Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - sobota godz. 19:00
- L.G
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Nasi pilkarze powinni grac 3 mecze w piatek sobote i niedziele zeby kazdy mogl isc kiedy mu pasuje 

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
kobrrra pisze:Niech bedą mecze w soboty, ale niech nie zmieniają terminów w ostatniej chwili, bo niektórzy maja juz pewnie ustawione sprawy (np. robota) pod Ruch, a tu sie trzeba zamieniac. A na sobotnie popoludnie to niełatwo... :roll:
ale skiż mie to mogom dać znać nawet na godzina pRzed szpilem ale niech bydzie ło LUDZKIJ GODZINIE nojwcześnij ło 16 wtedy nie musza nic kombinować nie musza sie uwijac i nie pRzileca na CICHO z bindRym do ciulika!!!!!
A pozatym ło 14 to jo mom jeszcze być w Robocie i podejżywom że takich jak jo jest kupa wiencyj i tak nie zdonzom na cołki szpil nawet jakby sie go chcieli łoboczyć w TV to na ciul komu ta tRansmisjo ło 14
Mie sie zdo że nojlepszom Reklamom KLUBU som jego kibice a widza że TV mo to w żici a władze klubu to popieRajom!!!
EEHH szkoda słow bo sam by szło 3 fakultety napisać na tyn tymat
POZDRAWIOM BEZROBOTNYCH!!!!!!
- L_M
- Kontakt:
WYDAJE MI SIE POMYSŁ JEST PORONIONY PODAJ TERMINARZ NA CAŁA RUNDE A TERAZ BEDA ZMIENIAC POD TV I ZAMIAST W PIATEK O 19 7 TYS LUDZI BYDZIE SOBOTA 14 I PRZYDZIE 3 TYS BO LUDZIOM NIE WYTŁUMACZYSZ I BEDA TŁUMACZENIA ZE JEST WEEKEND I IDZIE POJECHAC NAD WODA ZE JEST W TV TO PO CO ISC A DODATKOWO JESZCZE DUZO LUDZI ROBI DO 14 W SOBOTY I NIE MA OBCJI BY ZDAZYLI
A Z TEGO CO PISZA T KLUB Z TEGO KASY NIE MO !!!!
-
- Kontakt:
Ciekawe co napiszesz jak w sobota bydzie więcy niż 7tyś.?? Ludzie wom sie wiecznie coś nie podobo :twisted:lomo88 pisze:WYDAJE MI SIE POMYSŁ JEST PORONIONY PODAJ TERMINARZ NA CAŁA RUNDE A TERAZ BEDA ZMIENIAC POD TV I ZAMIAST W PIATEK O 19 7 TYS LUDZI BYDZIE SOBOTA 14 I PRZYDZIE 3 TYS BO LUDZIOM NIE WYTŁUMACZYSZ I BEDA TŁUMACZENIA ZE JEST WEEKEND I IDZIE POJECHAC NAD WODA ZE JEST W TV TO PO CO ISC A DODATKOWO JESZCZE DUZO LUDZI ROBI DO 14 W SOBOTY I NIE MA OBCJI BY ZDAZYLI
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
Wiesz co napisza- że sie baRdzo z tego ciesza że boło tyla ludziskow ino SZKODA ŻE MIE TAM NIE BOŁO BO JAKIŚ HEBEL WYMYŚLOŁ SE ŻEBY GRALI ŁO 14 I ZDUPCOŁ MI MOZLIWOŚĆ ŁOBEJRZENIO NIEBIESKICH LIVE NA STADIONIE!!!!!gregor pisze:Ciekawe co napiszesz jak w sobota bydzie więcy niż 7tyś.?? Ludzie wom sie wiecznie coś nie podobo :twisted:lomo88 pisze:WYDAJE MI SIE POMYSŁ JEST PORONIONY PODAJ TERMINARZ NA CAŁA RUNDE A TERAZ BEDA ZMIENIAC POD TV I ZAMIAST W PIATEK O 19 7 TYS LUDZI BYDZIE SOBOTA 14 I PRZYDZIE 3 TYS BO LUDZIOM NIE WYTŁUMACZYSZ I BEDA TŁUMACZENIA ZE JEST WEEKEND I IDZIE POJECHAC NAD WODA ZE JEST W TV TO PO CO ISC A DODATKOWO JESZCZE DUZO LUDZI ROBI DO 14 W SOBOTY I NIE MA OBCJI BY ZDAZYLI
- ch-R
Przeca mecz jest o 19:00 - na chwila obecno , bo jutro juz moze byc np. niedziela o 14 wiec jeszcze jest czas o tym pogodac bo sie moze duzo zmienic a tak na marginesie to wkurwio mnie ta tvp3 oni sie ku*** nie umia zdecydowac a jak juz sie zdecyduja to na trzy lub dwa dni przed meczem i ino zorientowani wieca co i jak bo jakis zapracowany kibic nie mo czasu slidzic fora internetowe czy extra szukac czy jest jakos transmisja i kiedy wlasciwie jest ten mecz który chciol zoboczyc.łysybatoRy pisze:Wiesz co napisza- że sie baRdzo z tego ciesza że boło tyla ludziskow ino SZKODA ŻE MIE TAM NIE BOŁO BO JAKIŚ HEBEL WYMYŚLOŁ SE ŻEBY GRALI ŁO 14 I ZDUPCOŁ MI MOZLIWOŚĆ ŁOBEJRZENIO NIEBIESKICH LIVE NA STADIONIE!!!!!gregor pisze:Ciekawe co napiszesz jak w sobota bydzie więcy niż 7tyś.?? Ludzie wom sie wiecznie coś nie podobo :twisted:lomo88 pisze:WYDAJE MI SIE POMYSŁ JEST PORONIONY PODAJ TERMINARZ NA CAŁA RUNDE A TERAZ BEDA ZMIENIAC POD TV I ZAMIAST W PIATEK O 19 7 TYS LUDZI BYDZIE SOBOTA 14 I PRZYDZIE 3 TYS BO LUDZIOM NIE WYTŁUMACZYSZ I BEDA TŁUMACZENIA ZE JEST WEEKEND I IDZIE POJECHAC NAD WODA ZE JEST W TV TO PO CO ISC A DODATKOWO JESZCZE DUZO LUDZI ROBI DO 14 W SOBOTY I NIE MA OBCJI BY ZDAZYLI
he teraz mi sie przypomnialo jak zech sie ze znajomym (wlasnie takim pracusiem) wadziol kaj gro Ruch z polkowcami u siebie czy u nich , jo godol ze u nich a on ze u nos , wiec tak u nos dzialo reklama ze ino fanatyczni wiedza co i jak bo inny tzw. piknik juz sie moze pogubic.
pozdawiam

- SzaRlin
- Kontakt: