Nowa osoba od marketingu
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PR to bardzo wazny temat i słusznie zauważyłeś że to też u nas można poprawićgerhat pisze:chyba nie jest to jedyny problem (chociaż ważny), marketing to przeca jeszcze PR, postrzeganie klubu, media, reklama itdarcio pisze: nie ma funduszy - nie ma gadżetów
jak Cię widzą tak Cie oceniają, napewno dobry PR-owiec zrobi więcej pozytku dla klubu aniżeli ten co skupi sie tylko na wyprodukowaniu 200 kubków, 1000 szali i 500 koszulek. To jest dodatek, przede wszystkim dla zadowolenia kilkuset kibiców. Działania ktore pozwolą zwiekszyć krag zainteresowania gadżetami sa nie mniej wazne. Bez zbudowania popytu nie ma co marzyć o zbudowaniu porządnego systemu podaży.
jakkolwiek my możemy oferować tylko wymiany barterowe
prowadzone były rozmowe z DZ ale co z tego że oni nam chcieli "przekazac" śmieszne miejsce i nie było sensu wchodzić w taką współpracę co nic z punktu widzenia reklamy nic nam nie da
miały być prowadzone z radiem - innym niz katowice - ale czy były to nie wiem bo to za "czasaów Beaty" było
tu brakuje planu, planu na lata a nie na miesiące
taki plan jest bardzo wg mnie potrzebny - ukazać przestrzeń w której nalezy działać
postawić cele i zamierzenia
o wszystkim nalezy pomysleć a nie tylko o gadżetach
mam nadzieja że Ania pokusi sie przynajmniej o jakiś zarys takowego który byłby podstawą do dyskusji
nigdy nie jest za późno
HAHAHAHAHAHAHAHA Radzion mosz u mnie bela po szpilu za ten tekst hahahahaha za***iste to było!!!!!radzion pisze:z batorego moze byc ciezko zajechac bana na cicho!no chyba ze wlazie sie do bany kole dworca a wylezie przistanek dali kolo Ruchu

PS.Pani z Batorego??? To może my sie znamy hehe no okaże sie na 1 meczu jak sie zobaczymy...
...............POZDRO...............