Ruch - Lechia ( sportowo)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2-1 może Pulkowski pokoże coś jak Bonk mo niy grać , jakoś w młodość wierza Łudziński , żeby Wleciał Petasza wpuscił ino niy na obrona a na pomoc bo "Peti" niepewny pod swoim torym jest a tak może z roga albo wolnego coś ustrzeli ..... Heheh i teraz coś czego żech się nie spodziywoł że napisza SuperMario na Lechii fajny tor strzelił może leży mu tyn klub .... z tych sytuacji co my mieli przez te 2 mecze Mariusz by coś wykorzystoł. Wyniko z tego to że albo niy momy napastika z prawdziwego zdarzynio albo Łudziński , Markiewicz niy dostali szansy na pokozanie czy są naszymi zbawcami.
Ogólnie niy pamiętom żeby OBRONA była najsilniejszom formacjom Ruchu .......
Ogólnie niy pamiętom żeby OBRONA była najsilniejszom formacjom Ruchu .......
- Grzegorz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo to widza tak.jak srutwa zagro to wdupi brama(gupi mo zawsze szczescie).i jesli dzieki jego bramce wygramy mecz to juz widza ta jego napinka w gazetach.a co za tym idzie sp***doli sie ino atmosfera w szatni.bo a propos meczu z jesieni w gdansku,pamietacie wywiad srutwy po meczu????to co łon tam godoł to az strach wspominać.mimo wszystko licza na 3 punkty
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
AndRe powiedz mi kto w tym klubie ma strzelić bramkę?
Ćwieląg? - zmarnował już tyle sytuacji w tych 2 meczach ze to woła o pomstę do nieba!
Mikulenas? - nawet nie stworzył sobie 1 sytuacji!
Bizacki - Jezus Maria - dno dna!! w meczu z Sosnowcem i teraz jak wszedł to samo
Łudziński? - o ile zagra, czy on strzelił choć 1 bramkę w Ruchu?!
tak więc pozostaje Śrutwa - choć emeryt to jedyny z instynktem strzeleckim
no i moze Petasz z rogu - jeśli go wpóści...
Ćwieląg? - zmarnował już tyle sytuacji w tych 2 meczach ze to woła o pomstę do nieba!
Bizacki - Jezus Maria - dno dna!! w meczu z Sosnowcem i teraz jak wszedł to samo
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19r20 sa argumenty i przeciwargumenty"19r20 pisze:AndRe powiedz mi kto w tym klubie ma strzelić bramkę?
Śrutwa? - zmarnował już tyle sytuacji w (ok. 300 meczach) ze to woła o pomstę do nieba!
Śrutwa? - nawet nie stworzył sobie 1 sytuacji! (bo nie groł)
Śrutwa? - Jezus Maria - dno dna!! w (dwóch ostatnich sezonach w meczach z Sosnowcem) i teraz jak wszedł to samo
jak widać trzy Twoje argumenty moga być równiez kontrargumentami, a co do Łudzińskiego to strzelił tor na Sląsku i dwa wypracowoł tak że Biza i Srutwa strzelali do pustej bramy, w sparingach nie licza bo to inny poziom, ale zwróc uwage w ilu meczach Łudziński nie wystąpił w poprzedniej rundzie, nie mówiąc juz o sytuacji, gdy dostoł za Maria czerwono kartak, po czym Mario w tym samym meczu dostoł drugo, obaj pauzowali w nastepnych meczach.
Czy groł będzie Mario czy Łudizński w tym meczu będziemy kibicowac Ruchowi a nie każdemu z nich z osobna.
- 19r20
- Kontakt:
Gerhat ja sie zgadzam z tobą że Śrutwa jest równie słaby co inni "napastnicy"
ale on naszą nadzieją! ostatnią deską ratunku! wiem że wielu się popuka w głowy i powie że nie chcą tej deski....
można powiedzieć że ja też go już skreśliłem i po meczu chyba ze Szczakowianką jak ze złością cisnął opaske kapitana przy zmianie i po meczu w Bytomiu jak zachował się po raz który to jak kretyn i dostał czerwoną można by wymieniać
ale na Boga kto ma strzelać te bramki?! Śrutwa zmarnuje 10 sytuacji zdobędzie 1 bramkę
Ćwieląg udowodnił wg mnie że może mieć i 20 sytuacji i nic nie strzeli...
smutne ale prawdziwe
ale on naszą nadzieją! ostatnią deską ratunku! wiem że wielu się popuka w głowy i powie że nie chcą tej deski....
można powiedzieć że ja też go już skreśliłem i po meczu chyba ze Szczakowianką jak ze złością cisnął opaske kapitana przy zmianie i po meczu w Bytomiu jak zachował się po raz który to jak kretyn i dostał czerwoną można by wymieniać
ale na Boga kto ma strzelać te bramki?! Śrutwa zmarnuje 10 sytuacji zdobędzie 1 bramkę
Ćwieląg udowodnił wg mnie że może mieć i 20 sytuacji i nic nie strzeli...
smutne ale prawdziwe
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No własnie o tym pisza, żeby nie robic z niego Boga przed meczem, jezeli ktoś uważo że powinien grać Mario mo prawo tak uważać, tylko niech jako uzasadnienie nie podaje, że tylko on nos może zbawić, ino niech napisze, że Pepe jest wolniejszy od niego, Mikulenas bardziej niezgrabny, a Biza niższy, wtedy będa to argumenty a nie pobożne życzenia.19r20 pisze:Gerhat ja sie zgadzam z tobą że Śrutwa jest równie słaby co inni "napastnicy"
..
ale na Boga kto ma strzelać te bramki?!
-
- Kontakt:
Grehat a moze to go zmobilizuje ze kibice go chcom i moze wywrze to presja na tych kierzy grajom i im nie idziegerhat pisze:No własnie o tym pisza, żeby nie robic z niego Boga przed meczem, jezeli ktoś uważo że powinien grać Mario mo prawo tak uważać, tylko niech jako uzasadnienie nie podaje, że tylko on nos może zbawić, ino niech napisze, że Pepe jest wolniejszy od niego, Mikulenas bardziej niezgrabny, a Biza niższy, wtedy będa to argumenty a nie pobożne życzenia.19r20 pisze:Gerhat ja sie zgadzam z tobą że Śrutwa jest równie słaby co inni "napastnicy"
..
ale na Boga kto ma strzelać te bramki?!
przeciez pilkarze czytaja to forum i dokladnie wiedza co jest beeee i co jest cacy ;-)
pozdrawiom
temat Maria jest jak bumerang jak zle gro to go wszyscy opierniczaja jak zas nie gro
to go foruja zoboczymy jak bedzie w piatek moze mariusz wykrzesi reszta sil i sie pokorze pozytywnie
bo takie teksty jak tu sa zobowiazuja ;-)
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]