Dokładnie. Na stadion sie idzie (albo w moim przipadku jedzie) po to zeby byc z tym klubym jak nojblizyj, czuc ta atmosfera, spiewac, bawic sie itd. :oRadvan pisze:Danion pisze:_R_ohman pisze:Ja ino wielu bydzie myslec po co mom przyjsc na szpil i płacic za szpile jak mom w telewizji
Ja ino niywiym fto myśli, że szpile w TV oglondo sie lepij jak na żywo :roll:
Jo niewiem ale w TV to niema tych emocji jak na zywo bo w TV to mnie to nudzi
Ruch na antenie TVP3
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a umiesz czytać?salas pisze:a kiedy bedzie wiadomo kiedy jest szpil dzis juz sroda jest !!!!
nigdzie nie pisze że jest mecz przełożony czy coś!
napisałem ci wyżej że gramy normalnie o 19 w piatek
w tv w niedziele live leci Kmita - Polonia B
będzie można zobaczyć naszego najbliższego przeciwnika w akcji
nigdy nie jest za późno
Wydaje mi sie ze to nie tyle chodzi o to co pokazuje TVP3 w piatek o 19, a co pokazuja inni. Ciezko im puscic cos konkurencyjnego do Faktow, Wiadomosci,Samo Zycie, Uwagi, W11 czy Superkina!!! A w niedziela po obiedzie naprowdy nie ma co oglondac, wiec obstajom przy tym terminie!!! Moze od nastepnej kolejki!!! A poza tym nie wiem czy TVP3 mo pieniadze zeby nam placic za transmisje o ktore co niekiere sie ciepia!!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
jak bydymy wygrywac to ludzie przidom na boisko chocby po to zeby zazyc efektu aureoli i...pokozac sie w tv
a kwestia ew. zyskow finansowych jest bezdyskusyjno...choc tak jak kto tam madrze napsiol juz puszczali mecz w w sobota o 18:30 to mogom zas...zreszta jo bych chciol zeby Ruch zas grol w soboty bo to tradycyjny dzien na fusball

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Choć na pewno bardziej atrakcyjne widowiska są przy światłąch, ale to już musi klub zdecydować, jeżeli bedzie z tego jakiś zysk dla klubu, to jo sie poświęca i zaczna łazić na inno mszo w niedziela co by na Ruch zdążyć.
.
Jeżeli chodzi o wolny czas to nd popołednie nei jest takim złym terminem, bo wielu pewnie w tym czasie mo wolne i drzemie po obiedzie, ale jednak gra przy światłąch wyzwala o wiele większe emocje i czasami nawet dość przeciętny mecz przy swiatłach i zkuli całej otoczki moze stać się o wiele bardziej atrakcyjny.

Jeżeli chodzi o wolny czas to nd popołednie nei jest takim złym terminem, bo wielu pewnie w tym czasie mo wolne i drzemie po obiedzie, ale jednak gra przy światłąch wyzwala o wiele większe emocje i czasami nawet dość przeciętny mecz przy swiatłach i zkuli całej otoczki moze stać się o wiele bardziej atrakcyjny.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- GREGOR1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie rozwiazał, bo to nie chodzi o mecz z Odrą ino pięć kolejnych meczy u siebie, ważne żeby wszystko też było z odpowiednim wyprzedzeniem, a nei ze na 4 dni przed kolejnym meczem u siebie nie wiadomo, kiedy gramy.Scypion pisze:zreszta juz sie problem rozwiazol w DZ pisali ze pokazujom Polonia z kmita
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- radzion
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
ew. 4heli pisze:nie rozwiazał, bo to nie chodzi o mecz z Odrą ino pięć kolejnych meczy u siebie, ważne żeby wszystko też było z odpowiednim wyprzedzeniem, a nei ze na 4 dni przed kolejnym meczem u siebie nie wiadomo, kiedy gramy.Scypion pisze:zreszta juz sie problem rozwiazol w DZ pisali ze pokazujom Polonia z kmita