1000 zł od ZARZĄDU !!!
-
- Kontakt:
dla mnie poprostu kibic który działa na szkode klubowi, swojemu ukochanemu klubowi, nie jest kibicemViro pisze:arcio z calym szacunkiem nie nazywa sie kibica ruchu 'debilem'
smutne ale prawdziwe
kazdy ma swoje nerwy ale tzreba sie hamować
pluć na działacza i mu sie śmiać w twarz?? to też kibic?
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Działacze doskonale wiedza że jesteśmy po tej samej stronie i cieszy to ze pomimo tego drobnego incydenciku zdecydowali sie na taki krok, niektóry klub jeszce za kare podniósłby ceny biletów (meczu z Miedzią nie licze bo wiadomo mniejsza ilość ludzi i jednorazowa podwyżka była jak najbardziej uzasadniona) a tu prosze - taki gest. Teraz doskonale widac że wszystkim zalezy na atmosferze na Ruchu. I jak tu nie widzieć już Ruchu w OE?

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- wolfik
- Kontakt:
Bardzo fajny gest. Od poczatku sezonu wszyscy odwalamy kawal dobrej roboty, dzialacze, kibice, pilkarze, czasem, zdarzaja sie wpadki dzialaczom zbyt mala ilosc otwartych kas i bramek w pierwszym meczu nam ten incydent w meczu z KSZO, pilkarzom szpil w Sosnowcu, ale szybko sie wszyscy rehabilituja jedziemy na jednym wozku i co najwazniejsze jedziemy do przodu.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
wielkie dzieki
ja jako kibic ruch dziekuje za przekazana kase mysle ze grupa nuclear dobrze zagospodaruje kasa o to jestem pewien. teraz wszystko zalezy od nas kibiców by na kazdym meczu był komplet a doping przez 90 minut taki pozadny na cały slask.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: