pRezentacja dRuzyny !?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#31 Post autor: wolfik » 28 lip 2006, o 18:36

az mnie zatkalo, w sumie chcialem tylko zebysmy grali w niebieskich koszulkach, a tu cos takiego, rewelacja 8)

W takich koszulkach nie mozemy nie wejsc :P
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

TomSky
Kontakt:

#32 Post autor: TomSky » 28 lip 2006, o 18:47

W takich momentach widac jak brakuje nam stowarzyszenia kibiców...

To chyba nie problem postawić ze 2 sztandy z piwem, grill z wusztami jakieś 2 godzinki przed pierwszym meczem, załatwić kogoś do pogodania - tu by sie nadoł B. Kalus - pogodac z zawodnikami coby wyleźli na murawa, zaprezentować nowe twarze, puścić jaki music i szlus...

No qrde za***iste przedsięwzięcie do którego trzeba sie 2 miechy szykowac. Ochrone można opłacić z zysku ze sprzedaży piwa, krupnioków...

Do tego sprzedawać nowe koszulki, książki, plakaty, proporczyki i już jest kasa na opłacenie całej imprezy...

Takie proste a jednoczesnie takie trudne...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

gizm
Kontakt:

#33 Post autor: gizm » 28 lip 2006, o 19:06

super ta koszulka :shock: wtakij to by sie wnidziela do kosciola trza lajzic
nareszcie jakos Slasko druzyna pokozala ze my somy tradycjom pilki noznej w polsce
a nie jakos warsafka ( albo lepil napisac wersalka :lol: :lol: :lol: )

takiego hasla i herbu na koszulce nikt nie bydzie nigdy miol i zas Ruch jest HITym sezonu
teraz ino wszyskim ciulac i kasowac 3pkt co szpil

widac Zarzud Ruchu sie postarol i pomyslol o kibicach

jusz sie nieumia doczekac na szpil z Odrom na Cichej stawiom ze stadion bydzie voll
10.000 z samego Ruchu
no chyba ze zjebiemy te pirwsze 2 szpile wco niewieza
6pkt do Ruchu

pozdro Gizmo

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#34 Post autor: m-p » 28 lip 2006, o 19:06

Co do koszulki kolory owszem ale caly projekt
to wiocha jak ciul :oops: Najgorszy model od wielu lat
:(

Robson
Kontakt:

#35 Post autor: Robson » 28 lip 2006, o 19:10

Koszulka mnie się podoba, jednak mam pewne "ale". Na zdęciu tego nie widać, ale ta wielka erka przechodzi w taki fioletowy kolor, co mi się nie podoba (pomysł ok, wykonanie trochę gorsze). I ten napis: owszew kozacki, ale po wsadzeniu koszulki do spodenek, nasza tradycja bydzie w ... (niewidoczna :P )

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: Raul22 » 28 lip 2006, o 19:31

jak dla mnie rewelka, tylko czekac az bedzie do nabycia :D

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#37 Post autor: SzaRlin » 28 lip 2006, o 19:37

Ruch.chorzow-online.pl
Jednocześnie działacze Ruchu uspokoili, że dojdzie do prezentacji zespołu. Według pomysłu włodarzy klubu ma się ona odbyć... przed meczem z Odrą Opole. – Jeszcze nie wiemy w jakiej to będzie formie, ale najprawdopodobniej stanie się to na naszym stadionie – mówi prezes Sobstyl.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Stona
Kontakt:

#38 Post autor: Stona » 28 lip 2006, o 19:56

Robson pisze: I ten napis: owszew kozacki, ale po wsadzeniu koszulki do spodenek, nasza tradycja bydzie w ... (niewidoczna :P )
zaprojektowana z mysla o Mario, szkoda ze jej nie ubierze :cry:
za Tobą pójde w ogień, wode..

adamo_R

#39 Post autor: adamo_R » 28 lip 2006, o 19:57

Cza bylo by sie pogodac z zarzadem noszego klubu kaj je do kupiynio tako koszulka (albo kaj bydzie mozna kupic) bo tako koszulka kiero jest na wiyrchu kupilo by w ci*** chopcow i niy tylko.Bymy wyglondali za***iscie jak by kozdy miol na sobie tako fest zajebisto koszulka.Ale jak znom sytuacyjo to wiadomo co je trunf i mogymy tylko pomozyc,kłonio sie martening.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#40 Post autor: radzion » 28 lip 2006, o 20:00

Robson pisze:Koszulka mnie się podoba, jednak mam pewne "ale". Na zdęciu tego nie widać, ale ta wielka erka przechodzi w taki fioletowy kolor, co mi się nie podoba (pomysł ok, wykonanie trochę gorsze). I ten napis: owszew kozacki, ale po wsadzeniu koszulki do spodenek, nasza tradycja bydzie w ... (niewidoczna :P )
no ja, jakby bol Mariusz to przynajmniej byloby to widac, w koncu Mario zawsze lotol z koszulko wyciagnieta z galotkow!

ps:
ten post nie miol sprowokowac do rozmow na temat Mariusza:) 8)

mie sie ta koszulka podobo, mysla ze jest dosyc ciekawo, zoboczymy jak sie bydzie prezentowac na zywo!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: L-o » 28 lip 2006, o 20:21

Treski wypas :)

cototorca?

#42 Post autor: cototorca? » 28 lip 2006, o 20:28

tera mom drugie marzenie poza awansem.... chca ta treska!! ;) :P:P

arcio
Kontakt:

#43 Post autor: arcio » 28 lip 2006, o 21:35

warto zwrócić uwaga na jedno mała drobnostka
ten wzór koszulki jest tylko dlo nos - taka personalizacja mnie cieszy bo nie mamy koszulki jak inni tylko z naszym herbem
mamy teraz coś zupełnie nowego
oczywiście idzie sie przyczepić do paru szczegółów ale ... jest ok

po pierwszym "macaniu" Grzybek powiedzioł że to całkiem co innego niż do tej pory Colo dowało
naprawde fajny ten nowy materiał

nie ma foty z tyłu ale na plerach jest dupno cyfra i jest tyż tako dupno eRka

te stroje co na focie są "domowe"
drugie, tzw wyjazdowe są zrobione "na odwrót" - tam kaj bioły jest niebieski i odwrotnie, kaj niebieski to bioły ;)

w takich strojach nie mogą nie awansować ;)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#44 Post autor: wolfik » 28 lip 2006, o 21:37

arcio pisze:nie ma foty z tyłu ale na plerach jest dupno cyfra i jest tyż tako dupno eRka
tyl tez jest niebieski?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

arcio
Kontakt:

#45 Post autor: arcio » 28 lip 2006, o 21:38

tak sie prezentuje na kapitanie niebieskich ;)

Obrazek
nigdy nie jest za późno

Zablokowany