23.08 PUCHAR Polski - CHROBRY NOWOGRODZIEC - RUCH Chorzów
- Amela
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie mozna odpuscic tego pucharu! Jesli sie mysli o OE to muszymy grac z zespolami z OE a mecz z wisla pokaze na co nas stac i co trzea poprawic wiec do wisly treba dojsc pokonujac chrobrego i polonie! Nie widza innej mozliwosci! Nasi zawodnicy musza grac jak najwiecej meczy o stawke (kto przegrywa ten odpada) zeby sie ogrywac i radzic sobie z presja!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Wiosna gralismy przez miesiac co 3 dni i nie bylo takiego narzekania. ten mecz musimy wygrac, bo nam nie przystoi inaczej dosc juz bylo kompromitacji w PP
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Panek
- Kontakt:
Niema relacji ale jeste w miare świeży wynik >>>http://www.futbol24.com/f24_livenow.html Narazie 0:0
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: