Ruch bez Mariusza Srutwy
- SzaRlin
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
- Panek
- Kontakt:
Podpisuje sie pod tym! Ale osobiscie uważam jak wiekszosc forumowiczów ze cos tu nie gra skoro Bizak zostaje... Jak Śrutwa idze to Biza tym bardziej...riquelme pisze:Faktem jest ze z Mariuszem w ataku byloby ciezko awansowac. Z calym szacunkiem ale to juz nie te lata i umiejetnosci. Miki nie strzeli przeca 30 torow w sezonie. Potrzeba wzmocnien w ataku i tyle. Mariusz SRUTWA K.S. Ruch!!
Z przymrózeniem oka : Zrobić im jakis uroczysty benefis i juz...

brelok pisze:cóż, "prezesie" ale nie każdy lubi co rok oglądać baraże ze Zniczem, albo "sukcesy" pucharowe z Drwęcą.prezes22 pisze:i bych sie cieszyl jakby tak sie stalo:)
Może przypomnij mi kto wtedy był trenerem, a kto "czołowym" napastnikeim ?
a przypomnij mi teraz jednego z dwoch czolowych snajperow tej rundy:) z prezesem z zniczem byl juz klimek:) a z taka druzyna co na wiosne jaka mial do dyspozycji mial wlecial to w cuglach powina awansowac
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gorące podziękowania dla Mariusza Śrutwy za to co zrobił przez te wszystkie lata dla Ruchu.
Niestety nikt nie jest wieczny.
Żegnali my Cieślika, żegnali my Warzychę.
Teraz przyszedł czas na Mariusza. (chociaz roz my juz go tyż żegnali :lol: )
Czy ta decyzja jest słuszna to pokaże czas i wyniki. Jak bydą wygrane i awans to ci co dzisiaj nie moga życ bez Mariusza i najeżdżają na Wleciała będa pierwszysmi co beda Wleciała chwolić.
Pyrsk.
Niestety nikt nie jest wieczny.
Żegnali my Cieślika, żegnali my Warzychę.
Teraz przyszedł czas na Mariusza. (chociaz roz my juz go tyż żegnali :lol: )
Czy ta decyzja jest słuszna to pokaże czas i wyniki. Jak bydą wygrane i awans to ci co dzisiaj nie moga życ bez Mariusza i najeżdżają na Wleciała będa pierwszysmi co beda Wleciała chwolić.
Pyrsk.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ciś sie takie kity sobie nie kożdy jest taką chorągiewką jak ty, tak samo idzie w drugo stron anapisać i co to mo za sens,jalboss pisze:.... Jak bydą wygrane i awans to ci co dzisiaj nie moga życ bez Mariusza i najeżdżają na Wleciała będa pierwszysmi co beda Wleciała chwolić....
dla mnie trener podjoł dwie złe decyzje, i u mnie bardzo nadszarpnoł zaufanie i długo bedzie musioł to odbudowywać
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem w ciężkim szoku. Wprawdzie Mario to już nie to co kiedyś, ale ku*** przecież to ikona naszego Klubu i nie wolno rozstawać się z takimi ludźmi jak z przysłowiowymi gówniarzami.
Jak ceniłem Wleciala to teraz ma ode mnie żółtą kartkę - może nie za samo pozbycie się MaRiusza, ale za sposób w jaki to zrobiono....
Jak ceniłem Wleciala to teraz ma ode mnie żółtą kartkę - może nie za samo pozbycie się MaRiusza, ale za sposób w jaki to zrobiono....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w tym wszystkim jest wina mariusza bo jego pomeczowe wypowiedzi nie byly na poziomie,ale prawdziwe pozegnanie mu ise nalezy, biza to wogule szkoda pisac. a masazysta i kierownik druzyny z gornika to juz skanadal
wlecial ty nom tu nie bydziesz robil gornika w chorzowie,
bydzie hu* nie awans
ja pi***ole
wlecial ty nom tu nie bydziesz robil gornika w chorzowie,
bydzie hu* nie awans
ja pi***ole
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po prostu Wleciał swoich kumpli musi wciągnąć, skoro tak robi odnośnie personelu to jako momy pewność , że zaroz nie bedzie tak robił z piłkarzami, bo przecież mo dotego prawo, a jak nei wyjdzie to pi***olnie tym i pójdzie moze tym razem do GKS, bo może już bedą w drugiej lidze
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- L_M
- Kontakt:
a wiec kiero nie odchodzi tylko stanowisko zmienia, a to zmienia postac rzeczy tego co napisalesKK pisze:Inna sprawa ze okolicznosci rozstania z innymi, jak chociazby Tadkiem Bartnikiem tez sa dalekie od ogolnie przyjetych norm. Po za tym odchodza kierownik druzyny i masazysta. Na ich miejsca przychodza ludzie z Gornika Zabrze.