Urodziny P. Mariusza Klimka !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto lat no myśla że my kibice nie liczni ale wieRni panu zRobili my pozytywno niespodzianka nie nasłabszym dopingiem jak na tako ilość a i że pRezent od dRużyny czyli skRomne 6:0 panu sie podobało:)
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
-
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim znajomym, przyjaciołom, drużynie i kibicom za spotkanie 19 września br, przy ul. Cichej, podczas meczu o Puchar Polski „Ruch” Chorzów S.S.A. – „Polonia” Warszawa. Tego dnia w przeddzień moich urodzin otrzymałem od drużyny najlepszy prezent w postaci tak pięknego wyniku. Kibice zaś uraczyli mnie tak wysoką frekwencją, mimo bardzo złych warunków atmosferycznych.
Dziękuje, że byliście właśnie tego dnia. Czułem wielkie wzruszenie słysząc tradycyjne „Sto lat”. Dziękuję.
Z okazji mego jubileuszu życzę sobie zawsze tak widowiskowej gry naszej ukochanej drużyny, sukcesów w Pucharze Polski i jeszcze w tym sezonie powrotu do ekstraklasy.
Raz jeszcze wszystkim za wyrazy wdzięczności i pamięć bardzo dziękuję.
Ze sportowym pozdrowieniem
Mariusz Klimek
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to do pana Klimka żech już życzenia pisoł a tera do Sokoła wszystkiego nibieskiego:D
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie