właśnie u nich konto założyłem

:lol: to raczej tajemnica umowyjaruch pisze:Fajnie !!
warto było by jeszcze wiedzieć wiela procentowo z każdej transakcji dostanie Ruch.
0,00001 %abo 0,5% jest to istotne !
Bo nom sie to poprostu należysimonsays pisze:A dlaczego zakladasz, ze to Ruch dostaje wiecej ?gerhat pisze::lol: to raczej tajemnica umowyjaruch pisze:Fajnie !!
warto było by jeszcze wiedzieć wiela procentowo z każdej transakcji dostanie Ruch.
Dominet negcojuje te karty z wieloma klubami, jezlei poda ile płaci Ruchowi to zaeraz kluby pierwszoligowe lub te z wyższą frekwencja beda chciały więcej
Większy procent jest Nasz ! bo większy Nam sie należy !Sza19R20lin pisze:Bo nom sie to poprostu należysimonsays pisze:A dlaczego zakladasz, ze to Ruch dostaje wiecej ?gerhat pisze::lol: to raczej tajemnica umowyjaruch pisze:Fajnie !!
Dominet negcojuje te karty z wieloma klubami, jezlei poda ile płaci Ruchowi to zaeraz kluby pierwszoligowe lub te z wyższą frekwencja beda chciały więcej
Niestety, zmuszony jestem zrezygnować z tej formy wspierania klubu. Dominet Bank okazał się firmą niewiarygodną. W piątek wypełniłem wniosek o kartę kredytową, a dziś zadzowniła do mnie pani z banku z informacją, że do dalszej weryfikacji muszę dostarczyć zaświadczenie o dochodach z obu miejsc pracy. Dodam, że jednym z moich pracodawców jest instytucja państwowa, w której płace mieszczą się w określonych dla całej Polski widełkach. Wypisując wniosek przedstawiłem dokument, który stwierdza, że jestem pracownikiem tej firmy.gregor pisze:Jednocześnie informujemy, że dokumenty o które poprosimy podczas składania wniosku w przypadku limitu w kwocie do 5.000 zł (zakładając, że źródłem uzyskiwanych dochodów jest np. umowa o pracę) to:
- dowód osobisty,
- drugiego dokumentu tożsamości ze zdjęciem,
- oraz książeczki wojskowej- jeżeli nie ma Pan ukończonych 28 lat.
Karlus z Katowic pisze:Niestety, zmuszony jestem zrezygnować z tej formy wspierania klubu. Dominet Bank okazał się firmą niewiarygodną. W piątek wypełniłem wniosek o kartę kredytową, a dziś zadzowniła do mnie pani z banku z informacją, że do dalszej weryfikacji muszę dostarczyć zaświadczenie o dochodach z obu miejsc pracy. Dodam, że jednym z moich pracodawców jest instytucja państwowa, w której płace mieszczą się w określonych dla całej Polski widełkach. Wypisując wniosek przedstawiłem dokument, który stwierdza, że jestem pracownikiem tej firmy.gregor pisze:Jednocześnie informujemy, że dokumenty o które poprosimy podczas składania wniosku w przypadku limitu w kwocie do 5.000 zł (zakładając, że źródłem uzyskiwanych dochodów jest np. umowa o pracę) to:
- dowód osobisty,
- drugiego dokumentu tożsamości ze zdjęciem,
- oraz książeczki wojskowej- jeżeli nie ma Pan ukończonych 28 lat.
Gdyby w ofercie Dominet Banku zastrzeżono, że składając wniosek należy załączyć zaświadczenie o dochodach, nie miałbym pretensji. Jednak w sytuacji, w której mam zostać poddany jakiejś "dalszej weryfikacji", olewam to. Interesy z bankiem, który okazuje brak elementarnego zaufania potencjalnemu klientowi, nie wchodzą w grę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], OLSZA, Radvan138, Wilus i 67 gości