Nowa osoba od marketingu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: KOSTA » 8 mar 2006, o 10:28

frau Anna a skad zes jest jak mogymy wiedziec ? i czy bylas wogole na jakims szpilu Ruchu i orientujesz sie trocha w klimacie kibicow Ruchu.pozdRawiom
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Anna

#32 Post autor: Anna » 8 mar 2006, o 10:40

Jasne, że mozecie wiedzieć ;)
Mieszkam w Chorzowie Batorym, a na RUCH jeżdżę od 1992 roku, więc troszkę się orientuję ;)

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: KOSTA » 8 mar 2006, o 10:45

dziekuja , piszesz jezdza czyli nawet na wyjazdy :brawa: (chyba ze ino banom na Cicho:)) , mysla ze sie dogodomy 8)
Kattowitz Boerschachte

Anna

#34 Post autor: Anna » 8 mar 2006, o 10:53

Sorry, "jeździłam" w takim razie, na wyjazdy niestety nie jeżdżę, bo kumple, którzy mnie zabrali pierwszy raz na szpil bali się brać mnie na wyjazdy, niestety:( sama byłam wtedy siksą ;) i raczej nie miłam odwagi jechać na wyjazd sama :(

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#35 Post autor: radzion » 8 mar 2006, o 10:54

KOSTA pisze:dziekuja , piszesz jezdza czyli nawet na wyjazdy :brawa: (chyba ze ino banom na Cicho:)) , mysla ze sie dogodomy 8)
z batorego moze byc ciezko zajechac bana na cicho!no chyba ze wlazie sie do bany kole dworca a wylezie przistanek dali kolo Ruchu

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: KOSTA » 8 mar 2006, o 11:02

no genau Radzion :)
Kattowitz Boerschachte

arcio
Kontakt:

#37 Post autor: arcio » 8 mar 2006, o 11:11

gerhat pisze:
arcio pisze: nie ma funduszy - nie ma gadżetów
chyba nie jest to jedyny problem (chociaż ważny), marketing to przeca jeszcze PR, postrzeganie klubu, media, reklama itd
jak Cię widzą tak Cie oceniają, napewno dobry PR-owiec zrobi więcej pozytku dla klubu aniżeli ten co skupi sie tylko na wyprodukowaniu 200 kubków, 1000 szali i 500 koszulek. To jest dodatek, przede wszystkim dla zadowolenia kilkuset kibiców. Działania ktore pozwolą zwiekszyć krag zainteresowania gadżetami sa nie mniej wazne. Bez zbudowania popytu nie ma co marzyć o zbudowaniu porządnego systemu podaży.
PR to bardzo wazny temat i słusznie zauważyłeś że to też u nas można poprawić
jakkolwiek my możemy oferować tylko wymiany barterowe
prowadzone były rozmowe z DZ ale co z tego że oni nam chcieli "przekazac" śmieszne miejsce i nie było sensu wchodzić w taką współpracę co nic z punktu widzenia reklamy nic nam nie da
miały być prowadzone z radiem - innym niz katowice - ale czy były to nie wiem bo to za "czasaów Beaty" było

tu brakuje planu, planu na lata a nie na miesiące
taki plan jest bardzo wg mnie potrzebny - ukazać przestrzeń w której nalezy działać
postawić cele i zamierzenia
o wszystkim nalezy pomysleć a nie tylko o gadżetach

mam nadzieja że Ania pokusi sie przynajmniej o jakiś zarys takowego który byłby podstawą do dyskusji
nigdy nie jest za późno

Luke

#38 Post autor: Luke » 8 mar 2006, o 12:21

Anna pisze:Jasne, że mozecie wiedzieć ;)
Mieszkam w Chorzowie Batorym, a na RUCH jeżdżę od 1992 roku, więc troszkę się orientuję ;)
A czy byłaś już kiedyś wcześniej zalogowana na tym forum? 8)

Anna

#39 Post autor: Anna » 8 mar 2006, o 12:32

No niestety nie. Ale teraz nadrabiam, czytając wszystkie tematy i posty ;) Mam nadzieję, że nie okaże się to jakimś problemem nie do przeskoczenia? ;)

Mario_BATORY

#40 Post autor: Mario_BATORY » 8 mar 2006, o 12:43

radzion pisze:z batorego moze byc ciezko zajechac bana na cicho!no chyba ze wlazie sie do bany kole dworca a wylezie przistanek dali kolo Ruchu
HAHAHAHAHAHAHAHA Radzion mosz u mnie bela po szpilu za ten tekst hahahahaha za***iste to było!!!!! :P :D :lol: :wink: 8)

PS.Pani z Batorego??? To może my sie znamy hehe no okaże sie na 1 meczu jak sie zobaczymy...

...............POZDRO...............

Gość

#41 Post autor: Gość » 8 mar 2006, o 13:11

jesli pani jezdzi od 1992 na Ruch to powinna pani sama wiedziec najlepiej co mozna zmienic i co by sie przydalo w klubie

Anna

#42 Post autor: Anna » 8 mar 2006, o 13:24

"Powinnam". Ale czy nie lepiej zebrać kilka propozycji i wtedy dopiero wysnuć wnioski? Przecież "co dwie głowy to nie jedna", no nie? ;)

Luke

#43 Post autor: Luke » 8 mar 2006, o 15:30

Anna pisze:No niestety nie. Ale teraz nadrabiam, czytając wszystkie tematy i posty ;) Mam nadzieję, że nie okaże się to jakimś problemem nie do przeskoczenia? ;)
Oczywiście, że nie!Zadając moje pytania myślałem że już kiedyś pisałaś na tym forum, ponieważ była tutaj kiedyś osoba o imieniu Anna.PozdRo.

Anna

#44 Post autor: Anna » 8 mar 2006, o 15:42

Super :)

Gość

#45 Post autor: Gość » 8 mar 2006, o 17:44

RZUC JAKIES PROPOZYCJE SWOJE

ODPOWIEDZ