 65 lot niy godo że chopcy teroz coś niy tyn tego bo teroz chopcy za Ruch tak samo jak kiedyś poszli by w łogiyń i do nos Ruch jest na 1 miejscu.Z moi strony tyla i dziynkujymy szczewom za wspaniało gościna na ruswelta zakrapiano Wódkom z kaszy i zagrycha krupniokiym.
PROSZA ADMINA O ZAMKNIYŃCIE TYMATU BO MY ŻYJYMY JUŻ KOLEJNYM MECZYM A NIE MINI DERBAMI ZE SZCZEWAMI.
-
imija
-
Kontakt:
hydroxy pisze:imija pisze:Kochom take siyroty po PRLu.-synki trocha by wom sie przydało pobyc w tym prlu!!!!to bys zycio liznol a nie ino na ojca potrzol co by kasy sypnal
A ciebie sie "dziadku z gruby" zdowo, żeś jest łostatni co PRL pamiynto. Rozczaruja cie, niy je ześ. Tyla, że nikerym socjalizm i ministerstwo górnictwa, niy sprało móźgu tak jak tobie i twoim kamratom z AdolfHitler arena na RUSwelta.
I nikerzy w odróźniyniu łod ciebie pieszczochu socjalizmu, wcale sie komuny niy chwolą, bo sami na siebie umiom zarobić, bez wycionganio łapy po cudze. No ale wy tam w Zobrzu cała "lygynda" na cudzym zbudowaliście

no ja synek tak my w tym chorzowie za***rdalali ze my ta huta polozyli i ni ma
-
hydroxy
-
Kontakt:
imija pisze:
synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol
Przed wojną to moja omama z Gleiwitz prawie że łod samego Hitlera wozek do bajtla dostała, a po wojnie moja oma dostowała pakety z UNRAy i deka z czerwonego krziża. Ale krupnioka niy dostała, bo komunistów a szczególnie tych ze Zobrzo niy trowiyła

"sezon sie już zaczoł ?"
-
imija
-
Kontakt:
hydroxy pisze:imija pisze:
synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol
Przed wojną to moja omama z Gleiwitz prawie że łod samego Hitlera wozek do bajtla dostała, a po wojnie moja oma dostowała pakety z UNRAy i deka z czerwonego krziża. Ale krupnioka niy dostała, bo komunistów a szczególnie tych ze Zobrzo niy trowiyła

no synki-argumentow wom brakuje i tyle to potem ciepiecie miesem
ps.mnie nigdy nie przeszkodzalo ogladac Gornika z Roma-fajne szpile i tyla.ps.nie ma co zadroscic
-
hydroxy
-
Kontakt:
imija pisze:i tyle to potem ciepiecie miesem
a mynsiyn jest ta UNRA czy czerwony krziż. BO omama, jakbyś niy wiedzioł, to po naszymu - prababcia, a niy żodno lafirynda czy inkszo obelga
Gornika z Roma
No ! Roma tyż moja Oma miała i nawet wisiała tam tako deczka z wyszytym górnikym (dołowym) i frelką
"sezon sie już zaczoł ?"
-
lazio
-
Kontakt:
imija - dostoles koukastlom bez leb? zapomientej RUCH rządzi na Górnym Ślonzku a zobrze na kolana
-
ENDZA
-
Kontakt:
imija napisał/a:
synek o krupniokach nie godej bo moj ojciej bilety w hucie dostowol i do tego krupniola abo zymloka

I tak wom zostalo
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Mavo1920 i 52 gości