zabol kierownikiem druzyny ruchu
-
- Kontakt:
Fajnie sie czyto wasze posty zeby profesionalno druzyna zeby bez albo z sentymetami ludzi przyjmowac
ze nie wolno patrzec na to lub na co innego
a mie sie zdaje ze to i tak nie mo sesu bo pZPN-ki zalatwiom wszystko tak jak bylo do tej pory
przy zielonym stoliku przeciesz ta afera co wyszla ostatnimi czasy sama
pokazuje ze tu nie chodzilo o sport gre w pilke czy zdrowa rywalizacje
tylko kto placil ten wygrywal tak ze to o czym my mazymy jest jeszcze daleko
ze nie wolno patrzec na to lub na co innego
a mie sie zdaje ze to i tak nie mo sesu bo pZPN-ki zalatwiom wszystko tak jak bylo do tej pory
przy zielonym stoliku przeciesz ta afera co wyszla ostatnimi czasy sama
pokazuje ze tu nie chodzilo o sport gre w pilke czy zdrowa rywalizacje
tylko kto placil ten wygrywal tak ze to o czym my mazymy jest jeszcze daleko
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
Kazdy trener ma prawo dobierac sobie taka ekipe do prowadzenia druzyny jaka uwaza za stosowne, byleby wyniki byly , a bedzie dobrze! I zupelnie niepotrzebne jest pisanie o powodach odejscia Krzysia Jendruloka nie znajac oficjalnego powodu i bez sensu ocenianie Barteczki zanim zaczoł u nos robic! Moze to zwykla rotacja! Niemniej dla Krzysia wielkie dzieki za wszystko co zrobil dla Ruchu i szacunek za Niebieskie serce!!!
Marik pisze:A nie wydaje się Wam, że to normalne, że trener sprowadza sobie do wspólpracy ludzi których zna i z którymi sie rozumie. A może to, że poprzedni dyro pracował w klubie za darmo a na życiw zarabiał gdzie indziej miało wpływ na jego podejście do obowiązków. Tego nikt z nas nie wie.
To cie oświeca i ci uświadomia, że Krzysiek nie zaniedbywoł roboty na Ruchu z innych powodów...i nie domyślejcie sie już bo to nie oto łazi jak Krzysiek bedzie chcioł, żeby stało sie to informacją publiczną som wom to powie...co do hasła ze za bardzo trzymoł z Mario to ci powiem, że z Mariem trzymie 90 % NIEBIESKICH i nie widza w tym nic złego ...
Co do Barteczki to go nie znom ale jak poznom to sie wypowiem nie prędzej...
...........POZDRO............
- wolfik
- Kontakt:
O to wlasnie chodzi w tym temacie, w pofesjonalnych klubach trener kazda wazna decyzje musi przedyskutowac zarzadem prezesem, u nas trener praktycznie na wszystko dostaje wolna reke, przynajmniej tak to z boku wyglada. Wg mnie to troche dziwna sytuacjawojtas 81 pisze: I zupelnie niepotrzebne jest pisanie o powodach odejscia Krzysia Jendruloka nie znajac oficjalnego powodu
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
dejcie spokoj tymu synkowi, jo go kiedys poznalam, jak pracowol w Gorniku, o ile mi wiadomo wczesniej w Ruchu tez pracowal. niestety takie sa teraz realia, ludzie cza rodzina uczymac kazdy idzie do roboty tam kaj mu ja dowaja...ale to tylko praca
Pieka(R)y Śląskie....jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Ruch Chorzów gra..