Paśnik czy Nowak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ucho103

#31 Post autor: ucho103 » 7 maja 2006, o 11:53

dla mnie Paśnik jest lepszy.... cos mało osob pamieta jakie tory w poprzednich sezonach Nowak puszczol... takie szmaty że szkoda pisac....
nie liczy sie ile kto obronił...licza sie pkty na koncie DRUŻYNY...ile pktow zdobylismy przy grze Nowaka a ile przy Paśniku (srednia ilosc pktow na mecz) ???????? nie ma co liczyc bo Paśnik wygrywa o kilka dlugosci :P
mozna powiedziec ze teraz obrona jest lepsza...ale jendak bramkarz ma spory wplyw na gre obroncow na ich mobilizacje/koncentracje/ustawienie na polu/ustawienie przy stalych fragmentach gry.....

ps
caly czas czekam kiedy wkoncu zagra Norko...moze okaze sie że jest od nich lepszy ..na co po cichu licze :D

...a jak powinien bronic dobry bramkarz pokazal nam mecz z Widzewem......nie stety my mamy 3 rownych zamiast jednego dobrego tak jak np. ww Widzew ;)

Mario_BATORY

#32 Post autor: Mario_BATORY » 7 maja 2006, o 12:48

Dave82 pisze:Jakby było 2:3 do czermna po jego trzecim błędzie i tak by sie skończył mecz to jestech ciekawe ilu z tych co godają że mo chytać Paśnik by tak pisało !!
Te jo od zawsze jest uprzedzony do Paśnika ale nie pisz takich ciulstw bo gdybać to my sie mogemy ale nie brać tego na poważnie...też ci moga napisać coś w twoim stylu np . "a jakby nowok w meczu z Widzewem pomimo przegranej puścił 5 albo 6 torów to też byś stawioł na niego???".....takie uwagi sa żałosne i powinniiśmy sie je darować .....

JAKBY, JAKBY...SRATA TATA....

..............POZDRO............

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: viktor » 7 maja 2006, o 14:37

Tak czy inaczy tyn tymat niy poprawi formy ..ani fiayczny ani psychiczny ...ani jednego ani drugiego :closed:
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

nosiadek

#34 Post autor: nosiadek » 11 maja 2006, o 15:43

Paśnik

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#35 Post autor: Scypion » 11 maja 2006, o 17:28

ucho103 pisze:...a jak powinien bronic dobry bramkarz pokazal nam mecz z Widzewem......nie stety my mamy 3 rownych zamiast jednego dobrego tak jak np. ww Widzew ;)
zgodzom sie w pelni

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#36 Post autor: ruchowiec71 » 11 maja 2006, o 17:40

Paśnik czy Nowak - PO zobaczeniu skrótu z Kszo znów miesznae uczucia. Paśnik bardzo dobry na lini ale znów jego bramka i tak pare razy piłka znów mu sie wyslizgneła z rąk. mam tylko nadzieje ze udane interwencje w 2 połowie podtrzymia go na duchui wzmocni sie psychicznie.
ja jednak wole osobiscie Nowaka[/url]
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

slavo
Kontakt:

#37 Post autor: slavo » 11 maja 2006, o 17:50

Nie jestem do końca przekonany czy jego bramka. Wesecki był zostawiony sam w środku, być może gdyby Paśnik został na linii i zdał sie na swój refleks to nic by z tego nie było.. ale to nie była mimo wszystko wtopa równa tym z Heko, próbował wyjśc daleko i uprzedzić, ale Wesecki to stary wyjadać i zamiast piłki stracił ucho :-)

SODA

#38 Post autor: SODA » 11 maja 2006, o 19:49

oczywiscie ze Nowak jest lepszy..tylko Seba w przerwie zlapal kontuzje i nie moze dojsc do formy,
a i Pasnik mial pare dobrych meczy a przede wszystkim mamy dobra gre obronna i szanse wykorzystal
ale lepszy ogolnie jest Nowak.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: west72 » 11 maja 2006, o 21:53

Fakty są takie że z Paśnikiem w bramie zaczeli my wygrywać i passa trwa!
Nie widza powodu żeby to zmieniać.Seba musi walczyć,jak bedzie lepszy to napewno dostanie szansa! :wink:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Michalik

#40 Post autor: Michalik » 11 maja 2006, o 22:40

No ale wczorej Pasnik zas bramka zawalil... juz sie tam Nowak rozgrzewol.... narazie te Jego bledy nie wplywaly zbytnio na wynik bo wygrywalismy z przewaga ale kiedys moze byc o ten jeden blad za duzo wiec niech sie chop wezmie do roboty :D

Gonzi

#41 Post autor: Gonzi » 11 maja 2006, o 23:55

Przy naszym prowadzeniu 3-1 trener mógł wprowadzić Nowaka, żeby on nie zastygł całkowicie nie wierze, że zaprzepaścił by on naszą wygraną. Jednak jak trener się tego obawiał to mógł go chociarz w 70 minucie wstawić. Jestem jak najbardziej za tym żeby Nowak też grał w meczach może nie całe ale chociarz te 20 min.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: heli » 12 maja 2006, o 06:04

weź przestań, gdzie takie coś jest praktykowane, że zmiana tormana w czasi meczu,
takie coś jest ino, jak mo torman kontuzja, dostoł czerwono, lub naprawde broni katastrofalnie, a argument, żeby nie zastygł to sory, ale nie wiem skad żeś wziął.

Jo tylko mom nadzieja, że w dalszym ciągu błędy Paśnika nie będą miały konsekwencji w postaci straty punktów, bo jednak z KSzo kolejne moim zdaniem trzy błedy popełnił przy chytaniu bala.

Natomiast najwyraźniej obecnie i tak jest najlepszy to broni, na linii jest bardzo dobry, ale tej gry na przedpolu nei wiem czy w takim wieku jest sie jeszcze w stanie nauczyć.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#43 Post autor: Neo » 12 maja 2006, o 08:44

Jak tak patrze na Pasnika to z meczu na mecz ta piłka mu wylatuje coraz blizej bamki. Oby jej nie wciepnal do siatki i oby nie z polonią...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: spyru » 12 maja 2006, o 09:12

Przy naszym prowadzeniu 3-1 trener mógł wprowadzić Nowaka, żeby on nie zastygł całkowicie
To żeś teraz zabłysnął :roll: Pokaż mi chociaż jednego trenera który takie coś zrobił
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Dziobol

#45 Post autor: Dziobol » 12 maja 2006, o 10:01

Gonzi pisze:Przy naszym prowadzeniu 3-1 trener mógł wprowadzić Nowaka, żeby on nie zastygł całkowicie nie wierze, że zaprzepaścił by on naszą wygraną. Jednak jak trener się tego obawiał to mógł go chociarz w 70 minucie wstawić. Jestem jak najbardziej za tym żeby Nowak też grał w meczach może nie całe ale chociarz te 20 min.
:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D

ODPOWIEDZ