1000 zł od ZARZĄDU !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dudi

#31 Post autor: Dudi » 18 wrz 2006, o 21:35

No kur... jak zech długo jest kibicem Ruchu to zech takiego gestu nie słyszoł. Mega brawa i bego doping na meczach... tylko szkoda ze mnie kur... jutro nie będzie (szkoła:()

Gucio1920

#32 Post autor: Gucio1920 » 18 wrz 2006, o 22:26

Szykuje sie jeden z lepszych szpili a jo musza isc na kurs kto to wymyslil szpile we wtorek specjalnie kurs wziolem we wtorki i czwartki i h.. Dopingujcie tam zamie

ishateR

#33 Post autor: ishateR » 18 wrz 2006, o 22:31

fajnym gestem bylo by przekazanie tych pieniedzy na "coś" wyjatkowego np. czyjes leczenie czy cos...
ale to ino moje zdanie ( bo jo mom miekkie serce jak widza krzywda innych ) pozdRo

Viro

#34 Post autor: Viro » 18 wrz 2006, o 22:38

arcio z calym szacunkiem nie nazywa sie kibica ruchu 'debilem'
kazdemu moga puscic nerwy
oczywiscie wiem, ze trzeba sie tego wystrzegac ale sa sytuacje kiedy naprawde nie idzie

ps. WEA boy fajnie , ze jestes myslalem , ze tez opusciles juz kraj, naprawde dawno Cie nie bylo:)
pozdRo

szwajcu

#35 Post autor: szwajcu » 18 wrz 2006, o 23:17

no no no ładny gest.... widać że nasza pani prezes prowadzi dobrą polityke
a tak na marginesie to moze za to chopcy z NU zrobili by jakąś oprawe z Hydrozagadką, a nie tylko skupiali sie na Jadze i gorolach ?!

arcio
Kontakt:

#36 Post autor: arcio » 18 wrz 2006, o 23:47

Viro pisze:arcio z calym szacunkiem nie nazywa sie kibica ruchu 'debilem'
dla mnie poprostu kibic który działa na szkode klubowi, swojemu ukochanemu klubowi, nie jest kibicem
smutne ale prawdziwe
kazdy ma swoje nerwy ale tzreba sie hamować
pluć na działacza i mu sie śmiać w twarz?? to też kibic?
nigdy nie jest za późno

Viro

#37 Post autor: Viro » 18 wrz 2006, o 23:49

rozne byly wydarzenia u nas na stadionie
nie zdarza sie to co mecz
i tak moim zdaniem poprawilo sie w u nas bardzo duzo

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#38 Post autor: uRodzony na sektoRze » 18 wrz 2006, o 23:59

Działacze doskonale wiedza że jesteśmy po tej samej stronie i cieszy to ze pomimo tego drobnego incydenciku zdecydowali sie na taki krok, niektóry klub jeszce za kare podniósłby ceny biletów (meczu z Miedzią nie licze bo wiadomo mniejsza ilość ludzi i jednorazowa podwyżka była jak najbardziej uzasadniona) a tu prosze - taki gest. Teraz doskonale widac że wszystkim zalezy na atmosferze na Ruchu. I jak tu nie widzieć już Ruchu w OE? :P
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#39 Post autor: wolfik » 19 wrz 2006, o 00:10

Bardzo fajny gest. Od poczatku sezonu wszyscy odwalamy kawal dobrej roboty, dzialacze, kibice, pilkarze, czasem, zdarzaja sie wpadki dzialaczom zbyt mala ilosc otwartych kas i bramek w pierwszym meczu nam ten incydent w meczu z KSZO, pilkarzom szpil w Sosnowcu, ale szybko sie wszyscy rehabilituja jedziemy na jednym wozku i co najwazniejsze jedziemy do przodu.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

gRegoRy

#40 Post autor: gRegoRy » 19 wrz 2006, o 08:21

:shock: :shock: :shock: gRatki dlo zarzadu :D

wojtas 81

#41 Post autor: wojtas 81 » 19 wrz 2006, o 08:51

Wielkie podziekowania dla Zerzadu! Mam nadzieje ze pogoda dopisze i stadion bedzie pelny juz dzis i do konca rundy! Taka wspolpraca zobowiazuje do jeszcze leprzego dopingu i.... do konca rundy bedziemy na szpicy!!!

82R

#42 Post autor: 82R » 19 wrz 2006, o 10:58

mydla nam tylko czy tak naprawde to maja nas gleboko w du***

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#43 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 19 wrz 2006, o 11:03

ciekawe...ale spoko :D i dobrze,powinni tez coś finansować NU'03 :D a 1000zł drogą nie chodzi :)
NIEBIESCY BYTKÓW

marcin fans

wielkie dzieki

#44 Post autor: marcin fans » 19 wrz 2006, o 15:08

ja jako kibic ruch dziekuje za przekazana kase mysle ze grupa nuclear dobrze zagospodaruje kasa o to jestem pewien. teraz wszystko zalezy od nas kibiców by na kazdym meczu był komplet a doping przez 90 minut taki pozadny na cały slask.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#45 Post autor: spyru » 19 wrz 2006, o 16:50

idzie ku lepszemu. Mamy dobry kontakt z klubem, atmosfera na stadionie sie poprawia i to zostalo zauwazone. Poza tym tak jak napisal P, nie robimy klubowi pod gorke odpalajac piro, mimo ze wlasnie pirotechnika jest najbardziej widowiskowa[/list]
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ