Licencja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
wojtas 81

#31 Post autor: wojtas 81 » 11 lip 2006, o 15:21

Jest jakies uzasadnienie dlaczego nie mamy tej licencji??? Czy jak zwykle beda nam mydlic oczy i nie bedzie winnego?!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#32 Post autor: 19r20 » 11 lip 2006, o 15:25

to było do przewidzenia
jak Ziętek mówi że nie będzie problemu to znaczy że mówi....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#33 Post autor: L_M » 11 lip 2006, o 15:27

Moje osobiste odczucia sa takie, ze my ta licencje i tak i tak dostaniemy i jestem o to dziwnie spokojny. Powiem wiecej - spodziewalem sie ze nie dostaniemy jej, jak co roku pierwszym rzutem. 'I tak dla zasady' hehe ;) pozdRo

pio17

#34 Post autor: pio17 » 11 lip 2006, o 15:33

Lukas Michalski pisze:Moje osobiste odczucia sa takie, ze my ta licencje i tak i tak dostaniemy i jestem o to dziwnie spokojny. Powiem wiecej - spodziewalem sie ze nie dostaniemy jej, jak co roku pierwszym rzutem. 'I tak dla zasady' hehe ;) pozdRo
To moze juz tako tradycja :)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#35 Post autor: wolfik » 11 lip 2006, o 15:40

19r20 pisze:to było do przewidzenia
Masz jakies konkretne podstawy zeby twierdzic ze Zietek rzuca slowa na wiatr, czy tak se tylko piszesz?? :?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

DjMaciar
Kontakt:

#36 Post autor: DjMaciar » 11 lip 2006, o 15:40

jo wiem ze bylo ale sam calki artykul wala
Siedem klubów II ligi bez licencji w tym Ruch
We wtorek, 11 lipca odbyło się posiedzenie Komisji ds. Licencji dla klubów II ligi. Członkowie komisji zapoznali się z przesłanymi dokumentami oraz spotkali z przedstawicielami niektórych drużyn.
Komisja przyznała licencję uprawniającą do gry w drugiej lidze następującym klubom: Górnik Polkowice, Zawisza Bydgoszcz (2), Piast Gliwice, Zagłębie Sosnowiec, KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Śląsk Wrocław, Jagiellonia Białystok, Lechia Gdańsk, Odra Opole, Stal Stalowa Wola i Kmita Zabierzów.

Licencji nie otrzymały: Kania Gostyń (wycofała się z ubiegania o przyznanie licencji), ŁKS Łomża, Ruch Chorzów, Miedź Legnica, Polonia Bytom, Polonia Warszawa i Podbeskidzie Bielsko-Biała. Klubom, które nie uzyskały uprawnień na grę w drugiej lidze w sezonie 2006/07 przysługuje odwołanie do Komisji Odwoławczej ds. Licencji w terminie czterech dni.
przeciez to jest smiech na salio jesli ktos nie dopuszcza Chorzowskiego stadionu chyba ze idzie o kase
a nawet jesli to i tak smieszy mnie to wszystko juz sie
nawet pisac gadac i denerwowac nie chxce jak sie czyta i oglada to co
sie dzieje w tym BURDELU POLSKIEJ PILKI
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: Mikoruch » 11 lip 2006, o 15:45

oby nie było na dzień dobry - 10 punktów

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#38 Post autor: L_M » 11 lip 2006, o 15:48

Tylko tak dla sprostowania bo czesc chyba troche nie do konca zna zasady licencji - ich sie nie dostaje tylko za stadion, a za mase innych rzeczy, w tym jasna sytuacje finansowa (u nas sa dlugi do ktorych mozna sie ZAWSZE kiedy tylko komus pasuje sie do***ac, dopoki te dlugi sa)

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#39 Post autor: Kirek » 11 lip 2006, o 15:51

Jak żech tak przeczytoł na stronie pzpn-u wymogi tej licencji to albo własnie te długi,:/ albo mało ilośc toi toi :D
Bo opłata za taka licencje to 2500zł wiec to napewno nie jest powodem.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: AdiC » 11 lip 2006, o 15:52

To sie nom rogaliki czkawką odbijają j jeszcze długo bydom.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

tomek_ks_ruch_1920

#41 Post autor: tomek_ks_ruch_1920 » 11 lip 2006, o 16:05

ku*** ZAS SIE ZACZYNAJOM PROBLYMY!!!! A KTO JE TYMU WSZYSTKO WINNY?
TA CZERWONO,KOMUNISTYCZNO ku***!!
WIYCIE KOGO MOM NA MYSLI!!
TYN CO TAK NASZ KOCHANY RUCH WYKONCZYC CHCIOL!!

pietja

#42 Post autor: pietja » 11 lip 2006, o 16:06

jak juz wszysycy wiymy gorole zas sie o cos chcom doczepic i licencji nom niy dali ;/ LISTKIEWICZ RAUS i reszta mafii ! Klimek daje kasa Ziętek dziynnie walczy o by t naszego klubu i spłaco długi a te cwele dalij nom stwarzajom jak wypolom z jakims gnojstwem to robiymy im wjazd na ta zasrano siedziba ;/ pozdRo !

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#43 Post autor: SzaRlin » 11 lip 2006, o 16:19

"Wydaje się, że w przypadku chorzowskiego Ruchu będzie to tylko formalność. – Wysłaliśmy wszystkie dokumenty i byłbym zaskoczony, gdyby jakieś problemy się pojawiły. Regularnie wysyłamy też zestawienia, spełniając wszystkie warunki zgodnie z uchwałą PZPN – zapewnia dyrektor klubu, Krzysztof Ziętek."
Kiedy w tym pierdolonym klubie skonczy sie era robienia swoich kibiców w ciuli!!?? Panie Ziętek ku*** to jest paranoja!! nie jestes pan pewien licencji to nie rob ludzi w ciuli!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

pietja

#44 Post autor: pietja » 11 lip 2006, o 16:33

niepoczebnie wypowiado sie na tyn temat przed wydaniem ten licencji to fakt . ale moze to byc sprawa tyj zniszczonej murawy a to ze warszawskie gorole zas nos chcom ud***ć to jest pewne i zietka wina to raczyj nie jest ale powinien siedziec cihco do wydanio licencji pozdRo . byle zas o długi niy chodzi .....

Awatar użytkownika
ch-R

#45 Post autor: ch-R » 11 lip 2006, o 16:38

wolfik pisze:
19r20 pisze:to było do przewidzenia
Masz jakies konkretne podstawy zeby twierdzic ze Zietek rzuca slowa na wiatr, czy tak se tylko piszesz?? :?

Ja jo mom a ty nie? A słyszołes o tym ze za dwa tydnie bydzie sponsor ?

ODPOWIEDZ