CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: RadiatoR » 21 lis 2006, o 23:26

A slyszal ktos o stronie http://www.stepuptoamillion.com/ Nie chce robic jej reklamy tylko pokazac o co w niej chodzi.

Koles po kolei sprzedaje banery na stronie od namniejszego do najwiekszego (pierwszy za funta, ostatni - najwiekszy za milion funtow).

Mimo ze jestem przeciwny malpowaniu pomyslow innych to moze poza cegielkami zrobic cos takiego? Stronka np. "NowyStadionRuchu.pl", na niej napis: "Do zbudowania tego stadionu przyczynili sie:" i w zaleznosci od wplaconych kwot osobom prywatnym wpisywac ich dane(imie i nazwisko, nick czy cos) i im wiecej ktos wplaci tym wieksza czcionka, a firmom z kolei umieszczac banery(tez proporcjonalne wielkosci do kwot).

To tylko taki moj maly pomysl, moze dobry, moze zly, nie wiem.

Generalnie od poczatku jestem dosc sceptycznie do tego nastawiony, ale moze przy odpowiednim naglosnieniu sprawy jakis odzew by byl...
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

TomiBlue

Kasa na Nowy Stadion...

#32 Post autor: TomiBlue » 22 lis 2006, o 01:36

Moze by tak poprosić naszych przyjacieli z Madrytu zeby na ktoryms meczu ktos pochodził z jakas wieksza puszką i pozbierał coś kasy. Pewnie tez by sie cos uzbierało...

jakis nr konta na ktory by szlo wlywac kasa na nowy stadion tez by sie przydol bo jo znom pełno osob co by chetnie sie dorzucilo kasy do nowego stadionu...

TomiBlue

#33 Post autor: TomiBlue » 22 lis 2006, o 01:38

PS: Tak samo w Łodzi, Toruniu itd...

pozdRo

lojo
Kontakt:

#34 Post autor: lojo » 22 lis 2006, o 17:13

zeby prosić o pomoc w madyrcie czeba napisać na forum i znać język powodzenia raczej nierealne
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

cototorca?

#35 Post autor: cototorca? » 22 lis 2006, o 17:30

inne kluby mają swoje potrzeby... sami muszą zbierac na ultras itd. wiec nie liczylbych na pomoc, mom nadzieja ze cos wyniknie z tego spotkania

Agnieszka
Kontakt:

#36 Post autor: Agnieszka » 23 lis 2006, o 13:58

to spotkanie jest pewne?
Pieka(R)y Śląskie....jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Ruch Chorzów gra..

fuhr
Kontakt:

Re: Kasa na Nowy Stadion...

#37 Post autor: fuhr » 23 lis 2006, o 14:08

TomiBlue pisze:Moze by tak poprosić naszych przyjacieli z Madrytu zeby na ktoryms meczu ktos pochodził z jakas wieksza puszką i pozbierał coś kasy. Pewnie tez by sie cos uzbierało...

jakis nr konta na ktory by szlo wlywac kasa na nowy stadion tez by sie przydol bo jo znom pełno osob co by chetnie sie dorzucilo kasy do nowego stadionu...

:lol: :?

ile zbiora ? proponuje zajzec ile kasy zebralo NU przez caly sezon
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

lojo
Kontakt:

#38 Post autor: lojo » 23 lis 2006, o 19:41

i co na tym spotkaniu było som już jakies info ?
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

lojo
Kontakt:

#39 Post autor: lojo » 23 lis 2006, o 20:11

Ale jak bilety pudom w góra to ta kasa ale na STADION

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: MkF » 23 lis 2006, o 20:40

'PYJTER' pisze:A najważniejsze info bilety pójdą w górę i pod tym podpisuję się obiema rękami !!!
dobrze nei doszlyszalem..podwyzka od wiosny ? czy dopiero w Orange podwyzka biletow ?

lojo
Kontakt:

#41 Post autor: lojo » 23 lis 2006, o 20:41

Pyjter zawsze jakoś kasa + jakieś licytacje duperele i bydzie każdy pomys je dobry oprucz pomysłów kopela

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#42 Post autor: Neo » 23 lis 2006, o 20:42

'PYJTER' pisze:Po krótce było może nos z 30 raczej nie będę się rozpisywał co było na spotkaniu bo nie uważam bym miał do tego prawo ale generalnie do tygodnia będziemy wiedzieli jaką formę i ramy przyjmnie "funadacja" na rzecz budowy nowego stadionu.

A najważniejsze info bilety pójdą w górę i pod tym podpisuję się obiema rękami !!!

P.S. A kaj sie stracił ten gostek z PO?? Co on drugo kampania robi bo właściwie to nic nie powiedzioł... a może nie dali mu dojść do słowa jakoś tak mi znikł jak Klimek wlozł...
Nigdzie nie poszedł. Siedział cicho cały czas, przy drugim stoliku. Ciekawy jestem czy się pojawi na kolejnym spotkaniu i czy nam pomoże.

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: bluemario » 23 lis 2006, o 20:47

lojo pisze:Ale jak bilety pudom w góra to ta kasa ale na STADION
a chcesz zeby zawodnicy pozostali w klubie, chcesz zeby grali o awans, chcesz zeby ptaszysko odwalilo sie od naszego klubu ktory sie upomina o kase A tak pozatym kiedys musialo to nastapic ja tylko powiem tyle Hutnik Krakow gra w 3 lidze a bilety za 15 zl a u nos po 10 zl u mnie tez ciezko z kasa ale cos trzeba sobie odmowic

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: spyru » 23 lis 2006, o 20:52

Są osoby które wiedziały o podwyżce cen biletów. Mam nadzieje Pyjter że zostałeś upoważniony do tego żeby tą informacje oficjalnie przekazać. Ja cały czas mam nadzieje że do tego nie dojdzie, bo klub sie na tym przejedzie.
A coś konkretnego w sprawach stadionu ustaliliście?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#45 Post autor: bluemario » 23 lis 2006, o 21:02

spyru

jest taki temat karnet jedna osoba wypowiedziala ze na wszystko przyjdzie pora to juz dalo do myslenia co sie za tym kryje ale to tylko moje domysly czego mozna sie spodziewac

ODPOWIEDZ