WYJAZD DO ZABRZA !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#31 Post autor: radzion » 14 lut 2003, o 12:35

heheh rozdupil mnie ten tekst o hitlerowcach!!!!

z tego co wiem to wlasnie stadion gornika byl imienia adolfa hitlera!o czym mozna nawet przeczytac w kazdym skarbie kibica!!!!!!

a co do wyjazdu,to juz wczesniej napisalem swoje zdanie

arcio
Kontakt:

#32 Post autor: arcio » 14 lut 2003, o 12:43

a już była miła dyskusja :evil:
niestety po raz kolejny dajecie się ludzie prowokować
odpuście żabką - nie warto z nimi w takie tematy wchodzić, taka moja rada

krempy1

#33 Post autor: krempy1 » 14 lut 2003, o 12:52

Góra postanowi że niejedziemy Ja jade, góra postanowi że jedziemy Ja jade 8 marca gra Ruch i ja chcę go oglądać. Jeśli chodzi o zaboli to mam ich głęboko w d..... mogą sobie prowokowac nas tu na naszym forum ale ja i tak mam ich w d.... Najwarzniejszy jest dla mnie Ruch

Peepek

#34 Post autor: Peepek » 14 lut 2003, o 13:54

ku*** MAC PANOWIE!!!
CO WY ODPIERDALACIE!!!!
RUCH MA NAJWIERNIEJSZYCH KIBICOW W POLSCE A WY NIE JEDZIECIE NA TEN MECZ BO NAS NIE CHCA WPOSCIC NA STADION!!!
PRZECIEZ TO SA DERBY I NASZ RUCH GRA!!!
JAK TAM POJEDZIEMY W GRUPIE 2000TYS TO NA PEWNO NAS W POSZCZA A JAK NIE WPOSZCZA TO SAMI WEJDZIEMY!!! A LICZE NA TO ZE NAS BEDZIE Z 3000TYS!!!!
A CALE ZABRZE BEDZIE NIEBIESKIE!!!!

BO RUCH TO MY I NIKT INNY!!!
DUPCYC ZABOLI BO TO SA ci***!!!
NASZYM OBOWIAZKIEM JEST BYC NA KAZDYM MECZU A SZCZEGOLNIE NA DERBACH!!!!
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB K S RUCH Chorzów

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH CO JADA!!!!
19 ŚWIONY 20[/b]

pko

#35 Post autor: pko » 14 lut 2003, o 13:55

ehh a moze tak wszyscy jada bez szali bez fan caly mecz cisza chocby ku*** sie darly i bluzgaly jeden okrzyk na koniec i wyjscie jak gdzies sie trafi okazja to zwarcie....................

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#36 Post autor: radzion » 14 lut 2003, o 14:26

Peepek pisze:RUCH MA NAJWIERNIEJSZYCH KIBICOW W POLSCE A WY NIE JEDZIECIE NA TEN MECZ BO NAS NIE CHCA WPOSCIC NA STADION!!!
JAK TAM POJEDZIEMY W GRUPIE 2000TYS TO NA PEWNO NAS W POSZCZA A JAK NIE WPOSZCZA TO SAMI WEJDZIEMY!!! A LICZE NA TO ZE NAS BEDZIE Z 3000TYS!!!!
A CALE ZABRZE BEDZIE NIEBIESKIE!!!![/b]
z tego co wiem to tu nie chodzi o to ze nie chca nas wpuscic tylko o to ze nie niektorzy nie chca jechac!!!
a co do reszty sie zgadzam! w tym dniu zabrze powinno byc niebieskie jak nigdy dotad

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#37 Post autor: radzion » 14 lut 2003, o 14:27

Peepek pisze:RUCH MA NAJWIERNIEJSZYCH KIBICOW W POLSCE A WY NIE JEDZIECIE NA TEN MECZ BO NAS NIE CHCA WPOSCIC NA STADION!!!
A CALE ZABRZE BEDZIE NIEBIESKIE!!!![/b]
z tego co wiem to tu nie chodzi o to ze nie chca nas wpuscic tylko o to ze nie niektorzy nie chca jechac!!!
a co do reszty sie zgadzam! w tym dniu zabrze powinno byc niebieskie jak nigdy dotad!!!!

jestem pewien ze i śp. Remik i Rajmund tego by chcieli!abysmy byli na tym meczu i dopingowali Ruch!!!
niech gora sie nad tym zastanowi!nie tylko oni ale rowniez ci ktorzy nie chca tam jechac

KK
Kontakt:

#38 Post autor: KK » 14 lut 2003, o 18:27

Ja tesh pojade i mnie to bzyczy co gora ustali
Jade obejrzec pierwszy mecz Ruchu na wiosne, wazny derbowy mecz...
Wala mnie zabskie, jak mam mozliwosc jechac na mecz to jade, a takie dziwne manigestacje sa zbyteczne calkowicie...
Co to niby ma dac?
Gdybysmy sie tam stawili w kilka tysiecy to wtedy moznaby zabolom dac ostro do zrozumienia kto rzadzi i sprzeciwic sie je***ym mordercom

Ja jade podobnie jak Radzion, jade dla Ruchu nie dla zaboli!

Awatar użytkownika
Arkadio
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: Arkadio » 15 lut 2003, o 11:37

Nie ma sie co zastanawiać,jak widać większość z kiboli ruchu wybiera się do zabrza i mnie tam też nie zabraknie.I niech sie"góra"zastanowi czy nie lepiej to wszystko nagłośnić,i wjechac tam ekipą jakiej jeszcze nigdy nie było!!!.Komu zrobimy na złość jak bedziemy siedzieć w domu???????? Żabole mają siedzieć w domach w STRACHU!!!!!!!!!!!!! :twisted:
blue fans Arkadio

LoLo

#40 Post autor: LoLo » 15 lut 2003, o 14:22

:twisted: CZA JECHAC I POKOZAC KTO JEST NAJLEPSZY A NIE JAK ci*** SIEDZIEC W DOMA PRZECIEZ GRA NASZ KOCHANY RUCH!!! :twisted:

w

w

#41 Post autor: w » 16 lut 2003, o 01:12

PAnowie a wiecie ile wogóle ma być biletów na ten mecz

Zabrze

#42 Post autor: Zabrze » 16 lut 2003, o 11:20

Panowie ja mogę zapewnić, że z Naszej strony nie będzie przeszkód.

Ilu was będzie w tylu wejdziecie.

My nie kombinujemy.

Pozdrawiam.

Viro

#43 Post autor: Viro » 16 lut 2003, o 12:09

narazie ta dyskusja do niczego nie prowadzi a na stronce zostanie podane co i jak dokladnie bo nie zapadla jeszcze jakas tam ostateczna decyzja
wiec wyluzujcie troche
pozdro

D

D

#44 Post autor: D » 16 lut 2003, o 19:57

pANOWIE JA MYSLE ZE NA TEN MECZ POWINNO WYBRAC SIE JAK NAJWIECEJ Z NAS I TEN MECZ TO POWINNO BYC SWIETO ŚLASKA I OBIE EKIPY POWINNY PRZESCIGAC SIE W OPRAWIE I W DOBINGU DLA SOWOEJ DRUZYNY MYSLE ZE BEDZIECIE MADRZY I DACIE NAM MINIMUM 1000 BILETÓW POZDRAIWAM

Zabrze

#45 Post autor: Zabrze » 17 lut 2003, o 00:01

D odsyłam cię o 2 posty wyżej.

Z naszej strony żadnych zakazów nie będzie.

ODPOWIEDZ