WYJAZD DO ZABRZA !!!
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ku*** MAC PANOWIE!!!
CO WY ODPIERDALACIE!!!!
RUCH MA NAJWIERNIEJSZYCH KIBICOW W POLSCE A WY NIE JEDZIECIE NA TEN MECZ BO NAS NIE CHCA WPOSCIC NA STADION!!!
PRZECIEZ TO SA DERBY I NASZ RUCH GRA!!!
JAK TAM POJEDZIEMY W GRUPIE 2000TYS TO NA PEWNO NAS W POSZCZA A JAK NIE WPOSZCZA TO SAMI WEJDZIEMY!!! A LICZE NA TO ZE NAS BEDZIE Z 3000TYS!!!!
A CALE ZABRZE BEDZIE NIEBIESKIE!!!!
BO RUCH TO MY I NIKT INNY!!!
DUPCYC ZABOLI BO TO SA ci***!!!
NASZYM OBOWIAZKIEM JEST BYC NA KAZDYM MECZU A SZCZEGOLNIE NA DERBACH!!!!
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB K S RUCH Chorzów
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH CO JADA!!!!
19 ŚWIONY 20[/b]
CO WY ODPIERDALACIE!!!!
RUCH MA NAJWIERNIEJSZYCH KIBICOW W POLSCE A WY NIE JEDZIECIE NA TEN MECZ BO NAS NIE CHCA WPOSCIC NA STADION!!!
JAK TAM POJEDZIEMY W GRUPIE 2000TYS TO NA PEWNO NAS W POSZCZA A JAK NIE WPOSZCZA TO SAMI WEJDZIEMY!!! A LICZE NA TO ZE NAS BEDZIE Z 3000TYS!!!!
A CALE ZABRZE BEDZIE NIEBIESKIE!!!!
BO RUCH TO MY I NIKT INNY!!!
DUPCYC ZABOLI BO TO SA ci***!!!
NASZYM OBOWIAZKIEM JEST BYC NA KAZDYM MECZU A SZCZEGOLNIE NA DERBACH!!!!
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB K S RUCH Chorzów
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH CO JADA!!!!
19 ŚWIONY 20[/b]
- radzion
- Kontakt:
z tego co wiem to tu nie chodzi o to ze nie chca nas wpuscic tylko o to ze nie niektorzy nie chca jechac!!!Peepek pisze:RUCH MA NAJWIERNIEJSZYCH KIBICOW W POLSCE A WY NIE JEDZIECIE NA TEN MECZ BO NAS NIE CHCA WPOSCIC NA STADION!!!
A CALE ZABRZE BEDZIE NIEBIESKIE!!!![/b]
a co do reszty sie zgadzam! w tym dniu zabrze powinno byc niebieskie jak nigdy dotad
- radzion
- Kontakt:
z tego co wiem to tu nie chodzi o to ze nie chca nas wpuscic tylko o to ze nie niektorzy nie chca jechac!!!Peepek pisze:RUCH MA NAJWIERNIEJSZYCH KIBICOW W POLSCE A WY NIE JEDZIECIE NA TEN MECZ BO NAS NIE CHCA WPOSCIC NA STADION!!!
A CALE ZABRZE BEDZIE NIEBIESKIE!!!![/b]
a co do reszty sie zgadzam! w tym dniu zabrze powinno byc niebieskie jak nigdy dotad!!!!
jestem pewien ze i śp. Remik i Rajmund tego by chcieli!abysmy byli na tym meczu i dopingowali Ruch!!!
niech gora sie nad tym zastanowi!nie tylko oni ale rowniez ci ktorzy nie chca tam jechac
-
- Kontakt:
Ja tesh pojade i mnie to bzyczy co gora ustali
Jade obejrzec pierwszy mecz Ruchu na wiosne, wazny derbowy mecz...
Wala mnie zabskie, jak mam mozliwosc jechac na mecz to jade, a takie dziwne manigestacje sa zbyteczne calkowicie...
Co to niby ma dac?
Gdybysmy sie tam stawili w kilka tysiecy to wtedy moznaby zabolom dac ostro do zrozumienia kto rzadzi i sprzeciwic sie je***ym mordercom
Ja jade podobnie jak Radzion, jade dla Ruchu nie dla zaboli!
Jade obejrzec pierwszy mecz Ruchu na wiosne, wazny derbowy mecz...
Wala mnie zabskie, jak mam mozliwosc jechac na mecz to jade, a takie dziwne manigestacje sa zbyteczne calkowicie...
Co to niby ma dac?
Gdybysmy sie tam stawili w kilka tysiecy to wtedy moznaby zabolom dac ostro do zrozumienia kto rzadzi i sprzeciwic sie je***ym mordercom
Ja jade podobnie jak Radzion, jade dla Ruchu nie dla zaboli!
- Arkadio
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma sie co zastanawiać,jak widać większość z kiboli ruchu wybiera się do zabrza i mnie tam też nie zabraknie.I niech sie"góra"zastanowi czy nie lepiej to wszystko nagłośnić,i wjechac tam ekipą jakiej jeszcze nigdy nie było!!!.Komu zrobimy na złość jak bedziemy siedzieć w domu???????? Żabole mają siedzieć w domach w STRACHU!!!!!!!!!!!!! :twisted:
blue fans Arkadio