Licencja
- 19r20
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Masz jakies konkretne podstawy zeby twierdzic ze Zietek rzuca slowa na wiatr, czy tak se tylko piszesz?? :?19r20 pisze:to było do przewidzenia
jak Ziętek mówi że nie będzie problemu to znaczy że mówi....
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
jo wiem ze bylo ale sam calki artykul wala
a nawet jesli to i tak smieszy mnie to wszystko juz sie
nawet pisac gadac i denerwowac nie chxce jak sie czyta i oglada to co
sie dzieje w tym BURDELU POLSKIEJ PILKI
przeciez to jest smiech na salio jesli ktos nie dopuszcza Chorzowskiego stadionu chyba ze idzie o kaseSiedem klubów II ligi bez licencji w tym Ruch
We wtorek, 11 lipca odbyło się posiedzenie Komisji ds. Licencji dla klubów II ligi. Członkowie komisji zapoznali się z przesłanymi dokumentami oraz spotkali z przedstawicielami niektórych drużyn.
Komisja przyznała licencję uprawniającą do gry w drugiej lidze następującym klubom: Górnik Polkowice, Zawisza Bydgoszcz (2), Piast Gliwice, Zagłębie Sosnowiec, KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, Śląsk Wrocław, Jagiellonia Białystok, Lechia Gdańsk, Odra Opole, Stal Stalowa Wola i Kmita Zabierzów.
Licencji nie otrzymały: Kania Gostyń (wycofała się z ubiegania o przyznanie licencji), ŁKS Łomża, Ruch Chorzów, Miedź Legnica, Polonia Bytom, Polonia Warszawa i Podbeskidzie Bielsko-Biała. Klubom, które nie uzyskały uprawnień na grę w drugiej lidze w sezonie 2006/07 przysługuje odwołanie do Komisji Odwoławczej ds. Licencji w terminie czterech dni.
a nawet jesli to i tak smieszy mnie to wszystko juz sie
nawet pisac gadac i denerwowac nie chxce jak sie czyta i oglada to co
sie dzieje w tym BURDELU POLSKIEJ PILKI
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak juz wszysycy wiymy gorole zas sie o cos chcom doczepic i licencji nom niy dali ;/ LISTKIEWICZ RAUS i reszta mafii ! Klimek daje kasa Ziętek dziynnie walczy o by t naszego klubu i spłaco długi a te cwele dalij nom stwarzajom jak wypolom z jakims gnojstwem to robiymy im wjazd na ta zasrano siedziba ;/ pozdRo !
- SzaRlin
- Kontakt:
"Wydaje się, że w przypadku chorzowskiego Ruchu będzie to tylko formalność. – Wysłaliśmy wszystkie dokumenty i byłbym zaskoczony, gdyby jakieś problemy się pojawiły. Regularnie wysyłamy też zestawienia, spełniając wszystkie warunki zgodnie z uchwałą PZPN – zapewnia dyrektor klubu, Krzysztof Ziętek."
Kiedy w tym pierdolonym klubie skonczy sie era robienia swoich kibiców w ciuli!!?? Panie Ziętek ku*** to jest paranoja!! nie jestes pan pewien licencji to nie rob ludzi w ciuli!!
Kiedy w tym pierdolonym klubie skonczy sie era robienia swoich kibiców w ciuli!!?? Panie Ziętek ku*** to jest paranoja!! nie jestes pan pewien licencji to nie rob ludzi w ciuli!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
niepoczebnie wypowiado sie na tyn temat przed wydaniem ten licencji to fakt . ale moze to byc sprawa tyj zniszczonej murawy a to ze warszawskie gorole zas nos chcom ud***ć to jest pewne i zietka wina to raczyj nie jest ale powinien siedziec cihco do wydanio licencji pozdRo . byle zas o długi niy chodzi .....
- ch-R